Gayet iyi olmuş. Ama oylama sistemi sanıyorum sorunlu, oranlara bakmadan atıyor şampiyonu.
Aynen 7 tane fizz aday gösterdik draven seçti.
Oylama sistemi ile degil o oylar sadece orani belirliyor. Bi torbanin icinde 5 kirmizi 4 mavi 1 tane beyaz top var rastgele birini seciyorsun sectigin top beyaz olabilir ama olma sansi cok dusuk bu sekilde dusunun.
10 nida harika oluyor :D
Eğer oylamayı kendi herolarına göre yapıyorsan , başkasında olmadığı için geliyordur %10
Yasuo oynadık karşıyı baya ezdik 11dkda bitti oyun
10 kişinin kağıda hero ismi yazıp bi torbaya koyduğunu düşün, 6 kişi nidale yazmış, 1 kişi yasuo yazmış. Torbadan bir tane kağıt seçiliyor o da yasuo çıkıyor, olay bu.
quote:
Orijinalden alıntı: Skrilléx
10 kişinin kağıda hero ismi yazıp bi torbaya koyduğunu düşün, 6 kişi nidale yazmış, 1 kişi yasuo yazmış. Torbadan bir tane kağıt seçiliyor o da yasuo çıkıyor, olay bu.
Ciddi misin?
quote:
6 kişi yani çoğunluk sağlanırsa direk o seçiliyor,yukarda da cogunluk kazandı yazıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: HeartQuake
quote:
6 kişi yani çoğunluk sağlanırsa direk o seçiliyor,yukarda da cogunluk kazandı yazıyor.
Öyle birşey yok 6 nida vardı yasuo geldi
Seçtiğiniz karakterleri kitlemeniz lazım. Bana alistar denk geldi. Bir savaş başlıyor sabaha kadar aman tanrım.
10 Zed yaptık, bu kadar mükemmel bişry olamaz abi. en zevkli oyunumdu
Abi % ne demek bilmeyenler var daha.
saçma olmuş
On tane batman
evet açık ama çok sıkıcı oluyo ya 1 saat oyun bitmedi
Editlerim
açık fakat oyun çok sıkıcı oluyor 1 saat oyun mu olur
Herkes nidale oyluyor zaten ve o seciliyor, bende direkt dodge'luyorum...
Herkes nidale oyluyor zaten ve o seciliyor, bende direkt dodge'luyorum...
hiç zevkli değil
bu gelen simge ne için bilen var mı? ziggs simgesi gelmiş bana başka simgeler de geliyor mu ?