arkadaşlar doğumgünüm sebebeiyle dayım telefon alacaktı ama ben 2.1 sistem stiyordum bugun baktık aynı mağazada birinde harmon kardon soundsticks ve altec mx5021 hoparlorlerini dinledik ama karar veremedim sizce hangisi daha iyidir müzik dinlerim çoğunlukla eğer bugun karar verebilirsek yarın alıcaz
quote:
Orjinalden alıntı: capteinfuat
arkadaşlar doğumgünüm sebebeiyle dayım telefon alacaktı ama ben 2.1 sistem stiyordum bugun baktık aynı mağazada birinde harmon kardon soundsticks ve altec mx5021 hoparlorlerini dinledik ama karar veremedim sizce hangisi daha iyidir müzik dinlerim çoğunlukla eğer bugun karar verebilirsek yarın alıcaz
Harmon cardon u hiç dinlemedim ama altec lansing müzik dinlemek için harika bir alet.
evet arkadaşlar sonunda harman kardonu aldım cepada nokia mağazasından aldım 400 ytl e bişey soracağım tasarımı hoşuma gitti ama sesini haketmiyor gibi hgeldi bana daha düşük fiayata da iyi bişey bulabilirdim gibime geliyor neyse zamanla göreceğiz arkadaşlar
harman 40 watt olması lazım. iki firmada kardeş ( altec-harman) mx5021 yerine hk alman bence mantıksız olmuş. güç- thx - bakımından mx5021 daha güçlü. ses kalitesinde ise dikkate çekecek bi fark yok. iki sistemide dinlemiş biri olarak söylüyorum. hk lar mac lar için tercih ediliyor. mx5021 daha üstün bi set. güle güle kullan.
evet ses kalitesi güzel ama kulaklık girişi yok bunda arkadaşalar dikkat edin alırken tek kötü yanı o ama ses açma kapama çok rahat yapılıyor dokunmatik yani tasarımı da hoş ilgi çekici
24-28 Kasım mesajlar
Yorumsuz....
quote:
altec orta ve üst seviyesi arası bir sistem bence ahım şahım bi sistem değil maalesef power adaptoru unde sorunlra varmış cızırtı yapıyormuş
quote:
evet 5021 in sorunları yok ama şüphesiz en iyi dde değil evet ses distort olmuyor belli seviyelerde net temiz bir ses ama ondan iyileri de var yani eğer sese çok düşkünsen bose almalısın ama yok sesle pek ilgilenmem ama benim için önemli olan dinlerken kulaklarım da rahat etsin ben de rahat dinliyim istiyorsan al çünkü 3800 e göre daha üstün bir sistem ve parası ona göre çok iyi
quote:
sakın 420 ytl verme bence dost bence bekle ben bekliyorum paran varsa da verme çünkü haketmiyor o paeyaı hepsiburada 260 ytl den veriyordu
quote:
hehe başkalarına aldırıyor once galiba dediin gibi sonra test edilsin once ona göre alalım istemiş galiba ah dost ahhh
Oysa forumda ne kadar yardımsever arkadaşlar var, harcanan uğraşa yazık..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme