Şimdi Ara

BİRKAÇ FARKLI KULLANIM İÇİN SİSTEM TAVSİYENİZ?- SES,GÖRÜNTÜ KAYDI- OYUN -FİLM(FULL HD)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slmlar,öncelikle bilgisayar donanımlarıyla ilgili malümatım az olduğunu belirteyim...

Toplamak istediğim sistemi birkaç farklı amaç için kullanmak istiyorum ama hepsi için mümkün mü emin değilim.Öncelikle anfime bağlayıp plaktan ve kasetçalardan temiz ses kaydı almak istiyorum onun için ses kartını da harici olan iyi bi şey almak istiyorum.ayrıca dreambox veya benzeri sistemlerle de ilgiliyim, onun içi de tam olarak ne gerekiyor bilmiyorum,görüntü kaydetme de planlarım dahilinde...onun için hem dream box hem ona uygun bi tv kartı mı gerekiyor o konuda da maalesef bilgim yok.Ayrıca vhs ve beta formatlı video oynatıcılardan da kasetten dvd ye veya blu-ray e görüntü aktarımı (mümkünse kalite kaybı olmadan) yapmak istiyorum...full hd bi monitör aldım ondan faydalanamıyorum sayılır ,emektar sistemim için birkaç gömlek üstün,bu alacağım sistemle full hd olarak da izleme, kaydetme şansım olur diye tahmin ediyorum.

farkındayım biraz fazla şey istiyorum belki ama bunlar dışında oyun için de uygun bi sistem olursa iyi olur...ama sanırım tüm bu saydığım kayıt işlemleri için(özellikle ses kaydı) sessiz çalışan bi sistem gerekecek, oyun performansı iyi bi pc nin parçaları ses kaydı için çok mu gürültülü olur ondan emin değilim...çok fazla şey bilmediğimi baştan söylemiştim,yazdıklarımdan da bellidir,ancak yine ayrıntı vermeye çalışırım anlaşılmayan konular olduysa...fikir ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...

• bu arada fiyat aralığını belirtmedim, uzun süre kullanmayı istiyorum bu alacağım sistemi,onun için paraya kıyacam artık...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.