Şimdi Ara

Birkaç soru...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. Soru: 5K monitörler ne zaman çıkacak? Gündemi pek takip etmiyorum. 34" 4K monitör almak istiyorum. İstediğim monitörler 800$ bandında şu an. 500$ bandına düşer mi önümüzdeki aylarda?

2. Soru: 4K bir monitörü Windows platformunda 2K olarak kullanabilir miyim? Şu an 20" bir monitör kullanıyorum. Orjinali 1680-1050, daha düşüğe geçince görüntü netliği çok bozuluyor. Aynı sorunu yeni monitörde yaşayacak mıyım? En yüksek çözünürlükte kullanmak zorunda mıyım?

3. Soru: Sanal çözünürlük ile çözünürlüğü yükselten bir program buldum. Çözünürlüğü yükselttim ancak grafikler bulanık. Ben mi beceremedim? Sanal çözünürlük ile çözünürlüğü net hale getirmek mümkün mü? Eğer mümkün değilse bu özellik neye yarıyor?

4. Soru: Curved monitör kullanan varsa eksisi ve artısı nedir?

5. Soru: 27" 1080P çözünürlük bana çok sûni geldi. Bunu kafaya takan sadece ben miyim? Büyük ekran, düşük çözünürlük. Küçük bir monitöre yaklaşıp herşeyi büyükmüş gibi görmeye benziyor. Çok lüzumsuz gibi duruyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 2 Haziran 2016; 12:33:51 >

• Güncel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öneri Ve soru
    15 yıl önce açıldı
    Aklıma çok takılan bir soru?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.