Şimdi Ara

Bisiklet Alırken Kadro Boyunu Doğru Seçmek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
16
Favori
74.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: mapel

Carraro Sportive 225

Emin olmamakla birlikte, Sportive 225'in kadro boyu seçenekleri 46, 49, 52... diye gidiyor. Siz nereden alıyorsunuz ve hangi kadro boyları olduğuna dair bilgi aldınız mı? Mağaza veya neresiyse, arayıp sormanız lazım.

Şimdi öğrendim kadro boyu 18" diyorlar? Yani kaç oluyor boyu normal mi benim için?

Benim boyum 178cm ama iç bacak 80 cm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mapel -- 12 Temmuz 2013; 19:13:32 >
  • Biraz küçük gibi sanki. 46 oluyor söylenene göre. Yine de emin olamadım şimdi. Muhtemelen sorun olmayacak ama emin olmak lazım.
  • up
  • mapel M kullanıcısına yanıt
    46 cm ise 18" e tekabül eder. Boyuna göre tam senlik kadro. Fakat iç bacak sorun olabilir. 17 filan bulmaya çalış.
  • 1.70 boyum var. carraro 012 sipariş vericem kadro boyu ne olmalıdır ? mail attım 17-19-21 inch kadro seçenekleri var hangisini tercih etmeliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawtestere

1.70 boyum var. carraro 012 sipariş vericem kadro boyu ne olmalıdır ? mail attım 17-19-21 inch kadro seçenekleri var hangisini tercih etmeliyim

Bacak boyunuz önemli olmakla birlikte 170 - 175 41 - 43 cm 16 - 17 " size uygundur.

En yakın seçenek olan 19" size oldukça fazla büyük gelcektir.

17" almanız sizin için faydalı olacaktır bilginize
  • Bisiklet olarak yada markası olarak bir öneriniz varmi?Bütçem 400 küsür.2.el almak gibi bir düşüncem yok.21 vites(shimano)i26 jant az ihtimallede 24 jant bakiyorum.Bu haftasonu almayi düsünüyorum şehir içi süreceğim.Boyum 1.70 e yakin.Bir marka ; model olarak bir tercihiniz varsa bekliyorum.
  • @Crookshanks teşekkürler. dediğin gibi en uygunu 17 inch
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay117

Bisiklet olarak yada markası olarak bir öneriniz varmi?Bütçem 400 küsür.2.el almak gibi bir düşüncem yok.21 vites(shimano)i26 jant az ihtimallede 24 jant bakiyorum.Bu haftasonu almayi düsünüyorum şehir içi süreceğim.Boyum 1.70 e yakin.Bir marka ; model olarak bir tercihiniz varsa bekliyorum.

model marka değil de, konuya uygun olarak boyunuz gereği 17" uygundur.26 jant idealdir 24 jant gerektircek ölçülerde değilsiniz
  • frt-_-ctn kullanıcısına yanıt
    bende aynı ebatlardayım hocam 19" tam olması gerektiği gibi oldu bana 19" tavsiye edeirm :)
  • merhaba yeni model bisikletler de kadro boyu Smoll . Medıum ...larç var. . .ben kronxc 500 aldım. ..kadrosu MEDİUM . Ne demek oluyor medium kadro benim boyum 1.80 .kg.65.azcık kamburum. ..medium kadro kaÇ inç oluyor. . .bana uygun demi. .şimdiden cevap içın teşekkur ederım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emircanizmir

merhaba yeni model bisikletler de kadro boyu Smoll . Medıum ...larç var. . .ben kronxc 500 aldım. ..kadrosu MEDİUM . Ne demek oluyor medium kadro benim boyum 1.80 .kg.65.azcık kamburum. ..medium kadro kaÇ inç oluyor. . .bana uygun demi. .şimdiden cevap içın teşekkur ederım

M kadro 18" e takbül ediyor aşşağı yukarı.Boyunuza uygun bi kadro olmuş tabi daha sağlıklı bi yorum için bacak içi boyunuz önemli yada daha basitinden bisikleti bacaklarınızın arasına alıp dik dururken bisikletin üst borusuyla apış arasındaki mesafesini ölçebilirsiniz parmak hesabı ile (3-6 parmak idealdir)

• çok saolun .4 parmak gelıyor. .uygun olduguna sevındım

• up
  • carraro sportive 222 L
    kadro boyunun tek olduğunu söylediler, 43 cm
    şehir bisikleti olarak geçiyor, bu bisikletin türü hangisine giriyor, yukardaki tabloya göre yerleştiremedim ben.

1.70 boyunda, 55 kg bir kadın için ideal midir?
    yoksa carraro sportive 224 alması daha mı uygun olacaktır? farklı bir kadro boyu ile?

deneyerek görmekte yarar var tabi, ama yine de her bisikletcide bulunmuyor, arayıp gideceğiz. o sebeple sormak istedim.

kullanım yeri, istanbul'dan çıkışlı bozcaada (200 km) ve haftalık olarak bostancı sahili
  • Sportive serisi olduğu gibi hibrit sınıf bisikletleri kapsıyor.
    Hibrit bisikletleri, dikte edilen kadro boyu ölçüm metodlarına göre almak sıkıntılar yaratabilir (özellikle de belirttiğiniz gibi tek bir kadro boyu varsa). Deneyerek almanız en sağlıklı sonucu verecektir.
  • boyum 175cm, bisiklet salcano city sport 21vr. 20" kadro uygun mu ?

Edit: 86cm bacak aramın boyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkadaşım O Eli Bi İndir! -- 20 Şubat 2014; 16:53:16 >
  • yukarı
  • Böyle yararlı konular görmek güzel, boyum 1.79 ve 17.5'' kadro kullanıyorum ağrı sızı yok ama bir türlü istediğim açıyı yakalayamadım. Daha önce 19.5'' j race kadroda 100'lük boğaz ve 3 adet spacerla muhteşem bir açı yakalamıştım şimdiki kadroda o rahatlığı bulamıyorum Deneme yanılma yöntemiyle yapıcaz artık bir şeyler

• quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Böyle yararlı konular görmek güzel, boyum 1.79 ve 17.5'' kadro kullanıyorum ağrı sızı yok ama bir türlü istediğim açıyı yakalayamadım. Daha önce 19.5'' j race kadroda 100'lük boğaz ve 3 adet spacerla muhteşem bir açı yakalamıştım şimdiki kadroda o rahatlığı bulamıyorum Deneme yanılma yöntemiyle yapıcaz artık bir şeyler

Beğeniniz için teşekkürler

Aslında haklısınız, kadroyu doğru ebatta almak işin sadece başlangıç kısmı her insanın ayrı bir anatomisi var gidon açısı yüksekliği, sele açısı ve şekli, sele borusu yüksekliği de kadro boyu kadar önemli konular, bunları ayarlamada belli başlı ölçütler olsa da bize uymayabilir zaman ile kendimize en uygun şekli bulabiliyoruz, sizin de bir an önce bulabilmeniz dileklerimle

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.