Şimdi Ara

birNTNEY SPEARSın makyajsız görüntüleri HYARANLARINA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gece gece uyku kactı sımdı bu resımlerden sonraaa
  • abartmayın baksanıza burda hamile bence normal ...
    forever britney
  • ıııııııııyyyyyyyyyyy öhhhöhöhöh britney ne olmuş sana böyle iğrenç ötesiiii, bu fotoları bulana helal olsun gerçekleri gördük. yani kadın benden fazla cigara içiyormuş yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 22 Mayıs 2006; 4:06:26 >
  • white trash britney

zaten sevmem de şöyle bişey var; çoğu hamileyken çekilmiş sanırım ve hormonlar normal olmuyo bildigim kadarıyla bu dönemde
  • hepsi fotosopppp
  • linkten resimlere bakmadım ama buraya konulanlar o linkteki resimlerse britneye hiç benzemiyor.fotoşap
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

birNTNEY SPEARSın makyajsız görüntüleri  HYARANLARINA

bune yaaa

geçen günkü maymunla bush un fotoğrafı geldi aklıma..

maymunda bunun makyajlı hali olsa gerek..
    />

• şimdi anlıyorum, nasıl amerika gibi bir ülkede herkes alt alta üst üsteyken bu kızın bakire kaldığını, insanda mide olması gerekir
  • İİ GÖZLEM..
  • bu kaı manyka lan
  • NASIL YANİ..
  • Göbeğe dikkat! (Bu kadın hamile olmadı hiç dimi? )
     birNTNEY SPEARSın makyajsız görüntüleri  HYARANLARINA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 22 Mayıs 2006; 14:01:44 >
  • "Göbek" dekoltesini de ilk defa görüorm
  • konuyu ben açmıştım.bu kadını sevmiyorum çünkü bazı gerçekler ne kadar ugraşsanızda kapatılmaz çirkin işte bu arda san katılıyorum
  • Yok canım makyaşşıj hal! bu k@dr f@rkedemez
  • etmez mi yaaa... onlara kaç kat profesyonel makyaj yapıyorlar. aslı bu işte kızımızın. madonna bunun neresini seviyor,neresini destekliyor anlamıyorum ben
  • ünlü bir insan bu kadar pasaklı olamaz ya, gerçekten üzücü,ilginç,hayal kırıcı vs vs bi durumlar.

insan birazda olsa normal yaşantısında da kendine özen gösterir. giydiği elbiseler mi desem yoksa ne desem artık bilmiyorum.
  • gördüklerime şok oldum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.