Bildirim
birkaç tavsiye ve sistem alınacak. (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bütün arkadaşlara teşekkürler.
hangi sistemi alacağıma 2-3 gün içinde karar vericem fakat doların düşmesini beklemeyi düşünüyorum çünkü şu an tavan yapmış -
-
aslında leon x hocamın ve ydagli42 hocamın sistemleri arasında kaldım.birinde diğer parçalardan kısılmış ekran kartı artırılmış, diğerinde ekran kartı biraz kısılıp parçalar kaliteli seçilmiş.
kafam çok karıştı -
quote:
Orijinalden alıntı: keremakdmr1
aslında leon x hocamın ve ydagli42 hocamın sistemleri arasında kaldım.birinde diğer parçalardan kısılmış ekran kartı artırılmış, diğerinde ekran kartı biraz kısılıp parçalar kaliteli seçilmiş.
kafam çok karıştı
Bence diğer parçalardan kısıp ekran kartına abanmak daha mantıklı. Çünkü bir oyun bilgisayarında en önemli parça ekran kartıdır. Sonuçta oyunu sana oynatacak parça o 100 TL fazla vererek aldığın monitör fpsyi etkilemiyor. Bence sen 970li bir sistem almaya bak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X