Bildirim
Bisiklet
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
http://www.eksiduyuru.com/duyuru/31975/yeni-baslayanlar-icin-bisiklet
Siteyi incelersen bir iki şey öğrenebilirsin. -
Pek yardımı olmadı -
Hocam hobi olarak yapıcaksanız bmx falan önerebilirim ilgi alanımdır açıkcası bi bakın derim şu alanlara ( street bmx / flatland bmx / trial bike / dirt jump bike ) bi video falan izle eğer hoşuna giderse öneride bulunayım . -
ben daha çok kafama esip dolaşmak için istiyorum 3 4 saatlik yollara gidebiliyim bu tarz aksiyonlarla pek işim yok : ) -
Hala almadiysan eger salcona ng650 kullaniyorum 700 kusur Tl surekli antrenman yapiyorum okula havuza gidiyorum ona ragmen dayanikli saglam,yokus yukari duz yolda gibi cikiyor ben de dag ve arazi icin olan var ama kirma secenekleri bulundugunu dusunuyorum, tavsiye ederim
Bir de camurluk canta fener suluk aldin mi tadindan yenmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiesto12345 -- 15 Haziran 2014; 16:13:08 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X