Merhaba arkadaslar 2 haftalik iphone 5 kullanicisiyim. Bugun cok garip bir olay yasadim telefonumdan bir arkadasima ben o sirada telefonu kullanmadigim halde uygunsuz bir mesaj gonderilmis sms olarak. Ben yazmadim ve telefonumda oyle bir mesaj gozukmuyor ancak arkadasimda var.Pek bir bilgim olmadigi icin korkuyorum acikcasi lutfen yardim edin tesekkurler
İlk defa karşılaştım
Aynen
Bende arastirdim ancak boyle bir durumla karsilasana hic rastlamadim
Denemek isteyen varsa numarasını yazsın mesaj atayım :-))
İlginç bi durum sanki bi hackerin işi gibi
Ha yani telefonuma baglanilmamis degil mi
Hocam ben yazdığını tam anlamadım sen bi düzgün özet çeksen sana zahmet ?
quote:
Orijinalden alıntı: Berilto
Jailbreak var mı? Yani alakası yok gibi ama sorayım yinede
quote:
Tabıkı hayır ınternet uzerınden yolluyorsun yollayan kısmınada ıstedıgın numarayı yazıyorsun olay bu
quote:
Hayır senin telefonla alakası yok symbianlardada vardı böyle bir program istediğin numaradan atılmış gibi istediğin numaraya mesaj atabiliyodum çağrı yönledirmenin daha hacklenmiş versiyonu gibi düşün.
quote:
Orijinalden alıntı: cutek
quote:
Jailbreak var mı? Yani alakası yok gibi ama sorayım yinede
Alıntıları Göster
Hayir yok.
quote:
Orijinalden alıntı: serif61
Denemek isteyen varsa numarasını yazsın mesaj atayım :-))
Pm attım
Herkese cook tesekkur ederim yuregime su serptiniz resmen
quote:
Hayir yok.
Hocam size arkadaşınız şaka yapmış olmasın ? Siz gördünüz mü mesajı? O mesajı atan kişinin adı sizin adınız olabilir ama numarayıda kontrol ettiniz mi? Sizin numaranız mı diye?
quote:
quote:
Hayir yok.
Hocam size arkadaşınız şaka yapmış olmasın ? Siz gördünüz mü mesajı? O mesajı atan kişinin adı sizin adınız olabilir ama numarayıda kontrol ettiniz mi? Sizin numaranız mı diye?
Yok hayir bana ekran goruntusu atti.Onceki attigim mesajlarla beraber gordum o mesaji benim numaramdan gitmis kesin
Adresı yazdım deneyın ıstedıgınız numaradan yollanmıs gosterbılıyorsunuz az once bır arkadasa deneme amaclı yazdım burdan ona sorun
quote:
Adresı yazdım deneyın ıstedıgınız numaradan yollanmıs gosterbılıyorsunuz az once bır arkadasa deneme amaclı yazdım burdan ona sorun
Hocam geldi attığız deneme mesajı . Siteden yapmaya çalıştım hata verdi.üyemi olmak lazım
quote:
quote:
Hocam geldi attığız deneme mesajı . Siteden yapmaya çalıştım hata verdi.üyemi olmak lazım
Hayır uyelık ıstemıyor sadece en ustten ulkeyı turkıye sec numara kısmına 532123456 seklınde nunarayı yaz sonra yolluycagın sahte numarayıda +90 basına koyarak yaz
quote:
quote:
quote:
Hayır uyelık ıstemıyor sadece en ustten ulkeyı turkıye sec numara kısmına 532123456 seklınde nunarayı yaz sonra yolluycagın sahte numarayıda +90 basına koyarak yaz