Şimdi Ara

Birkaç sorum var bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bu hafta bir sistem toplayacağım onun hakkında soru soracağım.
    1. Elimde 250 gb hdd var ve pek oyun yuklemeyecegim içine lol cs go ve fifa oynayacağım oyunlardir. Windows 8 kuracağım. Bunlar için yeterli olurmu?
    2. Eski bilgisayarıma ait kasam var parçaları tek tek alıp kendim montaj yapabilirmiyim?
    3. R9 280 için 500w yeterli olur mu?
    Hepinize şimdiden çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1) Yeter.
    2) Montaj yapabilirsin, zor bir işlem değil. Ekleme: Uyum anlamında sorduysan kasanın anakart yuvasının ATX, m-ATX gibi kategorileri var. Şu an kullandığın anakart ATX ise sorun yaşamazsın. M-ATX ise M-ATX ya da daha küçük anakart takabilirsin.
    3) Çok dandik değilse yeter. Yine de marka/model söylersen daha net cevap verebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin -- 4 Haziran 2015; 16:58:11 >
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için teşekkürler. 500w PSU yu parçalar ile birlikte alacağım bir öneriniz var mıdır?
    Ekleme: Bu anakart yuvasının m atx veya normal olduğunu nasıl öğrenebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda9803 -- 4 Haziran 2015; 17:11:04 >
  • CPU-Z programıyla anakart modelini öğrenebilirsin.
    Şuan bilgisayarı kullanamıyorum da kasayı açıp baksam görünüşte anlaşılabilir mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: arda9803

Şuan bilgisayarı kullanamıyorum da kasayı açıp baksam görünüşte anlaşılabilir mi acaba?

Evet. Güzel fotoğraflar çekersen bakalım.
    Ayrıca anakartın üzerinde de modeli yazıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

Evet. Güzel fotoğraflar çekersen bakalım.
    Ayrıca anakartın üzerinde de modeli yazıyordur.

Fotoğraf çektim ancak yukleyemedim. Modeli Asus p5ld2-x/1333 yaklaşık 30 cm boyunda var galiba.

• Anakartın ATX.
    Anakartin küçük ya da büyük olması birseyi değiştirmez yani. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

• quote:

Anakartin küçük ya da büyük olması birseyi değiştirmez yani. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Aynen öyle ATX boyut standardını belirleyen bir terim.
    Rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.