Şimdi Ara

Bisiklet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bisiklette yeniyim ve pek bi bilgim yok açıkçası bisiklet alımında kararsız kaldım sedona701 (600tl) ve kronxc250 (750tl) arasında seçim yapamadım. özellikler konusunda kullanım rahatlıgı ve uzun süre dayanıklı olmasını istiyorum. bilgisi olan arkadaslar yardım edebilirse sevinirim

• http://www.eksiduyuru.com/duyuru/31975/yeni-baslayanlar-icin-bisiklet

Siteyi incelersen bir iki şey öğrenebilirsin.
  • Pek yardımı olmadı
  • Hocam hobi olarak yapıcaksanız bmx falan önerebilirim ilgi alanımdır açıkcası bi bakın derim şu alanlara ( street bmx / flatland bmx / trial bike / dirt jump bike ) bi video falan izle eğer hoşuna giderse öneride bulunayım .
  • ben daha çok kafama esip dolaşmak için istiyorum 3 4 saatlik yollara gidebiliyim bu tarz aksiyonlarla pek işim yok : )
  • Hala almadiysan eger salcona ng650 kullaniyorum 700 kusur Tl surekli antrenman yapiyorum okula havuza gidiyorum ona ragmen dayanikli saglam,yokus yukari duz yolda gibi cikiyor ben de dag ve arazi icin olan var ama kirma secenekleri bulundugunu dusunuyorum, tavsiye ederim
    Bir de camurluk canta fener suluk aldin mi tadindan yenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiesto12345 -- 15 Haziran 2014; 16:13:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.