Şimdi Ara

Birileri benim adima sms gondermis!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 2 haftalik iphone 5 kullanicisiyim. Bugun cok garip bir olay yasadim telefonumdan bir arkadasima ben o sirada telefonu kullanmadigim halde uygunsuz bir mesaj gonderilmis sms olarak. Ben yazmadim ve telefonumda oyle bir mesaj gozukmuyor ancak arkadasimda var.Pek bir bilgim olmadigi icin korkuyorum acikcasi lutfen yardim edin tesekkurler

• İlk defa karşılaştım
  • Aynen
  • Bende arastirdim ancak boyle bir durumla karsilasana hic rastlamadim
  • Denemek isteyen varsa numarasını yazsın mesaj atayım :-))
  • İlginç bi durum sanki bi hackerin işi gibi
  • Ha yani telefonuma baglanilmamis degil mi
  • Hocam ben yazdığını tam anlamadım sen bi düzgün özet çeksen sana zahmet ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berilto

Ha yani telefonuma baglanilmamis degil mi

Jailbreak var mı? Yani alakası yok gibi ama sorayım yinede
  • quote:

Tabıkı hayır ınternet uzerınden yolluyorsun yollayan kısmınada ıstedıgın numarayı yazıyorsun olay bu
  • quote:

Hayır senin telefonla alakası yok symbianlardada vardı böyle bir program istediğin numaradan atılmış gibi istediğin numaraya mesaj atabiliyodum çağrı yönledirmenin daha hacklenmiş versiyonu gibi düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cutek

quote:

Jailbreak var mı? Yani alakası yok gibi ama sorayım yinede

Alıntıları Göster
    Hayir yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

Denemek isteyen varsa numarasını yazsın mesaj atayım :-))

Pm attım
  • Herkese cook tesekkur ederim yuregime su serptiniz resmen
  • quote:

Hayir yok.

Hocam size arkadaşınız şaka yapmış olmasın ? Siz gördünüz mü mesajı? O mesajı atan kişinin adı sizin adınız olabilir ama numarayıda kontrol ettiniz mi? Sizin numaranız mı diye?
  • quote:

quote:

Hayir yok.

Hocam size arkadaşınız şaka yapmış olmasın ? Siz gördünüz mü mesajı? O mesajı atan kişinin adı sizin adınız olabilir ama numarayıda kontrol ettiniz mi? Sizin numaranız mı diye?

Yok hayir bana ekran goruntusu atti.Onceki attigim mesajlarla beraber gordum o mesaji benim numaramdan gitmis kesin
  • Adresı yazdım deneyın ıstedıgınız numaradan yollanmıs gosterbılıyorsunuz az once bır arkadasa deneme amaclı yazdım burdan ona sorun
  • quote:

Adresı yazdım deneyın ıstedıgınız numaradan yollanmıs gosterbılıyorsunuz az once bır arkadasa deneme amaclı yazdım burdan ona sorun

Hocam geldi attığız deneme mesajı . Siteden yapmaya çalıştım hata verdi.üyemi olmak lazım
  • quote:

quote:

Adresı yazdım deneyın ıstedıgınız numaradan yollanmıs gosterbılıyorsunuz az once bır arkadasa deneme amaclı yazdım burdan ona sorun

Hocam geldi attığız deneme mesajı . Siteden yapmaya çalıştım hata verdi.üyemi olmak lazım

Hayır uyelık ıstemıyor sadece en ustten ulkeyı turkıye sec numara kısmına 532123456 seklınde nunarayı yaz sonra yolluycagın sahte numarayıda +90 basına koyarak yaz
  • quote:

quote:

quote:

Hayır uyelık ıstemıyor sadece en ustten ulkeyı turkıye sec numara kısmına 532123456 seklınde nunarayı yaz sonra yolluycagın sahte numarayıda +90 basına koyarak yaz

Sağolun hocam öğrendiğim iyi oldu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.