Şimdi Ara

Birşeyler iyi giderken hala birşeyler eksik, Facebook'um yok mesela...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bir bölümde okuyordum ve bıraktım orayı. Çok yüksek bir puanlı bölümdü, tahmin edebilirsiniz ama ben demicem.

Şuan ise yine çok yüksek bir puanlı bölümde okuyorum, en iyi üniversitelerden birinde en yüksek puanlı bölümlerden birinde.

Bunu övünmek için falan anlatmıyorum, sakın yanlış anlaşılmasın, durumu özetleyeyim diye.

Şimdi eski bölümümde çok kötü günler geçirdim, depresyondu vs. idi. Şuan ise toparlanmaya başlıyorum diyebilirim.

Şöyle ki, çok güzel yerlerde staj ayarladım, cidden milletin imrenerek baktığı şirketler, Allah'a şükür.

Ama geçen gün ve bugün gelen his, şuan hala istediğim noktada olmadığımdı. Ben o bölümü iyi maaşlı birisi olmak için bırakmadım. Cidden farklı birşeyler yapıp imzamı atmam gerekiyor. Acayip eksikliğini hissediyorum bunun. Garip bir durum gibi gelse de doğru, bu yaşımda neden hala Facebook'um yok, Mark'ın varmış benim yaşımdayken.

• Boşver,facebook'un olmasın zaten.Zaman kaybi yani boş insanların platformu orası.En azından burada bişeyler öğreniyosun .Kendini CEO gibi hisset...
  • dmxisdead kullanıcısına yanıt
    Sen çok yanlış gelmissin hacı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda aradigin cevap ne bilader soru bile sormamissin ne diyelim sana dunyayi kasip kavuracak bir fikir mi verelim bunu mu istiyon ne istiyon okumasaydin o zaman o kadar ders calisacagina arada bi baksaydin okul bitince ne olucam diye kimse sana okuyunca zengin olcan unlu olcan herkes sana saygi duycak dunyayi kurtarcan falan demedi ki alti ustu isci olcan diger iscilerden 2 kati falan maas alican bu yani bosluk hissediyomus bak bak o boslugu sonsuza kadar hissedecen alismaya bak sen en iyi okullara bolumlere girmeye calisirken parayla isletme okumus patronun saatte senin aldigin maas kadar parayi kar diye cebine koydugunda o bosluk daha da genisler rahat ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlattım
  • quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

Burda aradigin cevap ne bilader soru bile sormamissin ne diyelim sana dunyayi kasip kavuracak bir fikir mi verelim bunu mu istiyon ne istiyon okumasaydin o zaman o kadar ders calisacagina arada bi baksaydin okul bitince ne olucam diye kimse sana okuyunca zengin olcan unlu olcan herkes sana saygi duycak dunyayi kurtarcan falan demedi ki alti ustu isci olcan diger iscilerden 2 kati falan maas alican bu yani bosluk hissediyomus bak bak o boslugu sonsuza kadar hissedecen alismaya bak sen en iyi okullara bolumlere girmeye calisirken parayla isletme okumus patronun saatte senin aldigin maas kadar parayi kar diye cebine koydugunda o bosluk daha da genisler rahat ol.

Bunu istemiyorum işte. Kendim patron olmak istiyorum. Yukarıdaki arkadaş da Facebook üyeliği zannetmiş, ben şirket sahipliğinden bahsediyorum.

Şuanda fena değilim ama yetmiyor. Herhalde Porsche aldığımda Koenigsegg'e param yetmediği için üzülücem, bu kısır döngü milyarder olduğumda anca son bulur gibi.

Fikir vermene gerek yok, şuan hali hazırda 1 tane fikrimi hayata geçirdim, para kazandırmıyor şuanda, aklımda çok daha büyük bir fikir var, ama bu fikir için çok fazla insan gücü gerekiyor. Bir araştırıcam yapılabilirliği nedir.

Falan falan, hayat garip.

• Demek ki içinde biraz olsun hırs var, yazdıkların için üzülmek yerine ufak adımlarla başla.

İnternet sürekli gelişiyor, 5 10 sene önce msn bitecek deselerdi bi tarafımızla gülerdik, şimdi msn hayalet kasaba gibi.

Falan filan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 5 Haziran 2016; 13:27:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anera A kullanıcısına yanıt
    Dünyayı değiştireceksen yalnız olma.Dünyayı değiştirmek isteyen başka insanları bul.Tek başına yapma ihtimalin 2 kişiyle yapma ihtimalinden kat kat daha az.Belki seninle aynı hisleri paylaşan 5-10 yol arkadaşı ve birsürü çevre gerek dünyayı değiştirebilmek için.Mark,Bill,Steve yaptıkları işleri yalnız yapmadılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.