Bildirim
Birşey sorcaktım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: PaShzd
Arkadaslar foruma yeni kayıt oldum ama mesaj yazarken veya anket açarken resim koymak istersek ne yapmalıyım dosya boyutu falan diyo istedigimiz resmi koyamazmıyız.?
istediğin resmi tabiki koyamazsın boyutuda öenemli değil koyacağın resim yararlımı değil mi 18+ resimler genelde kabul oluo -
18+ otur seyler zaten koymm daha demin dendm anket resim koyma yerine girdim denedm resim kabul edildi gibi bisiler dedi mesajım da cıkacak mı o zaman resim -
ALLAH bilir sen kasayıda yan yatırmamışsındır -
quote:
Arkadaslar foruma yeni kayıt oldum ama mesaj yazarken veya anket açarken resim koymak istersek ne yapmalıyım dosya boyutu falan diyo istedigimiz resmi koyamazmıyız.?
www.imageshack.us a gir
ordan göz at butonundan yüklemek istediğin resmi seç
ve yükle butonuna bas
sonra yükleme bitince açılan safada en altta bi link var
onu kopyala ve bu mesaj yazdığın tablo var ya
orda image yazan bi kısım var ona tıkla
arasına kopyaladığın şeyi yapıştır
-
quote:
Orjinalden alıntı: Arda Türkmen
ALLAH bilir sen kasayıda yan yatırmamışsındır
foruma yeni kayıt oldugumu sölemştm bilgi istiyoz ama manasız manasız cezap yazmann anlm yok -
verdiğin bilgiler içn teşekklr -
quote:
verdiğin bilgiler içn teşekklr
onemli degil -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Arda Türkmen
ALLAH bilir sen kasayıda yan yatırmamışsındır
foruma yeni kayıt oldugumu sölemştm bilgi istiyoz ama manasız manasız cezap yazmann anlm yok
diyosun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X