Şimdi Ara

Birisi Sizin Evinize Zorla Girmeye Kalkışsa Ne Yaparsınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kuzgun_

bizim halk ne denirse ona inanıyor..
    15 yıl önce, suriyeliler mayınlı araziye yaklaşmazdı (sınırda yaşadım)

"biz din kardeşlerimizi sahip çıkacaz, onlara kapımız hep açık" dedi alkışladılar

gitmek istene müsaade etmediler, sınırdan alıp geri şehre getirdiler.

şimdi "biz yeterince baktık / bakmak zorunda değiliz" diyor yine alkışlıyorlar..

yunan/bulgar aptal mı ? niye alsın ne idigü belirsiz afganı, pakistanlıyı, suriyi.. en inancı aynı ne kültürü, ne dili.. adamlar önce kendi halkını düşünecek.. bizdeki gibi kendi halkından üstün mü tutacak ?

helal olsun adamlara...

yok din kardeşi mişiz ? ingiliz tasmasını boyunlarına takıp; milyonlarca askerimizi katlederlerken farklı bir dinde miydik ?

adamların ne sana ne kültürüne ne de bayrağına saygısı var.. kendi ülkesini satanlar seninkine mi sahip çıkacak ?
    kendi gençleri burada g*t gezdirirken senin gençlerin onların toprağı, onların geleceği için can veriyor..

avrupa mı aptal biz mi _?
    (insani değerleri işin içine katacaklar bizim insani haklarımızı düşünsün, ayrıca bkz: suriyenin bu hale gelmesinde Türkiye'nin (tayibin: bop eşbaşkanı) payı)
    Hocam bu mayınlar kimlerin fonları ile temizlendi birde ona bakmak lazım.

AB tarafından finanse edilen fonlarla bu mayınlar temizlendi. Sonrası malumunuz iç savaş. Şimdi İran sınırındakiler temizleniyor Afgan/Pakistanlı akını var şimdide.

syf26

AB Türkiye
    AB fonlarıyla desteklenen mayın temizleme projesiyle Türkiye’nin doğu sınırlarında 20.000 mayın imha edildi
    https://www.avrupa.info.tr/tr/pr/ab-fonlariyla-desteklenen-mayin-temizleme-projesiyle-turkiyenin-dogu-sinirlarinda-20000-mayin

Sabah
    Iğdır'da 89 bin 352 metrekarelik alanda 5 bin 268 mayın temizlendi
    https://www.sabah.com.tr/gundem/2016/10/25/igdirda-89-bin-352-metrekarelik-alanda-5-bin-268-mayin-temizlendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yunan polisi kötü falan değil yapılması gerekeni yapıyorlar. Bizim yandaş medyanın insanlık derslerine inanmayın. İnsanlık dersi vermeye çalışan ülkede asgari ücret 2300 lira etin kilosu 80 lira Daha kendi vatandaşını insan gibi yaşatamayan bu hükümet gidipte başka ülkere insanlık dersi veremez !!!
  • Başkasının evine zorla girmek falan değil arkadaşım adam seyahat hakkını kullanıyor tıpkı yürüyerek senin ülkene suriye'den geldikleri gibi başka ülkelere de gitmek istiyorlar olan bundan ibaret, işin aslı en başından hata yapan bizim hükümetimizdir, hükümetimiz avrupa ile 3 -5 milyon euro için anlaşıp da sınır kapılarını kapatmasaydı adamlar zaten ilk günden gideceklerdi avrupaya böylece bu sorun en baştan çözülmüş olacaktı, 2011 yılından beri süren iç savaşta ülkemize ilk gelen suriyelilere avrupa kapısı olan yunanistana geçiş izni vermez hemen sonra sınır kapılarını kapatıp anlaşma yaparsan yıllar sonra da kapıları açtım hadi serbestsiniz gidebilirsiniz dersen yunanistan tabi kabul etmez bunu...
  • Acaba Suriyeliler hıristiyan olsa türk halkı ne tepki verirdi

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Ben hristiyan istemem.
    Salonda yakalarsam zorla yatak odasına çekerim hırsızı sonrası mutlu son :)
    Şaka şaka Yatak Odasında öldürürüm
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Bunun hristiyan olup olmamaları ile bir alakası yok ki orta doğuda bir çok arap hristiyan vardır suriye de var. Mesele bu değil yan asıl mesele başa bela pislik yobaz vahşi cahil bir millet olmalarıdır. Toplumu bozan geriye çeken gerileten bir özellikleri var hiç bir faydaları olmadığı gibi zararları çok ve köpek sürüsü gibi çoğalıyorlar. Kendine şu soruyu sor eğer samimi isen önüne bir liste konulsa tüm milletler olsa ve denseki bu milletlerden birisi 4-5 milyon kadar göç yapacak senin ülkene deseler seç bakalım bakalım deseler suriyeyi seçermiydin? ilk 4 seçimin hangi ülkeler olurdu mesela?

Diğer bir konu ben yunanistanı anlıyorum ve destekliyorum adamlar ülkelerini vatandaşlarının kıymetini biliyorlar böylesine bir insan sürüsünü alsalar onlarda bozulacak. Adamlar neden aslın ki ben olsam bende almazdım. Biz çok büyük hatalar ettik çok yazık ettik ülkeye millete bu arap sevdası türk düşmanı anlayıştan ötürü.

• yuxeses kullanıcısına yanıt
    Amerikalı zenci mültecileri seçerdim

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Tercih meselesi :)
  • bu durumu eve zorla girmek olarak değerlendiremezsin ortada bir savaş ve mağdur olan insanlar var uluslararası hukuk kuralları var.
    Evime ben dışardayken 2 hırsız girmiş kapıyı açınca burun buruna geldim heriflerle üzerlerine saldırdım direk o denli agresif biriyimdir, ama bir deprem vs gibi doğal afet sonucu ev oturulmayacak duruma gelen komşumu evimde misafir ederim elimden geldiği kadar da yemeğimi evimi paylaşırım
  • insan hakları evrensel bildirgesinin 14. maddesinden bi haber olursan böyle konu açarsın işte adam mantıkla yorum yapıyor buram buram cehalet akıyor ya
  • Yunanistan sonuna kadar haklı. Bunun Suriyelilerle Pakistanlılarla bi alakası yok. Sen Yunanistan'a pasaportsuz vizesiz kimliksiz girmeye çalış hiç acımadan seni de vururlar. Aynı şey Türkiye için de geçerli. Yunan biri bizim sınırımızdan aynı şekilde geçmeye çalışsın bizimkiler onu da vurur. Bizim yaptığımız gösterişten kanunsuzluktan başka birşey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stenoz

insan hakları evrensel bildirgesinin 14. maddesinden bi haber olursan böyle konu açarsın işte adam mantıkla yorum yapıyor buram buram cehalet akıyor ya
    Sen o işi geç. İlk önce saygı içinde konuşmayı öğren. Hiçbir devletin ülkesine zorla giremezsin. Her şeyin bir kuralı var.

Ülkene girdiler de ne oldu? Az araştır bakalım Türk insanına verdikleri zararı ve psikolojik rahatsızlığı.

• Yunan'un yaptığı doğrudur bu iş halkınıza ve halkının refahına sokakların güvenliğine ne kadar önem ve değer verdiğinizin göstergesi çünkü bu çoğunluğu vasıfsız ve kültür olarak sizden aşağı olan grup gerek yaşam kalitesi gerekse normal hayatın gidişatı olarak sizi maddi ve manevi yıpratacaktır.Türkiye'deki kötü gidişatında sebeplerindendir gerek maliyet gerek işsizlik gerekse meskenlerdeki pahalılık.

Bir ülkede olan bitene bakın şu olayda yunana laf söyleyen ki hazetmem kendilerinden yinede.Evinize alın çok istiyorsanız birini ha alamam diyorsan konuşmaya hakkın yok mazlum ayağı çekme boş boş.Çok acıyorsan al evine besle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 7 Mart 2020; 16:27:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Sen o işi geç. İlk önce saygı içinde konuşmayı öğren. Hiçbir devletin ülkesine zorla giremezsin. Her şeyin bir kuralı var.

Ülkene girdiler de ne oldu? Az araştır bakalım Türk insanına verdikleri zararı ve psikolojik rahatsızlığı.

Alıntıları Göster
    Pardon neyi geçiyim? Evet sizin gibilere saygım yok. Bal gibi girersin mültecileri alması zorunlu İnsan haklarına aykırı davrnıyor yaptığının hiçbir hukiki dayanağı yok. Var evet bakabilirsin İnsan Hakları Evrensel Beyannamesinin 13.maddesi ve 1951 tarihli mülteci hakları sözleşmesi..

Konu ülkem mi? peki Türk insanının Türk insanına verdiği zararı ve psikolojik rahatsızlığı napalım? önce ırkçılık yapmayı bırak insana değer vermeyi öğren dil din ırk farklılıklarının önemi olmadığını öğren öyle konuşalım. Ayrıca 3.5 milyon mültecinin suç oranı 1.46% ırksal yaklaşacaksak eğer utanması gereken bizler oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stenoz

Pardon neyi geçiyim? Evet sizin gibilere saygım yok. Bal gibi girersin mültecileri alması zorunlu İnsan haklarına aykırı davrnıyor yaptığının hiçbir hukiki dayanağı yok. Var evet bakabilirsin İnsan Hakları Evrensel Beyannamesinin 13.maddesi ve 1951 tarihli mülteci hakları sözleşmesi..

Konu ülkem mi? peki Türk insanının Türk insanına verdiği zararı ve psikolojik rahatsızlığı napalım? önce ırkçılık yapmayı bırak insana değer vermeyi öğren dil din ırk farklılıklarının önemi olmadığını öğren öyle konuşalım. Ayrıca 3.5 milyon mültecinin suç oranı 1.46% ırksal yaklaşacaksak eğer utanması gereken bizler oluruz.

Alıntıları Göster
    O sözleşmeyi yazanlar acaba kapılarını açıyorlar mı? :)

Ben ırkçılık yapmam. Ben vatan topraklarımda ölürüm daha iyi. Evinizde iki gün misafir kalacağız deseler hiç oralı bile olmazsınız.

Sen ilk ülkeni düşünen birey olmayı öğren.

• Stenoz kullanıcısına yanıt
    Multeci mi? ne multecisi? Turkiye'de savas mi var?

Onlar multeci degil, ucuncu dunya islam ulkelerinde cikip, Avrupa'ya kapagi atmayan uyanik gocmenler. Hatta barbar bir isgal ordusu da olarak nitelendirebilirsiniz.

gec bu ayaklari
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.