Bildirim
Birkaç kedi fotoğrafı daha -mrwope-
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
İlk fotoğraf güzel. -
quote:
Orijinalden alıntı: İmportant
İlk fotoğraf güzel.
Teşekkür ederim :) -
İlk ve son iyi olmuş elinize sağlık. -
Son foto güzel -
quote:
Orijinalden alıntı: Th3 Arrow
Son foto güzel
Çok teşekkürler :) Benimde favorim o -
İlk resim güzelmiş -
quote:
Orijinalden alıntı: Zangetss
İlk resim güzelmiş
O Fotoğraf(!) Brenizer tekniği ile çekildi :) 52 kare idi sanırsam.Zor bir çekim oldu açıkçası :) 350D de yavaş bir makina
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mrwope
quote:
Orijinalden alıntı: Zangetss
İlk resim güzelmiş
O Fotoğraf(!) Brenizer tekniği ile çekildi :) 52 kare idi sanırsam.Zor bir çekim oldu açıkçası :) 350D de yavaş bir makina
Ne kadar zor çekim o kadar iyi resim -
:)) -
Güzel olmuş yahu bayılıyorum şu hayvanlara. Son fotoya for
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi iyi -
çok sevimliler
Bir kişi de kedi fotoğrafı çekmese olmaz. Gitara başlayan biri için akdemiz akşamları neyse kedi fotoğrafları da aynı şey fotoğrafa başlayanlar için. Yine de elinize sağlık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nslhnhn
Bir kişi de kedi fotoğrafı çekmese olmaz. Gitara başlayan biri için akdemiz akşamları neyse kedi fotoğrafları da aynı şey fotoğrafa başlayanlar için. Yine de elinize sağlık.
Kediden çok Nü fotoğrafım var ama kedileri çekmeyide seviyorum :) Kedi hastasıyım,öyle genelleme yapmak pek doğru olmaz
İlk fotoğraf güzel ama sarı ya da yavru kedi fotoğraflarıda koyun ben de bayılırım kedilere -
quote:
Orijinalden alıntı: mrwope
quote:
Orijinalden alıntı: nslhnhn
Kediden çok Nü fotoğrafım var ama kedileri çekmeyide seviyorum :) Kedi hastasıyım,öyle genelleme yapmak pek doğru olmaz
Hayvan nü leri mi insan mı -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X