Bildirim
Birkaç Komik Global...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
saol güsel -
Güzelmiş -
evet -
bunları yazanlar 10 yaşında veletler..ağlanılcak durumumuza gülüyoruz farkında değiliz -
-
oluo bööle şeyler arada tabi böle olması daha ii globalden küfür yazmaktan bugün 21 nisan cumartesi rome server inda aksam saatlerinde bi tartısma çıktı ana bacı herkes globalden bunu yapan EliteTurks guıld i dünde aynı kişiler yapmıştı ana bacı kayıyolar bi oyun yüzünden birbirlerine -
Güzel -
quote:
Orjinalden alıntı: EvilPhoenix
bunları yazanlar 10 yaşında veletler..ağlanılcak durumumuza gülüyoruz farkında değiliz
10 yaşındaki velette global ne arar. -
''şemsi abi pm me pls'' süpermiş -
-
quote:
Orjinalden alıntı: MuCHoSs
quote:
bunları yazanlar 10 yaşında veletler..ağlanılcak durumumuza gülüyoruz farkında değiliz
10 yaşındaki velette global ne arar.
çok kolay olabilir farkındaysan bi ara pandora box falan vardı ben bi açtım o kutuyu party ile beraber içinden de global çıktı yani illaki silk ile satın almadan da olabilir.
-
En son serverlarda populated yazıyor orda ne var bulamadım * -
bunları yazan velet falan deil tanıyorum yazana eglenmek herkezın hakkı hiç deilse küfür edilmesınden iyidir -
Alexander'a gel Han diye bi elemean var Türk paso böyle globaller atıyor.Yarılma garantili. -
quote:
Orjinalden alıntı: ShadowElves
En son serverlarda populated yazıyor orda ne var bulamadım *
resmin ustunde ne yazıyor baktın mı ? ... -
Mydanoz'u tanıyorum.10 yaşında falan da değil. Sadece eğlence için atmıştır. -
quote:
10 yaşnıda dediin 70+ adamlar -
Son Ss Dün Bendede Oldu SerwerLar Bİrden Populated Oldu Bende Hmn Gİrdim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X