Madem 4 yıldır böylr bişey var Neden ''gecede dedim bensizliğe alışsan ii olur '' bu sözü bugün söyledin? Birinin seni karşılıksız sevmesi gururunu mu okşadı yoksa? Adamın 4 senesini feda etmesi hoşuna mı gitti?
+ sene boyunca onun sevgisiyle beslendin ,değil mi? , seni seven birinin olması eminim egonu çok güzel tatmin etmiştir!
KIzlar neden böyle anlamıyorum. Madem sevemedin Açık açık söyle , istemiyorum , başkasını seviyorum , senden hoşlanmıyorum Bunu söylemek çok mu zor? İnanın ne kadar çabuk bitirirseniz iki tarfta o kadar az acı çeker Yoksa aman kırılmasın aman üzülmesin.......Ohoooooooo TÜM KIZLARA SESLENİYORUM EĞER ADAMI SEVMEDİYSENİZ DİREK BİTTİ , OLMAZ , BİDAHA ARAMA DEYİN! yok sen çok işyi bi insansın , daha iyisini bulursun , benden iyisine layıksın , şimdi düşünmüyorum...... Sakın ha! Karşınızdakinin ne kadar az acı çekemsini istiyorsanız o kadar açık sözlü ve dürüst olun.
ya yok öyle bişey can tatlıdır bişey yapamaz hiç korkma edersede etsin zorla güzellik olmaz.ama zannetmiyorum bişey yapamaz kız milletin acizliğidir bu son çare intihar edecem ayaklarına yatarlar.
uyuyodur merak etme.
ya umrumda bile olmaz ben mi dedim öl die suçlu hissetmem zaten herkesin sonu ölüm deilimidir
şaka maka şunu düşünün yaşayıp hayatı boyunca acı çekmesini isterdiniz yoksa ölüp yeni bir başlangıca başlamasını mı
mevlananında dediği gibi ÖLENLERE DEĞİL DOĞANLARA AĞLAYINIZ...
quote:
Orjinalden alıntı: yavzi
ya yok öyle bişey can tatlıdır bişey yapamaz hiç korkma edersede etsin zorla güzellik olmaz.ama zannetmiyorum bişey yapamaz kız milletin acizliğidir bu son çare intihar edecem ayaklarına yatarlar.
intihar eden kız değil erkek
intihar süsü vermiş
madem o kadar iyi oldugunu ve snei sevdiğini düşünüyosun
senin onu sevme ihtimalin hiç mi yok onu yakındna tanımayı denesen
herşey iyide onda begenmediğin ne tipimi
sevgi kolay bulunmuyor artık
ama sevmedim sevemem diyorsan aynen devam et
ama birkerede düşün
quote:
Orjinalden alıntı: POWER64
Hem çok efendi, iyi, akıllı, farklıydı, ayrı şehirlerdeydik diyorsun. Sevemedim diyorsun ! Acaba seni küçük görmediği, sana insan gibi davrandığı, seni üzmediği, hanımefendi olarak gördüğü, sana değer verdiği içinmi sevemedin. İnsana iyilik yapan yaranamaz bu fıtratımızda vardır. Yazdıkların çok tutarsız bence sevmiyorsan seni ilgilendirmez o zaman.
kıro birisi olsaydı eminim severdi, böylelerine iyilik yaramaz
quote:
Orjinalden alıntı: ares_turk
quote:
Orjinalden alıntı: POWER64
Hem çok efendi, iyi, akıllı, farklıydı, ayrı şehirlerdeydik diyorsun. Sevemedim diyorsun ! Acaba seni küçük görmediği, sana insan gibi davrandığı, seni üzmediği, hanımefendi olarak gördüğü, sana değer verdiği içinmi sevemedin. İnsana iyilik yapan yaranamaz bu fıtratımızda vardır. Yazdıkların çok tutarsız bence sevmiyorsan seni ilgilendirmez o zaman.
kıro birisi olsaydı eminim severdi, böylelerine iyilik yaramaz
Bencede nerde serseri kızlar orda
quote:
Orjinalden alıntı: akrep_kralice
quote:
Orjinalden alıntı: yavzi
intihar eden kız değil erkek
hııım ozaman çok pardon ilk kez böyle bi durumla karşılaştım yazık ozaman yorum yapamıcam.
varsayım üzerine koşulur mu ya çocuksunuz vallahi.Belki intihar etmiştir,belki uzaya gitmiştir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme