Şimdi Ara

bisiklet bilgisayarı ya da kilometre sayacı tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
9.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün salcano servisinde 15 tl ye bi km sayaçı taktırdım ama yanlış gösterdiğini düşünüyorum nerdeyse son hızla bayırdan inerken (Ng65029) 24 km hız gösteriyo ayarı felan varmı bunların, akşam markasınıda yazıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailuca

Dün salcano servisinde 15 tl ye bi km sayaçı taktırdım ama yanlış gösterdiğini düşünüyorum nerdeyse son hızla bayırdan inerken (Ng65029) 24 km hız gösteriyo ayarı felan varmı bunların, akşam markasınıda yazıcam.

tekerlek ölçüsü girmen gerekiyor ki doğru sonuç alabilesin.. ayarlar sekmesinde bulabilirsin bu söylediğimi
  • az önce Decathlon.com da 55 TL olan Sigma 8.12 km sayacını, pazarlıkla 45 TL ye Antalya 'daki tanıdık bir bisikletçiden aldım (ilk verdiği fiyat 55 TL idi.)
    Diğer sitelerde 45-70 arası değişiyordu gördüğüm kadarıyla
    Suya dayanıklı (su geçirmez değil ), 8 fonksiyonlu ve arka plan ışığı yok.

Yanında ilave olarak ; toplam 20 TL ye suluk ve suluk kafesi aldım

Bu akşam kendim takıp deneyeceğim, tecrübemi yazarım
  • Kurulumu kendim yaptim..youtube dan videosunu izleyince gayet anlasilir ve basit oldu... tekerlek ölçü girisi biraz zorladi. Cünkü kurulum kitapcıgında benim lastik ebatini bulamadim. Bu sorunu da forumlarda arastirma ile hallettim .
    Gece 20 km lik yol yaptim. Verilerini kontrol etmek icin telefonumdan da Runkeeper i actim. 20 km sonunda prorama gore 400 mt fazla ölçümü vardı. Yani % 2 lik bir sapma yapti. Tolere edebilecegim bir rakam.
    Kurulumu basit , ekrani güzel.
    Iki eksik tarafı var. Bu modelde scan denen verilerin ekranda 10 sn sirayla donme olayi yokmuş. Diger eksik yani da arka plan ışığının olmaması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vexi

Kurulumu kendim yaptim..youtube dan videosunu izleyince gayet anlasilir ve basit oldu... tekerlek ölçü girisi biraz zorladi. Cünkü kurulum kitapcıgında benim lastik ebatini bulamadim. Bu sorunu da forumlarda arastirma ile hallettim .
    Gece 20 km lik yol yaptim. Verilerini kontrol etmek icin telefonumdan da Runkeeper i actim. 20 km sonunda prorama gore 400 mt fazla ölçümü vardı. Yani % 2 lik bir sapma yapti. Tolere edebilecegim bir rakam.
    Kurulumu basit , ekrani güzel.
    Iki eksik tarafı var. Bu modelde scan denen verilerin ekranda 10 sn sirayla donme olayi yokmuş. Diger eksik yani da arka plan ışığının olmaması

26 x 1.95 için bende kullanıyorum ölçü 2067mm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada 10-15 liraya satılan aletler e-bayda 1 dolar 2 dolar. ben şahsen e-bay gibi sitelerden almayı tercih ediyorum.
  • arka plan ışığı birçok saatte yok zaten.. gece turlarında sokak lambalarının altından geçerken bi göz atıyorum bana yetiyor..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.