Şimdi Ara

Birlikte Aç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PC ye bir film yüklemiştim,film açılmadı bende sağ tıklayınca çıkan "birlikte aç" yazısına tıklayarak onu winamp yaptım,yani winamp ile birlikte aç konumuna getirdim ama şimdi hangi programı yüklesem winamp a dönüşüyor.mesela dosya şifreleme programı yükledim ona bile winamp la birlikte aç yazıyor ve yüklediğim hiçbir programı çalıştıramıyorum.Bunu nasıl düzeltebilirim,yani PC 'nin doğru programı kendisi bulacağı eski haline nasıl getirebilirim.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantamania -- 24 Nisan 2005, 14:48:51 >

• işletim sistemin ne kardeş?

98 mje falansa dosyayı seçtiktenm sonra shift ile tıkla birlikte aç gelir.. xp ise daha farklı...
  • Arkadaşım bu bende de bi kere olmuştu flashgetle indirdiğim bazı şeyler aynı şekilde problem yaratıyordu.. sen bu indirdiğin dosyaların uzantılarını tam olarak buraya yazarmısın... denetim masasından klasör seçenekleri->görüm de Bilinen dosya türleri için uzantıları gizlenin yanındaki işareti kaldır tamam de ve uzantıyı tam olarak görmeni sağla ve uzantıyı buraya yaz... bendeki flashget ten indirdiklerimde bazen .jc uzantısı kalıyordu.... belki de başka yardımcı olacak arkadaşlar da olur... onlara da bi kulak verir sorunu halletmeye çalışırız...
  • işletim sistemin win 98 ise ayarlar klasör seçeneklerinden dosya türlerinden sorunu düzeltebilirsin.
  • sistem XP.
    anatolia dediğine bakıcam az sonra.
    sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.