basliga gosterdiginiz ilgi cok hosuma gitti sagolun.bende kalan tek retro insan kendim saniyordum....
o alyuvarlar ak yuvarlarin mikroplarla savastigi cizgifilm degilmiydi
ilaç iciyordu felan o cephane gibim gozukuyodu.
ben darkwing duck'i cok severdim ya kimse ondan bahsetmemis.kara kanat.di dabıl yu(dw) ben uykunuza giren kabusum ben odanizdaki giyilmis corabim felan derdi..... ondan sonra bi cizgifilm cikardi onu hatirlamiyorum
bole bi zombi gibim bisey hikayeler anlatirdi korkunc
hatta hallowen bolumunde mutlu mahsen mezar gunleri gibi ozaman dilime dolasmis bi laf etmisti mahalledeki arkadaslari daha veletken o lafla korkuturdum....
quote:
Orjinalden alıntı: beckhir
the thundercats voltran simpsons vikingler nils ve ucan kaz seker kiz candy taş devri scooby doo he-man x-men animaniacs atom karinca ari maya benjamin beverlyhills teens afacan cocuk dennis dragon ball she-ra ninja turtles snoopy-charlie brown tom-jerry şirinler asterix ten ten müfettiş gadget fantastic 4 red kit road runner-calamity coyote maske temel reis heidi garfield hulk hayalet avcilari pembe panter pinokyo robocop casper winnie the pooh superman tarzan tusubasa woody wood pecker bambi sonic richie rich
bunlar en sevdiklerimdi popeye zaten temel reis değil mi yav 2 kere yazmışsın
Bunlara ek olarak kurtadam ,örümcekadam ve basketçi yi ekleyebilirim..
+1 Senin listendekileri bende severdim
şirinler taş devri jetgiller maske ninja tosbaalar richie rich hayalet avcıları temel reis snoopy casper ŞEKER KIZ CANDY arı maya tom-jerry temel reis....
bi de arkadaşlar şu beverlyhills teens dediiniz nasıldı ööle bişi hatırlıyom ama ismini bilmiyodum
quote:
Orjinalden alıntı: bsarsilmaz
ben darkwing duck'i cok severdim ya kimse ondan bahsetmemis.kara kanat.di dabıl yu(dw) ben uykunuza giren kabusum ben odanizdaki giyilmis corabim felan derdi.....
bravo hocam şimdi hatırladım bende bayılıyodum ona küçük bi kızı vardı afacan izlediğim ilk aksiyon çizgifilmlerdendi
quote:
Orjinalden alıntı: _vanilin_
bi de arkadaşlar şu beverlyhills teens dediiniz nasıldı ööle bişi hatırlıyom ama ismini bilmiyodum
Tek bu resmi bulabildim belki yine de hatırlarsın
Genelde sörf yapardı bu zenginler
quote:
quote:
evet evet hatırladım ismini unutmuştum zati dmek oymuş
quote:
quote:
quote:
evet evet hatırladım ismini unutmuştum zati dmek oymuş
işte bir de bianca nın resmini buldum.Çok iticiydi ya kedisi de bu da..
Bir de şoförü buna aşıktı galiba , neyse bir çizgifilmi çok uzatmayalım
Zamane gençliği en güzel şeylerin olduğu günleri göremedi ... o dönemi yaşayabildiğiz için şanslıyız bence..
Ziyaretçiler, Tripodlar , Atlantisten gelen adam , Zamanın ötesinde , Cosby ailesi , muhteşem ikili , kara şimşek , Charles iş başında , 21 Jump Street , San Francisco sokakları , Dempsey & Makepeace ... vb.. birçok (kaçırmadan izlediğimiz) diziye de yetişemedi yeni nesil...
Neyse ben bir süre burdaki sevdiğim çizgifilmlerle ilgili yorumları okuyim. Görüşürz sonra..
evet ben de tam resimlerine bakıyodum onun
ok bye
Arı Maya'yı birçoğunuz unutmuşsunuz
quote:
Orjinalden alıntı: Arkadaş
Zamane gençliği en güzel şeylerin olduğu günleri göremedi ... o dönemi yaşayabildiğiz için şanslıyız bence..
Ziyaretçiler, Tripodlar , Atlantisten gelen adam , Zamanın ötesinde , Cosby ailesi , muhteşem ikili , kara şimşek , Charles iş başında , 21 Jump Street , San Francisco sokakları , Dempsey & Makepeace ... vb.. birçok (kaçırmadan izlediğimiz) diziye de yetişemedi yeni nesil...
bence 80 leri unutulmaz yapan bir şey de siyah beyazdan renkli tv yayınına geçilmesidir.
renkli çizgi film seyretmek cennete gitmek gibi bir şeydi o dönemin çocukları için.
yaw bir de esas adile naşit vardı uykudan önce programını hatırlayanların çıkacağına inanıyorum. ne ağlamıştım vefaat ettiğinde adile naşit yaw..
bi de işin enteresan tarafı hakkaten uykudan önce programından hemen sonra yatardık anasını satıyım. yanlış hatırlamıyorsam program 20:30 sularında yayınlanırdı. akşam 9 dedin mi yataktaymışız yani.
kardeşimden ve zamane veletlerinden biliyorum, gece paso oturuyorlar vallahi.
bir de kuzen balki'nin oynadığı dizi muhteşem ikili miydi?
son olarak konuyu çarpıtmak gibi olmasın da vazgeçilmez olan beyaz çoraplardan nasıl da bir anda vazgeçildi ve kıro kategorisine dahil oldular yaw... hala anlayamam ne ara öyle oldu... bi akşam yattık, sabaha beyaz çorap giyemez olduk... ne garip dünya be
ari mayayi kimse unutmadi bak ilk listemdede yazdim.sari kabarik sacli ari :)
beverly hills'in muzigi cok hosuma giderdi bulan olursa banada bildirsin cok sevinirim.