Şimdi Ara

Birkaç soru yeni 1 dostunuz için... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • senin sabrın taşınca ne olucak onu bana bi anlatırmısın?
    1.sen nereden biliosun belki alamıyıcak belki ben eskisindne daha iyi oynuyorum..hemde bnm silahlı vs'de hiç bi iddam yokki ben orada yazdm'gunz bnm için galddır die' orayı iyi oku sonra konuş!
    2.bizim buradaki cafelerde gunz yok internet baglatısını yavaşlatıyor die sildiler...olsa gunzdan bukdr ayrı kalmaz haftada bide olsa gider girerdim biraz pratik yapardım...
    3.sen gunzda dm de ilk bnmle karşılaşdıgın zmn bnm halim nsldı?bf sadece ileri 1 kere yapabiliodum...bunada yalan dersen eger sana yuh derim başkada bişey demem...
    4.ben orada ijjide 60-70 adam keserim dedim ama sana silahlı die bir idda bulundummu?orada silahlıda kesebilirim yazdımmı?yine dedigim gibi gunz bnm için gladdır...silah bana pek bişi ifade etmez...
    5.ne var ben çizgi film'e bişeymi dedime konuşuyosun...biraz oku sonra konuş...öle her aklına geleni yazıp konuları kirletme sakın...
    6.Fire ile aynı odaya pek girmezdim çnkü o kalabalık atk. def.leri severdi ben en fazla 4vs4 isterdim...Fire'ı ilk kesişim daggerlayken orası doğru...fakat sonrakı 3vs ard ard'a yere indirdim normal kılıç gladda...hatta bu olay ben quest'e giremedim zmn da ersah ve server'a vermişdim charı onlar kasdı quest'te ben sonra fire ile vs yapar yapmaz ztn clandan 3 kere aldıgımı sölemişdim...
    7.orada 'Anne' kelimesini kullandım kötü bi anlamda deil inan bana 'Anne' kelimesini kullanmak beni sendne daha çok etkiler...senide bilioruz özelimizi açmayalım istersen...?
    8.eed ztn gelmeyi düşünüyodum gelebilirsem gelicem mrk etme...
    9. ben burada kimseyle polemik yaratmak istemiorum...post kasmak gibi bi niyetimde yok olsay giderim Ko ss video bölümüne yazarım gzl ellerine saglık...
    10.sana güvense hiç bişi olmaz..bnm ztn dedigim o selim'e güvensen ne olcak o bana bişeymi yapıcak...eed 14 yaşındaki çocugun yazdıklarını yukarıda oku sonra gel bana utande...asıl sana yazık be şimdi gunz'da ben olsam şuan beni koruyordun...
    11.inan bana bunda içten olarak sölüyosan ben adam deilim...sen msn'de konuşurken kendin bile diodun mele weapon takdikleri en gzlleri Fuqqqq silahlarıxD yazıodun...
    12.eed alıntı yapıcam ama post kasmak istesem bukdr uzun cvp yazmam sende gayet iyi biliorsun..hemde post kasma olayını hiç açma istersen ha?

orada snn msj'ı alıntı yapmammın sebebi +1 anlamında...+1i yazmdım çbkü snn bu kçk dostun yine gereksiz msj diyip bnm asabımı bozar die...

sen onun and deilde andy oldugunu anladın demi?sen anladıysan mesele yok boşuna laf kalabalıgı yapma...

bencede deil...dedigim gibi ben hala çizgi film izliorum...hemde bnm çocuk dememin ndni anlamdan yorum yapması..daha sonra ben sana ne yapdım ndn bana takısoun demesi...

• sabrım tasarsa senin ii bildiin bişey varya.. izmir, göztepe gel vali konağını bu 2 sokak yukarı caddeye cık.. sorarsan gösterirler? senin sabrın tastıgında yaptıın sey
    1. eskinden ii oynuyosan niye 4-5ay ayrı kaldım diye ağlıyosun?
    2. cok istiyosan hiç mi neti ve pcsi olan arkin yok onlara git kur oyna? istedikten sorna hertürlü oynarsın.
    3. madem öle niye playerliğimiz aynı diyosun?? ezik olduğunu kabul ettiğin içn saol.
    4. doğru keserim demedin "kestim" dedin.. atak def de hemde.. ve bildiğim atak def silahlı oluyor
    5. bende kötü bişey dedin demedim nolucak isteyen izler..
    6. ben hatırlamıyorm.. bigi swordla kesilenleri saymıyoruz biliyosun
    7. istediğin kadar özelimi açabilirsin.. senin bildiklerin benim özelim sayılmaz.. Anne kelimesine saygı duyarım.. arada kendimi kaybettiğim olmustur, olabilir, olucaktır.. ben buyum.
    8. gel gel...
    9. git öle yap o zaman niye satasıyosun cocuga?
    10. msnden sorabilirsin ne demişim mehmete... gunzla alaksı yok. ben gunz oynamıyorum artık. ona dedim ki sadece senin haklı oldugunu düşündüğüm için senden yanayım, mami haklı diye düşünsem onu korurdum. sorabilirsin.
    11. Fuqq diye yazmam... bu 1.. ayrıca kararlar ve görüşler değişebilir.. maksat dogruyu bulmak.
    12. sen madem hiç kasmıyon yukarıya az bak biraz flood görüceksin sanki. istediğin kadar açabiliriz herseyi :P

-
    +1 yazıp o yorumu yapsaydın anlasılırdı.. bizim beynimiz bu kadar anlıyo kusra bakma.. +1 yazmadan bana destek verdiğini anlamadım... veya öle bi kelime/cümle kullanmadan.

-
    ben anladım cünkü biliyorum.. bilmeyen adamlar anlasın diye dedim... zaten gereksiz yerlerde "I'm naked" diyen ingilizce hata yapabilir...

-
    bence dogruda sölüyor.. cocuk sana hiç bişey yapmadı. üstteki postumu ii oku derim. çocukluk konusuyla ilgili kısmını... cocuksa hatalarına anlayıs gösterip yüzüne vurmazsın... yaparsan cocuk dediğinden daha da cocuksun.

• hee sen onu bnm iyi bildigim şeyi bana yapabileceginimi sanıyorsun?senkimsin burada laf yapıyorsun olm...çok hevesliysen..k.tepe mah. koşuyolu cad. no24 daire 8 yada bahçede bana bagır hmn gelirim aşşa....orada görürüz artık kim kimi yiyo die...
    1.ben ağlamıyorum sadece üzülüyorum...çok sevdigim oyundan ayrı kaldırım için...
    2.ark.ıma ndn gidiyimki?okdrda gunz bagımlısı deilim ama seviyorum oyunu...bzm mahallede(iki partmanda yane)bnm yaşıtım 4 çocuk var onlarım 1tanesi tatilde...dieri lise son öss'de askeri okula gidicek die adam hergün saat 8'de bni çağırıyo koşu'ya gidiyoruz mülakata hazırlanı o o arada bende spor yapmış oluyorum..dieri ise abim oda bnmle yaşıt deil ama en iyi ark.ımdan daha çok seviyorum(esdigim zmnlar oluyo)
    3.eed ben playerlığımız aynı selim daha iyi dedim sende orada yazmışsın playerlığımız aynı olabilir die ...bnm dedigim gibi bnm kimseye karşı iddam yok sadece o çocuk dışında...
    4.eed snn bildigin at kdef silahlı oluyor ama sanırsam atk. def.de prolar pek spray kullanmaz be kardeşim ha?yanılıyomuyum yoksa...şimdi çok bilmiş ayagına yatıp derinlere dalıcak adam yok kullansa böle olur yok seni indirir fln filan geç bunları efendiiii...
    5.bana karşı yazdıgın bi msj'da yer verme o zmn ona...
    6.valla ben gayet iyi hatırlıyorum...ozmn bende snn fire'ı kesdigini hatırlamıyorum...Fire'ı bigi sword...atk def... dagger...normal sword... her türlü kesdim ben ama oda kesdi...
    7.hee o özel sayılmazsa onları açdıgın zmn özelimi sana açıyorum kimseye söleme demişdin...(hala kimse bilmio konuyu mrk etme...)
    8.gelicem gelebilirsem ztn orada bi kaç ark.ım var ben gelene kdr onlar inceden inceden bi yoklarlar o çocugu soyadı'neydi onn bide adres?
    9.post kasmak için yapmıyorum...hemde orada dikkatini çekdimi ilk hamle hep ondan geldi...ben sadece ilk konuda ilk hamleyi yapmışdım sonra hep o yapdı bilip bilmeden konuşma...
    10.eee heralde sen öle demesen bile çocuk yok yok öle bişi demedimi dicek?kendisini koruyan birine?biraz mantıklı konuş...yazdıkların hiç mantıklı deil...
    11.eed deişe bilir ama inan bana sen insta dbf bf ve daha bir çok hareketi yapmış olmasan daha gunz'a sıfırdan başlasan onları yapmayı istersen bunu herkes bilior sende biliorsun ama neyse hadi öle sayalım...
    12.orada flood olan yerde ne vardı sen biliyormusun?o arkadaşının şahsıma ettigi kfr admin sanırım duyarsız kalmamış ve silmiş...sana burada yemin ederimki flood yapmadım...oradaki kfr'ü ark.ında biliyordu...ztn şahsıma etmiş oldugu bir küfür oldugu için bende şikayetçi oldum ve sonucu..4gün uzaklaştırma +msj delete...

orada 1 yazmamanın ndni snn kçk ark.ının önceki konularda +1 e gereksiz demesi...ve bende polemk olmaması için +1 yazmadım...

eheuheu orada hiç bir ing. hatası yokdu I'm naked ben çıplagım dmk gayet iyi biliyorum...ama orada ben die tabir ettigim reel ben deil oyundaki char anladınmı?ztn o konudada takıldıgını sölemişdin...

ben onun hatalarını sırf size göstermek için yüzüne vuruyorum...işde snn çocuk deil dedigin adam bunları yazıyo..bu hataları yapıyor...yok bnm çoluk çocukla işim olmaz(yaş itibari ile deil...mantık...)

• sen çok adres vermeye meraklı oldugun için verdim adres gel kahvemi iç ben yiyicem seni demedim.

1. sen yok 4-5 ay ayrı kaldım kesersen ondan kesersin dersen nedir? ucuz bahane bulmaktır, ağlamaktır.
    2. abi senin yasındakiler öss mi giriyo =P 4-5 kankam var fln de bari ^.^
    3. ben sahsen pek iddalı değilimdir herkes kesebilir.. nolucak bizde insanız bi hata yaparsın kesilirsin :P
    4. bende atk defde spray kullanıyorum arada. . . adamın o an spray olması pro veya noob belirlemez
    5. vericem vericem bana ne - Ortam az yumusasın artık beh :P
    6. ben fire'a 2 kez yattım en az 12 kez kestim sonrada
    7. hmm hatırlamıyorm öle dediysem özeldir ama açma o zaman
    8. ne bliim medyummuyum ben
    9. ei benim hatam
    10. sen anlamadın ne kstettiğimi. .. onu korumamın gunzla alakası yok bunu anlatmaya calısıyorum
    11. hepsini bilsemde veririm hepsini aim alırım.. bildiğimi unuttursalar bile el refleksini vs unutturamazlar. kısa sürede geri öğrenirim hepsini (Biraz saçma oldu günümüz teknolojisiyle bf verip aim alınmıyo )
    12. ok haklısındır...

+1 yazmayınca bişey mi değişti sanki..
    -
    ama I'm naked "Ben çıplağım" demek charım değil anlamıştım zaten coktan takılıyom ölesine :P
    -
    o zaman niye benle polemik giriyon ben en kral cocugum beh ^^.. herkes hata yapar ^^ bende 4 gün ban yediydim demekki hata yapmısım

• eed mrklıyım adres vermey...keyfimden veriyorum ya...bi lafı olan gelsin karşımda sölesin öle klavye kabadayılıgı yapmasın...
    1. ağlamak o olsa adama ndn direm seni kesebilirim diye?hemde bn bi oyun için ağlamam mrk etme...ama sen ağlıyosan bilemicem durmunun ne kdr vahim oldugunu gösterir bu....
    2.sen anladın onu....yaşıt dedigim bnm yaşım ve bnmle arkadaş olucak yaşdalar...gidip 10 yaşındaki çocukla ark. olmam yada 20-30 yaşındaki adamlarla kanka olmam...boş boş msj yazma okumak uzun sürüyor...
    3.ben sana iddalımısın dedim?öle bişi demedim ghereksiz msj yazma yine okumak uzun sürüyor...
    4.atk def de spray kullanılmaz bunu sende bnm kdr iyi biliyorsun...spray dedigin silah pistol deilse tabi...şimdi kendini haklı çıkarmak için ayak yapma dürüst ol...
    5.bu ortam zor yumusar artık...biz küçücük çocuk dan laf yemeyelim die msjları incelikle yazıyorumki çocuk laf atmasın polmeiik çıkartıp milletin zmnını almasın bnmde sabrımı zorlamsın die...
    6.vay be msn'de dediklerin yalandı sanırım?Dr'e ilk girdigimde Fire die bi adam var dikkat et ona...bni her dk yere serio süper biri demişdin...hemde Fireî vs de çok aldım aldıgım yarısı kdr yattım hatta dahada az...ama tdm'de çok yatırdı beni...tdm'yi saymadıgımız için bişi olmuo...
    7.ne açıcam mrk etme kimsesin özlini vermek bi şerefsizlik yapmam...
    8.kankan ya bilirsin dedim...
    9.hata'nı kbllenmen byklük...keşke herkes yapsa...
    10.bundan önceki yazdıgın yorumdan onu anlayabiliyorum...k.bakma...
    11.tabi kısa sürede ögrenirsin...ama olay şu 0dan başladın gunz'a bişi bilmiosun el alışkanlıgın fln yok bf için...o zmn inan bana keşke bunu yapabilsem derdin...
    12.bunu anlaman iyi oldu....

hyr deişmedi yine sataşdı... kendini ne sanıyorki bu ottan bişeyen ndnler arıyo polemik için...?

orada I'M=bnm charım oyundaki ben....bunu anlarsan oalyı çözersin...

ben 40 kere 4gün ban yedim...hatta 1 kere 20 küsür gün yemişdim...çocuk demekle ne dmk istedigimi sen gayet iyi biliyorsun...

• Üçünüzde kesinlikle egolarınız için konuşuyosunuz. yok seni yenerim yok sen daha çocuk vs vs.
  • egolarımızmı?sanırım sen derin konulara dalıcaksın...gunz bölümündeki ilk msj'ın bu eger daha önceki konulara biraz göz atsaydın ndn konuşdugumuzu anlardın...
  • yenerim diyosan yenebiliceğime %90+ emin oldugum veya önceden cok kez yendiğim birine derim.
    onun dısında bilen bilir ego yapmaya ihtiyacım yok... ego istiyosan gerekli konularımı uplayıp ego yapabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TimeOfTheKill

egolarımızmı?sanırım sen derin konulara dalıcaksın...gunz bölümündeki ilk msj'ın bu eger daha önceki konulara biraz göz atsaydın ndn konuşdugumuzu anlardın...

evet gunz a yeni başladım ve forumlara göz gezdiriyim dedim ve tek gördüğüm şeyse doymak bilmez egolarınız...
  • o zaman bakmadığınız alt konulara biraz bak. yararlı konuları alta düşürüp eski konuları uplayanlara kız... ego yapcak olsam inan bana gunz kısmındaki paylasımlarımı, bilgiğim skillerimi, kestiğim admaları koyarım daha cok olur.. tartısarak ego yapcak, yapabilcegini sancak yası coktan geçtiğimi düşünüyorum.
  • bu bölüm GunzTR serverının kurulmasıyla hareketlendi...ama inan bana biz o server yokken bile bir çok kişinin azda olsa sorularına cvp veriyorduk...ve bunu yapdıgımız için hiç ama hiç havalanmıyorduk...orada kim kimi keser muhabbeti varya bnm kimseye karşı iddam yok ama oradaki mince çocuk oldugu için sinirimi bozdu...bnm tek iddam ona karşı...vede sanırım sana karşıda bi iddam olucak....GunzTR kuruldugu zmn oranın en iyi 2. playerıydım elimde bir çok video var 3vs1 CW 4vs1 atk def.+cheat bunları kesdigim videolarım var...egom için konuşsam onları koyup forum'da kralmışım gibi gezerim...

Not:sanırım sen ego ne dmk onu tam bilmiyosun?yada kafan gzl
  • iyi biliyorum kanka ego ne demek bak bi örnek veriyim istersen

quote:

Orjinalden alıntı: TheKinQ

o zaman bakmadığınız alt konulara biraz bak. yararlı konuları alta düşürüp eski konuları uplayanlara kız... ego yapcak olsam inan bana gunz kısmındaki paylasımlarımı, bilgiğim skillerimi, kestiğim admaları koyarım daha cok olur.. tartısarak ego yapcak, yapabilcegini sancak yası coktan geçtiğimi düşünüyorum.

al sana ego

ayrıca ego:hayat kavgasında ezilmeyi engelleyen şeydir.Kendini büyütürek karşındakine ezilmemeye çalışırsın.

Ayrıca hemen üstüme gelmeyin ben sizle tartışmaya gelmedim

• madem tartışmaya gelmedin ozmn o ortamı yaratacak cümleler kurma...üstelik snn ego'olarak orada kullandıgın cümle Hava atmak anlamına gelior...cümlelerini iyi seç...üstelik snn anlatıgına göre hayat kavgasında ezilmeyi engelleyen bişey ise...sanal ortamda bunu yapmak imkansız...üstelik burada kimse kimseden üstün deil... kimsenin fazladın 1 kolu 1bacagı 1 parmagı yok...
  • tamam ama sizde bundan sonra birbirine senin diyişinle hava atmayın(benim deyişimle ego ) olur mu?Çünkü hoş değil
  • tmm bende ne dedim.. hava atcak olsam güzel seylerle hava atarım polemik yaratarak değil
    bak bakalım nerde kime hava atmısım diğer konuları ii oku..
  • ya dh ne demek biri bana anlatabilirmi çok merrak ediyorum da analatırsanız sevinirim
  • "dh" ? dh donanımhaber demek . . . ama yazım yanlısı yaptıysanda bf falan sorucaksan onlarıda acıklarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: noobmob

ya dh ne demek biri bana anlatabilirmi çok merrak ediyorum da analatırsanız sevinirim

donanım haber demek ztn thekinq te sölemiş bn yalnızca imzan yüzünden yardm etmek istedm
  • ben o konuya deinmeyim ^^ bosa tartısma cıkmasın. ama ayıp / saygısızlık olmus digerlerine bu kadar yeter sanırım? benim görüsüm
  • o imza ne ya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.