Şimdi Ara

---BİRİLERİ ÇOK FENA KANDIRILIYOR (!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ex300sl aldım Yahya Abi'den mis gibi de orjinal. Büyük zevkle kullanıyorum. Yahya Abi'nin kandırma gibi işleri olmaz.
  • Bu arada BHPhoto kanada doları değil amerikan doları üzerinden satış yapar..
  • bılgılendırme ıcın cok sagol ,, :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EASTWOOD1981

arkadaslar kımsenın kımseyı kandırdıgı yok ,,, kandırma soyle olur ,,,

ben sıze sahte urun satarım ,, sadece satmaklada kalmam ıade etmek ıstedıgınızde de ıade almam ,, dolayısıyla sızın paranızı almıs olur hakkınızı yemıs olur kısaca sızı dolandırmıs olurum ,,,

benım sattıgım urun orjınal fakat sız bu kulaklıgı herhangı bı sebepten begenmedıgınız ıcın yok benım eskı ep630 um daha ıyıydı yok cx300 um daha ıyıydı deyıp yada bunu soylemeyıp dırek kolaya kacıp bu kulaklık sahte bunu ıade etmek ıstıyorum dıyebılırsınız dıyenlerde oluyor ,, bende kımseye bana ne kardesım senın ep630 un daha ıyıyse nabayım gerı alamam demıyorum ,, yada banane kardesım benım urunum orjınal sahte degıl ıade almam demıyorum ,,, siz ne zaman magdur olursanız ne zaman paranız yanarsa o zaman kandırılmıs olursunuz ,,,

ben bu forumda baskaları gıbı bı zamanlar hem yonetıcı olup hem satıcı olup sattıgım kulaklıklar hakkında ılerı gerı yorum yapanları sıteden uzaklastırmadım ,,, onun gıbı sattgım kulaklıkları ıade almayıp alıcının parasını gerı yolllamayıp kımseyı magdur etmedım ,,,

kımseye zorla kulaklık satmıyorum ,, ınsanlara zorla kulaklık satsam tamam kandırmıs olurum ,, sattıgım kulaklıgıda ıade almasam ,, paranızı yemıs ve kul hakkı yemıs olurum ,,, bana bu forumdan bı kısı abı sen benım hakkımı yedın benı magdur ettın ,,, bana sahte kulaklık sattın ,, kulaklıgı ıade almadın paramıda gerı yollamadın desın ,, ben bı daha hıc bı platformda hıc bısey satmam sakız bıle satmam ,, insanlar ıstedıgı yerden ve ıstedıgı kısıden kulaklık almakta ozgur ,,, benı tanımak ıstersenız cok kolay ,, sıze bı telefon kadar uzagım ,, cebıme cagrı yada mesaj atmanız yeterlı benı arayın ben sızı ararım ve tanısırız ,,,

• quote:

Orijinalden alıntı: peacelick

ayrıca paso şu satıcı böyle harika böyle süper böyle hedehödö diye yorum yapılıp durması da o satıcıya olan güveni sıfırlıyo.

paylasım gecmişimi biraz incelerseniz forum da kimseyi övmedim...ben bugun gerçekten mutluyum bukadar ucuza bölesine bir kulaklık var..ben çok kulaklıklar kullandım 200 liraya kulaklık alıp begenmediğim için ertesi gün 60 liraya sattım..mutluyum çünkü bölesine iyi bir insanla tanıştım mutluyum cünkü sabahtan beri cowon d2+ ve ex300 ümle müzik dinliyorum ve bu mutlulugumu sizlerle paylasıyorum...sakın sanmayın aldığım en ii kulaklık ex300.. elimden çoook kulaklıklar gecti ve ben fiyat performans olarak ex300 de noktayı koydum.. yarın kaybederim alo yahya abi yollabana bitane daha derim yollar ve omutlu ben mutlu.. ;)

• Ben sanayide bir şirkette tasarımcıyım. Üretim maliyetleri çok komik rakamlardır, şimdi uzun uzun anlatsam ağlarsınız arkadaşlar. 50 kuruş maliyetle üretilen mal dışarıda 100 liraya satılabilir. Bu tür şeyler zaten her üründe var.

Maliyeti etkileyen en önemli faktör de o ürüne ne kadar ihtiyaç olduğudur. Ne kadar çok satarsa o kadar çok maliyet düşer. Ürünün kalıpları, senelik işçilik vs vs hesaplanır yıllık plandan sonra kaç adet satılacaksa ürün maliyeti belirlenir.

Sony ya da başka büyük markalar çoğu ürününü kendisi üretmiyor tabii ki. Bu ürünler çoğunlukla başka şirketlere yaptırılır. Farklı parçalar farklı şirketlere de ürettirilebilir. Adamlar anlaşır yıllık bir milyon adet, tanesi bir dolardan şeklinde... Anlaşmalar, sözleşmeler yapılır... Şimdi üretim yapan şirket anlaştığı firma haricinde satış yaparsa o zaman kan çıkar işte O sıkar biraz. Sonu mahkemede biter.

He şimdi bu şekilde üretim sonrası satış yapan şirketler varsa da öyle bir tane, beş tane satmaya tenezzül etmez. Bin adet, onbin adet alırsanız o başka tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: EASTWOOD1981

bu arada 43 kanada doları 60 türk lirası yapıyor ,,, satıs yerı kanada oldugu ıcın ex300 un uretım yerı thailand a epey uzak dolayısıyla fıyat bıraz yuksek ,, kulaklıgı uretım yerınde veya uretım yerıne yakın ulkelerden ,, distribütor urunu olmayan bandrolsuz ve garantısız daha ucuza temın edebılmenız mumkun ,,,ex300 u benden almak zorunda degılsınız dıleyenlere ıpucu olarak bu kulaklıgı yurt dısından orjınal olarak 30 dolara kargo dahıl alabılcegınız sıteler var sadece bıraz arastırmanız yeterlı ,,, boyle klavyeden yazıp elestırmek daha kolay ,,, ama bıraz arastırsanız benden almanıza gerek kalmadan ,, kandırılmanıza gerek kalmadan ,,, 30 dolar gıbı fıyatlara kendınızde bu urunlerı alabılırsınız ,,, bana sımdı altınızda klavye herseyı yazıyosunuz ya ,, onuda sorarsınız hangı sıteden ebaydanmı dıye sorarsınız ,,, onu soylemessemde cok kotu satıcı dersınız ,, soylersem de benden ıyı satıcı olmaz ,,,,

Yahya (EASTWOOD1981) arkadaşımızın dürüstlüğüne bende kefilim.. Ürünlerini gördüm ilgi alakası ve yardımseverliği ile iş yapan nadir arkadaşlarımızdan. Bahsettiği konulardada haklı bende kendim için D-SLR ekipman ve objektif getirtiyorumki bunlarda sahte olayıda yok ama fiyat olarak cidden aldığın yere ve alış şekline göre çok farkediyor.

• Konuyu dağıtmadan yeni gördüğüm için söyleyeyim. Bhphoto Kanda değil, Amerika kökneli bir firmadır. Yeride Newyork'tadır. Bilginize.
  • Bütün bu tartışmaların sonucunda alsında bu tür ürünlerin alındığı yer satıcıya geliş fiyatı ve satıcıdan bizim alış fiyatımız önemlidir.Ben büyük denilen çok alişveriş marketinden bazen gayet yüksek fiyatlar harcayarak çok değişik model kulaklıklar aldım.Kullandım kimisinden çok memnun kaldım kimisi pahalı olmasına rağmen rezaletti resmen markasına para vermiştik.Dün akşam Yahya Bey den 3 adet MDR-EX300 aldım denedim kullandım farklı cihazlara bağladım peki sonuç memnun kaldım mı? evet kaldım.Birçok muzik çalarım oldu Creative Zen,Philips,Sony E002,birçok mp3 özellikli telefonum oldu açıkçası dediğim gibi kişinin bütçesini ve kullanımını karşılayacak ürün iyi üründür karşılamayan ürün kötü ürünüdür.Ben aldığım kulaklıkların kalitesini sesini ve basını beğendim.Verdiğim ücret bana göre iyi idi ki kaldı ki Yahya Bey araştırırsanız daha uyguna da alabilrisiniz diye not düşmüş.

• hayatınızda bir cok kez aldatılabilirsiniz..kandırılabilirsiniz..en yakın arkadasınız bile bunu yapabilir..kız arkadsınızda aldatır... ve cok sey yasamama ragmen.. hayatımdaki en güzel kandırılma bu olsa gerek.. aldıgım paranın karsılıgını kurusu kurusuna aldım.. bu paraya daha iyi bi kulaklık varsa söyleyin..sanki bu parayla daha iyi kulaklık varda ben bunu alarak kandırılmış oldum.. keşke her kandırma böyle olsa.. cx300'de kullandım ama ex300SL bambaşka.
    Yahya abi böyle bi insansa ben onun tarafından kandırılmaya razıyım.
    Lütfen kendisini tanıyın ve öyle konuşun.
  • Biz kimseye Sen sahte satıyorsun demedik zaten... Şu fiyata şurdan satıldığını belirttik (200 adet)... Sahte, orjinal ya da kişiye güvenerek almışsın bu senin bileceğin iş.
  • Yahya abiden bende ex300 aldım kullanıyorum memnunum önemli olan sahte orjinal kaça geldiği kaça gittiği değil sayısız kulaklık aldım bu güne kadar ne orjinaller gitti ben bu paraya turkiyeden bu kalitede ürün alabileceğiniz sanmıyorum herkese tavsiye ederim
  • Büyük mağazalarda da orijinal fiyatına sahte ürün satılıyosa işimiz zor :S . Ancak o ürün mağazaya tekrar götürülüp orijinaliyle değiştirilebilir diye düşünüyorum.

Fiyatlar çok yanıltıcı olabiliyor. Burada 2. el bölümünde bir kulaklık 350 ye satılırken, başkası 650tl diyor. Sitenin birinde sıfırı 750tl yazarken başka yerde 1200 yazıyor, yani bu kadar fark olması illginç...

Ancak her cihazda bu kadar fark olmuyor. Mesela cep telefonları, bilgisayar parçaları genelde benzer fiyattan satılıyor. Sanırım bu da bu eşyaların satılma oranlarına bakıyor. Bir kulaklık pek alınmazken, bir anakart ya da ekran kartı çok daha fazla alınıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.