Şimdi Ara

BİS paketi istemeyen Blackberry Modeli Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Android telefonum arızalandığından dolayı yeni bir blackberry telefon almayı düşünüyorum. Fakat mevcut internet paketimi kullanarak BİS almak zorunda olmadığım bir model var mı merak ediyorum. Blackberry'nin Bis olmadan kullanılan modellerini varsa yazarmısınız.

• BlackBerrynin son surum isletim sistemi bb10larda bis yok hocam, passport, z30, z10, q10...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mike4peace -- 21 Ocak 2015; 17:50:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mike4peace

BlackBerrynin son surum isletim sistemi bb10larda bis yok hocam, passport, z30, z10, q10...

teşekkür ederim. peki bunlar haricinde bissiz kullanabileceğim modeller varmıdır. özellikle 9790 ve 9900 modelleri hoşuma gitti. bunları şuan mevcut internet tarifemle kullanmam mümkünmü ?
  • bis olmadan e mail alamaz gps i kullanamaz ve app world den uygulama indiremezsiniz fakat wifi a bağlı iken az önce saydıklarımı yapabilirsiniz.bis paketi olmadan whatssapp kullanabilir internete girebilir 3. parti uygulamalar ile mail alış verişinde bulunabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cineko

Merhaba arkadaşlar. Android telefonum arızalandığından dolayı yeni bir blackberry telefon almayı düşünüyorum. Fakat mevcut internet paketimi kullanarak BİS almak zorunda olmadığım bir model var mı merak ediyorum. Blackberry'nin Bis olmadan kullanılan modellerini varsa yazarmısınız.

Klavyeli model arıyorsan Q5 idealdir.
  • cineko kullanıcısına yanıt
    bbos7 ve oncesinin tamami bis istiyor hocam, son versiyondaki telefonlara bakmalisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9900 modelini uzun süre kullandım çok da severim. Ama bis mecbur. q5,q10, Classic, passport , z10,z3,z30, porche tasarımın yeni telefonları yani BB OS 10 ile çalışan telefonlarda bis paketi alma mecburiyeti yoktur. Normal internet paketi ile her işinizi yaparsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende 9900 pahalı geldiği için 9790 modelini aldım.

9790, 9900 ile aynı özelliklere sahip biraz küçüğü gibi.

Bir arada babamın 9800'ini kullanmıştım.
  • Teknosalarda teshir urun Q5 ler 499 lira bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Teknosalarda teshir urun Q5 ler 499 lira bilginiz olsun.

Bazı Teknosa'larda kapalı kutusu bile kalmış olabiliyor. Bunun için stok baktırmak ya da aramak lazım. Ben aramıştım birkaç yeri, ellerinde vardı.
  • cobanmahmut kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle hocam, hangi magazada acilmamisi kalmis olmadi alirim bende bi tane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beter.böcek kullanıcısına yanıt
    Ben stok bulamadığım için gittim İstanbul'daki Nişantaşı City's Avm'den aldım. Bir şey alırken de çok incelerim o yüzden oraya gittim ben gittiğimde 5 tane vardı, hepsinin kutusu açıktı ama sadece müşteriye göstermek için açmışlar. Aksesuarların hepsinin ambalajı açılmamıştı. Teknosa'nın Balıkesir-Bandırma mağazasında da bir tane kapalı kutu vardı, hatta ben açtırmıştım ama cihazın ufak bir yerinde nokta büyüklüğünde bir plastik çıkıntısı vardı. Kulaklık girişinin yanında. Bandırma mağazasındaki muhtemelen hala duruyordur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.