Şimdi Ara

Birkaç Amatör Çizimim... (Karikatür- Karakalem) yenileri eklendi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
20.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sadece cöp adam cizebiliyorum
  • Aslında çöp adam çizerek bile çok güzel eserler ortaya çıkarabilirsin. Bizim bir resim öğretmenimiz vardı 2 sene önce, adam çöp adamlarla dans ediyordu resmen. Hangi efekti vermek istese, çöp adamla çizebileceği en iyi efekti veriyordu. Bir tane dağ tepesinde pardesülü bir çöp adam çizmişti, rüzgarda dalgalanırken pardesü... Müthişdi.
  • Çok imrendim sana gerçekten Umut. Bende de çok sağlam espriler var. Hep aklımda böyle kendi kendime bi karikatür çiziyorum. Ancak çizemiyorum maalesef. Aslında hayal dünyam çok geniştir ve ilkokulda olsun, ortaokulda olsun resime çok meraklıydım, sınıfta herkes bana çizdirirdi resimlerini. Fakat liseden sonra hiç resim çizmedim. Gitgide de çizimimin köreldiğini hissettim. Geçen gün elime kalemi kağıdı aldım. Birşeyler çizeyim dedim. Fazla da abartmak istemem ama ana sınıfı çalışmaları gibi olduAcaba çalıştıkça eskisi gibi çizebilir miyim? Çünkü yeteneğimin var olduğunu, sadece köreldiğini düşünüyorum. O da olmadı, senle paylaşsam da, sen de çizsen...

• quote:

Orjinalden alıntı: tahassür

Çok imrendim sana gerçekten Umut. Bende de çok sağlam espriler var. Hep aklımda böyle kendi kendime bi karikatür çiziyorum. Ancak çizemiyorum maalesef. Aslında hayal dünyam çok geniştir ve ilkokulda olsun, ortaokulda olsun resime çok meraklıydım, sınıfta herkes bana çizdirirdi resimlerini. Fakat liseden sonra hiç resim çizmedim. Gitgide de çizimimin köreldiğini hissettim. Geçen gün elime kalemi kağıdı aldım. Birşeyler çizeyim dedim. Fazla da abartmak istemem ama ana sınıfı çalışmaları gibi olduAcaba çalıştıkça eskisi gibi çizebilir miyim? Çünkü yeteneğimin var olduğunu, sadece köreldiğini düşünüyorum. O da olmadı, senle paylaşsam da, sen de çizsen...
    />

Aslında espri eksikliğim çok var ama, senin çalışarak yine aynı seviyeye gelmeni çok isterim. Bunun için sürekli resimler karala bir yerlere, ders kitaplarına karala diyeceğim ama liseyi bitirmişsin yazından anladığım kadarıyla. Liseden sonra karalanacak zaman yok zaten, üniversiteyi saymıyorum. Ama sana biir tavsiye, çizgisiz 3-4 ortalı bir defter al kendine içinden neler geliyorsa karala, hayal gücünde kuvvetliymiş, ne kadar saçmalarsan saçmala, saçmaladıkça eğlendiğini farkedeceksin. Zamanı geldiğinde çizdiğin resimleri bizlerle paylaştığın zaman çok mutlu olacağımıza emin olabilirsin.

• Sanırım cümle düşüklüğü yapmışım. Liseden sonra değil de, liseye geçtikten sonra diyim...Şuan son sınıfa geçtim. Lise 4 yani. Ama tavsiyelerine uyacağım bakalım hazır tatil, canım da sıkılıyorken, birşeyler karalamak isterim. Eğer gerçekten içime sinen çalışmalar ortaya çıkarabilirsem ilk sizinle paylaşacağım
  • Bekliyoruz.
  • bende aklıma geldikçe çiziyordum (karikatür) fakat uzun zamandır çizmiyorum. Şİmdi tekrar dniyeceğim bakalım bişeyler yapabiliomuyum

İmzamızdaki "FUN" Club'a katılabilirsin istersen
  • Her şey güzel ama yazılar kötü.

Biraz yazılarını düzelt bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: UmuT

Bekliyoruz.

avatarındakini sen mi cizdin cok yakısıklı da
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

quote:

Bekliyoruz.

avatarındakini sen mi cizdin cok yakısıklı da

Evet ben çizdim, adı Metin. yakışıklıdır kerata.

@ Göker

Haklısınız, ama yakında vacuum pad alacağım. Photoshopta yazıları rahatça yazabilirim o zaman.

• valla hacı tebrikler
    ben de baya bi uğraşırım çizmek için ama olmaz
    ama espiri verebilirim sana istersen (:
  • İşin sırrı espiride aslında. Penguende ve Uykusuzda artık o kadar gülmüyorum, senin çizimlerin bile daha komik. Çizimde elbet önemli karikatür sonuçta ama onu besleyen bir yazı dizisi olmak zorunda. Ha ama penguende "oda ısısı" diye bir bölüm var her hafta beni hayretler içinde bırakıp yüzümde aptal bir gülümseme bırakıyor. Oda aslında bir kompozisyonun çalışması mesela. Bir de sadece düz yazı oalrak yazılmış yazılar var bu 2 dergide onlarıda çok beğeniyorum. Bize hitap etmesi içinde ince espiriler bulunması yetiyot. Metin Üstündağdı sanırım. Sonuç olarka yaratıcı karikatür için iyi bir espiri lazım yani. Bu konuda iyiye yakınsın diyebilirim. Ben mesela bazen yolda giderken ilginç birşey görüp üstünde komik bir yorum yaparım yada ilginç ama aslında komik hepimizi yaşadığı birşey görürürm. Bu anda küçük notdefterim devreye girer o hep benledir. Onları hep ona yazarım 10-20 sayfa olmuştur. Her akşam tek tek okurum ve zihnimde canlandırıp gülerim hani çoğunlukla herkese komik gelebilecke şeylerdir bunlar. Bunuda düşün derim.

• quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

İşin sırrı espiride aslında. Penguende ve Uykusuzda artık o kadar gülmüyorum, senin çizimlerin bile daha komik. Çizimde elbet önemli karikatür sonuçta ama onu besleyen bir yazı dizisi olmak zorunda. Ha ama penguende "oda ısısı" diye bir bölüm var her hafta beni hayretler içinde bırakıp yüzümde aptal bir gülümseme bırakıyor. Oda aslında bir kompozisyonun çalışması mesela. Bir de sadece düz yazı oalrak yazılmış yazılar var bu 2 dergide onlarıda çok beğeniyorum. Bize hitap etmesi içinde ince espiriler bulunması yetiyot. Metin Üstündağdı sanırım. Sonuç olarka yaratıcı karikatür için iyi bir espiri lazım yani. Bu konuda iyiye yakınsın diyebilirim. Ben mesela bazen yolda giderken ilginç birşey görüp üstünde komik bir yorum yaparım yada ilginç ama aslında komik hepimizi yaşadığı birşey görürürm. Bu anda küçük notdefterim devreye girer o hep benledir. Onları hep ona yazarım 10-20 sayfa olmuştur. Her akşam tek tek okurum ve zihnimde canlandırıp gülerim hani çoğunlukla herkese komik gelebilecke şeylerdir bunlar. Bunuda düşün derim.

Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim. Yavaş yavaş işin inceliklerini öğrenmeye çalışıyorum. Dediğinizi daha önce yapmayı düşündüm ama alışkanlık haline getiremiyorum. Aklıma gelirse bir yere not ediyorum ara sıra, ama hatırlamazsam espri yok oluyor... Ayrıca, oda ısısı bölümü benim de çok ilgimi çekiyor. Doğru düzgün yazı olmadan sadece çizimle, kompozisyonla güldüren bazen de güldürürken düşündüren karikatürler... Kulağa çok hoş geliyor ve hoş olduğu kadar da zor görünüyor.

@ smd

Teşekkür ederim hocam, bayağı uğraştım derken... Eline kağıdı kalemi alıp çizmeye mi çalıştın yoksa, bazı şeyleri öğrendikten sonra kompozisyona dikkat ederek mi? Seninle, çok kullanılan ve sanırım bu haftaki bir mizah dergisinde de rastladığım sözü paylaşmak istiyorum:

"%1 yetenek, %99 çalışmaktır...."

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

İşin sırrı espiride aslında. Penguende ve Uykusuzda artık o kadar gülmüyorum, senin çizimlerin bile daha komik. Çizimde elbet önemli karikatür sonuçta ama onu besleyen bir yazı dizisi olmak zorunda. Ha ama penguende "oda ısısı" diye bir bölüm var her hafta beni hayretler içinde bırakıp yüzümde aptal bir gülümseme bırakıyor. Oda aslında bir kompozisyonun çalışması mesela. Bir de sadece düz yazı oalrak yazılmış yazılar var bu 2 dergide onlarıda çok beğeniyorum. Bize hitap etmesi içinde ince espiriler bulunması yetiyot. Metin Üstündağdı sanırım. Sonuç olarka yaratıcı karikatür için iyi bir espiri lazım yani. Bu konuda iyiye yakınsın diyebilirim. Ben mesela bazen yolda giderken ilginç birşey görüp üstünde komik bir yorum yaparım yada ilginç ama aslında komik hepimizi yaşadığı birşey görürürm. Bu anda küçük notdefterim devreye girer o hep benledir. Onları hep ona yazarım 10-20 sayfa olmuştur. Her akşam tek tek okurum ve zihnimde canlandırıp gülerim hani çoğunlukla herkese komik gelebilecke şeylerdir bunlar. Bunuda düşün derim.

Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim. Yavaş yavaş işin inceliklerini öğrenmeye çalışıyorum. Dediğinizi daha önce yapmayı düşündüm ama alışkanlık haline getiremiyorum. Aklıma gelirse bir yere not ediyorum ara sıra, ama hatırlamazsam espri yok oluyor... Ayrıca, oda ısısı bölümü benim de çok ilgimi çekiyor. Doğru düzgün yazı olmadan sadece çizimle, kompozisyonla güldüren bazen de güldürürken düşündüren karikatürler... Kulağa çok hoş geliyor ve hoş olduğu kadar da zor görünüyor.

@ smd

Teşekkür ederim hocam, bayağı uğraştım derken... Eline kağıdı kalemi alıp çizmeye mi çalıştın yoksa, bazı şeyleri öğrendikten sonra kompozisyona dikkat ederek mi? Seninle, çok kullanılan ve sanırım bu haftaki bir mizah dergisinde de rastladığım sözü paylaşmak istiyorum:

"%1 yetenek, %99 çalışmaktır...."

açıkçası genelde canım sıkkın olduğu zamanlar kendimi neşelendirmek için çizmeye çalışırım boş zamanlarda da çizmeye çalışırım ama çok vaktim olmaz

aslında yaptıklarım baya bi "Umut Sarıkaya" nınkilere benziyor

• umut gerçekten çok güzel çalışmalar umarım iyi bi yerlere gelirsin
  • Gerçekten yeteneklisin tebrikler
  • Anneannemde wireless yoktu oturdum sıkıntıdan bunları çizim. Paint ve mouse ile bu kadar oluyor. Umarım beğenirsiniz.

Birkaç Amatör Çizimim... (Karikatür- Karakalem) yenileri eklendi

Birkaç Amatör Çizimim... (Karikatür- Karakalem) yenileri eklendi
  • Hocam espriler kötü.Çizimle ilgili alman gerek yol çok uzun değil ama esprilerin fırınlık yolu var... Başarılar diliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.