Şimdi Ara

birisi sizin yüzünüzden intihar etse ne hissedersiniz??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Neden ''gecede dedim bensizliğe alışsan ii olur '' bu sözü bugün söyledin?
    Birinin seni karşılıksız sevmesi gururunu mu okşadı yoksa?
    Adamın 4 senesini feda etmesi hoşuna mı gitti?

+ sene boyunca onun sevgisiyle beslendin ,değil mi? , seni seven birinin olması eminim egonu çok güzel tatmin etmiştir!

KIzlar neden böyle anlamıyorum.
    Madem sevemedin
    Açık açık söyle , istemiyorum , başkasını seviyorum , senden hoşlanmıyorum
    Bunu söylemek çok mu zor?
    İnanın ne kadar çabuk bitirirseniz iki tarfta o kadar az acı çeker
    Yoksa aman kırılmasın aman üzülmesin.......Ohoooooooo
    TÜM KIZLARA SESLENİYORUM
    EĞER ADAMI SEVMEDİYSENİZ
    DİREK BİTTİ , OLMAZ , BİDAHA ARAMA DEYİN!
    yok sen çok işyi bi insansın , daha iyisini bulursun , benden iyisine layıksın , şimdi düşünmüyorum......
    Sakın ha!
    Karşınızdakinin ne kadar az acı çekemsini istiyorsanız o kadar açık sözlü ve dürüst olun.

• ya yok öyle bişey can tatlıdır bişey yapamaz hiç korkma edersede etsin zorla güzellik olmaz.ama zannetmiyorum bişey yapamaz kız milletin acizliğidir bu son çare intihar edecem ayaklarına yatarlar.
  • uyuyodur merak etme.
  • ya umrumda bile olmaz ben mi dedim öl die suçlu hissetmem zaten herkesin sonu ölüm deilimidir

şaka maka şunu düşünün yaşayıp hayatı boyunca acı çekmesini isterdiniz yoksa ölüp yeni bir başlangıca başlamasını mı

mevlananında dediği gibi ÖLENLERE DEĞİL DOĞANLARA AĞLAYINIZ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavzi

ya yok öyle bişey can tatlıdır bişey yapamaz hiç korkma edersede etsin zorla güzellik olmaz.ama zannetmiyorum bişey yapamaz kız milletin acizliğidir bu son çare intihar edecem ayaklarına yatarlar.

intihar eden kız değil erkek
  • intihar süsü vermiş

madem o kadar iyi oldugunu ve snei sevdiğini düşünüyosun

senin onu sevme ihtimalin hiç mi yok onu yakındna tanımayı denesen

herşey iyide onda begenmediğin ne tipimi

sevgi kolay bulunmuyor artık

ama sevmedim sevemem diyorsan aynen devam et

ama birkerede düşün

• quote:

Orjinalden alıntı: POWER64

Hem çok efendi, iyi, akıllı, farklıydı, ayrı şehirlerdeydik diyorsun. Sevemedim diyorsun ! Acaba seni küçük görmediği, sana insan gibi davrandığı, seni üzmediği, hanımefendi olarak gördüğü, sana değer verdiği içinmi sevemedin. İnsana iyilik yapan yaranamaz bu fıtratımızda vardır. Yazdıkların çok tutarsız bence sevmiyorsan seni ilgilendirmez o zaman.

kıro birisi olsaydı eminim severdi, böylelerine iyilik yaramaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

quote:

Orjinalden alıntı: POWER64

Hem çok efendi, iyi, akıllı, farklıydı, ayrı şehirlerdeydik diyorsun. Sevemedim diyorsun ! Acaba seni küçük görmediği, sana insan gibi davrandığı, seni üzmediği, hanımefendi olarak gördüğü, sana değer verdiği içinmi sevemedin. İnsana iyilik yapan yaranamaz bu fıtratımızda vardır. Yazdıkların çok tutarsız bence sevmiyorsan seni ilgilendirmez o zaman.

kıro birisi olsaydı eminim severdi, böylelerine iyilik yaramaz

Bencede nerde serseri kızlar orda

• quote:

Orjinalden alıntı: akrep_kralice

quote:

Orjinalden alıntı: yavzi

ya yok öyle bişey can tatlıdır bişey yapamaz hiç korkma edersede etsin zorla güzellik olmaz.ama zannetmiyorum bişey yapamaz kız milletin acizliğidir bu son çare intihar edecem ayaklarına yatarlar.

intihar eden kız değil erkek

hııım ozaman çok pardon ilk kez böyle bi durumla karşılaştım yazık ozaman yorum yapamıcam.
  • varsayım üzerine koşulur mu ya çocuksunuz vallahi.Belki intihar etmiştir,belki uzaya gitmiştir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.