Şimdi Ara

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA GÜZELDİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar herkesin sorduğu gibi motor ihtiyacım var sizden ricam yazacağım motorları kullanan varsa lütfen bi cevap atsın (motor montum ve kaskım hazır)
    bütçem 2500,3000 arası hergün 40 km yol yapacam biraz şehir içi gerisi e5 ten bazen de hafta sonu iki kişi ile gezilere falan katılacam tabiki

önemli olan YAKIT YEDEK PARÇA UCUZLUĞU VE SATMAK İSTEDİĞİMDE YILLARCA BEKLEMEME :)

DAELİM S2 250( korkularım yakıt ve parça fiyatı) ortalama fiyat 3000

HONDA foresnight 250 aynın korkular geçerli ortalama fiyat 4000

yada maxi değil ama herkes ısrar ediyor diye YBR 125 :( yakıtı iyi ama işte pek tarzım değil ortalama fiyat 3000

yada ikinci kalite düşük işçilik fakat ucuz motor mu sizce onlarda

asya motor as150 t1 fores e çok benze ama kalite hariç :)
    ortalama fiyat 1250
    yada sizin önereceğiniz bir motor bu hafta almam gerek artık sıkıldım :)

• bütçene göre kanuni terry bak derim bi ben memnunum.
  • Cevap için tesekkurler ya aslinda maxi scooter istiyorum uzun yol da yapacam ve rahat olmasi bakiminda daelim servis yedek parça ucuzmu ve yakit nasil KULLANAN ARKADASLASRDAN RICAM yakit daelim s 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daelim yada honda fes 250 kullanan hic uok mj ya

• google amca ne diyor peki? kullanan burada çıkmayabilir yada eski konuları olabilir. Gelişmeleri burdan başkaları için paylaşabilirsin.
  • Öncelikle bütçenize uygun motorlar arasında yakıt tüketimi en az olan,parçaları ve kalitesi en iyi olan modeller malesef ybr,cbr gibi commuterlar.Fakat bende sizin gibi bu tarz motorlardan hoşlanmıyorum.Böyle olunca mecburen çinli seçeneklere yönelmek gerekiyor.As 150 t1 benimde uzun bir süre düşündüğüm motordu.Her çinli gibi bu motorda malesef çok kaliteli değil.Fakat temiz bir tane bulup,bakımlarını eksik etmezseniz,size bir süre yetecektir.
  • Cevap icin teşekkür ler asya guzel duruyor ama80 km yi gegeçemiyor yazmış kullanan arkadaşlar :( yolda galan birakmasindan korkuyorum yani 2.eli 1300 tl falan daelim s2 2500 falan arada fazla fark ta yok ama bilmiyorum daelim mi baksaniza kullanan yok sanki

• Salcano wolf, kuba xcg bakın bi. Ucuz ve sevebilirsiniz. Salcanoda yamaha motoru var. Asya legent'te hoş. Tabi bunlar düşük bütçe için. Ama aklınızda bulunsun.

• cevap için teşekkürler ya ybr 125 alacam yada daelim s2 artık kısmet ikiside kaliteli sağlam fakat daelim yakııtını bilmiyorum
  • YBR öneririm foresight ın parçası bulunur mu bulunursa da ucuz mu bilinmez
  • daelim s2 250 cc fena motor yorumlardan bakıyorum google de g kore malı ve 140 150 hızını görebiliyormuş fakat tek çekincem yakıt nasıl yani 4 litfenin altındamı yoksa üstünde mi kullanan varsa forumda lütfen bir cevap
    DAELİM S2 250 CC YAKIT 100 KM LT
  • @S3 250 ortalama 3,2-3,6/100km. 4 litreyi geçmez bence. Sıkı motor onu da söyleyeyim. Ne de olsa KORE malı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basist1 -- 27 Mayıs 2013; 22:24:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.