Şimdi Ara

Bisiklet taşıma aparatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
4
Favori
34.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en temizi bisikletin ön lastiği söküp, arka koltuğu yatırıp bagaja atmak..
  • Thule 9103 kullanıyorum gayet memnunum su ana kadar.arabam nissan Micra 2012

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

en temizi bisikletin ön lastiği söküp, arka koltuğu yatırıp bagaja atmak..

oda uğraştırıyor işte baya sök koy geri çıkar tak...
    galiba en iyisi tepeye konulanlar, aparatı söküp takma derdi olmadığı için. ama onda da çok yüksek hızlara çıkmaya korkar insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oem84

quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

en temizi bisikletin ön lastiği söküp, arka koltuğu yatırıp bagaja atmak..

oda uğraştırıyor işte baya sök koy geri çıkar tak...
    galiba en iyisi tepeye konulanlar, aparatı söküp takma derdi olmadığı için. ama onda da çok yüksek hızlara çıkmaya korkar insan.

O kadar yüksek hıza çıkmazsın o zaman, sorun olmaz.
  • Tepede görüntüsü de sakat geliyor bana güvenemiyorum. Bir de sırf onun için arabanın orjinal taşıyıcısını da almak lazım değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur NET

Tepede görüntüsü de sakat geliyor bana güvenemiyorum. Bir de sırf onun için arabanın orjinal taşıyıcısını da almak lazım değil mi?

Oncelikle siz hangi tip bari kullanmak istediginize karar verirsiniz buna uygun ayak zaten bellidir, sonrasinda araciniza uygun montaj kiti ile bu parcalar araciniza monte edilir. Sonrasinda bisiklet board tasiyici ya da port bagaji bu barlara baglayip kullanabilirsiniz. Aksesuar tuv onayli ve 130 km ye kadar size ixin veriyor ki zaten yasal sinir. Ben 110 la gitmeyi yeterli buluyorum.
  • anlamadım,

şimdi bisikletin bağlanacağı taşıyıcıyı takmak için, aracımızın tavanında da şu enine olan port bagaj taşıyıcısı gerekmiyor mu?

http://www.dogabisiklet.com/TOP-BIKE-BISIKLET-TAVAN-TASIYICISI,PR-1465.html
  • Bende "Rack Republik" marka Tayvan malı bir taşıma aparatı var. Kullanıyorum, memnunum. Takılması ve sökülmesi kolay. Tek bisiklet taşıdım şimdiye kadar. Araca herhangi zarar vermedi. 150 TL'ye almıştırm. Hafif bir aparat.
  • quote:

anlamadım,

şimdi bisikletin bağlanacağı taşıyıcıyı takmak için, aracımızın tavanında da şu enine olan port bagaj taşıyıcısı gerekmiyor mu?

O taşıyıcıları nasıl seçeceğinizi anlattım zaten.

www.thule.com dan vehicle guide a girin o sizi yönlendirecektir.

Önce o barları seçeceksiniz. Onları çelik ya da aluminyum seçiminize ve aracınızın tavanında dikine bar olup olmamasına göre ayakları size önerir. Sonrasında da bu seçime göre ayaklar için montaj kitini verir. ( her araca göre farklı bir koddadır)

Önce bahsettiğiniz bu tavan barları oluşturulur. sonra üzerine bisiklet taşıyıcısı , board taşıyıcısı ya da port bagaj alırsınız.

Örnek foto benim kendi aracımındır.

Bisiklet taşıma aparatı

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkans

quote:

anlamadım,

Önce o barları seçeceksiniz. Onları çelik ya da aluminyum seçiminize ve aracınızın tavanında dikine bar olup olmamasına göre ayakları size önerir. Sonrasında da bu seçime göre ayaklar için montaj kitini verir. ( her araca göre farklı bir koddadır)

Önce bahsettiğiniz bu tavan barları oluşturulur. sonra üzerine bisiklet taşıyıcısı , board taşıyıcısı ya da port bagaj alırsınız.

Bisiklet taşıma aparatı

Vehicle guide arka için seçenek sunmuyor. X1 aracım için ben arka aparat kullanmak istiyorum. Çünkü panoramik tavan var nolur nolmaz üst kısma pek güvenmiyorum. Arkası için hangi model uygun olacaktır?

• quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

Orijinalden alıntı: gurkans

quote:

anlamadım,

Bisiklet taşıma aparatı

Vehicle guide arka için seçenek sunmuyor. X1 aracım için ben arka aparat kullanmak istiyorum. Çünkü panoramik tavan var nolur nolmaz üst kısma pek güvenmiyorum. Arkası için hangi model uygun olacaktır?

Diğer markaları bilmiyorum, thule de önerilen bir model bulunmuyor.

Tavanda mevcutta barlar vardır sanıyorum. O barlara montajı yapılır cam tavana bir etkisi yok. Diğer bir uygulama ise çeki demirine takılan modellerdir. Ruhsata işleterek çeki demiri taktırıp, üzerine 2-3 bisikletlik aparat yerleştirebilirsiniz.

• izmir sundu bisikletten dün aldım arkaya taşıma aparatı. arabam SW olduğundan olabilir ama 3 bisiklet taşıma kapasiteli olmasına rağmen 2 bisiklet sığdırabildim. önceden ön tekeri söküp koltukları indirip dikey bir şekilde 2 bisikleti arabaya koyabiliyordum ama uğraştırıyordu. aparatı aldıktan sonra ilk olarak biraz zorlandım yerleştrimede. yolda giderkende tedirgin oldum ama 3. kaldırma indirmeden sonra alıştım. rahat oldu özellikle sökmesi çok rahat.
    bisikletler üzerindeyken 100km/s hizla uzun yol yaptım sağlam bağladıktan sonra bir sıkıntı çıkmadı. markasını hatırlamıyorum şimdi ama 150TL ye almıştım. akşam eve gidince markasını yazarım
  • herkese selam pahalı modeller olmasına karşı ucuz kaliteli modellerde var aşağıdaki sitede bir tane var ben aldım çok memnunum,
    http://www.piyasadayok.com/urun/bisiklet-tasiyici-bagaj_84135.aspx?CatId=10726
  • Tavsiyeler için teşekkür ederim. Bir çok ürünü inceledim. Genelde 100tl ye kadar ürünler aynı. Bisikletin üst demirinin konduğu yeri sabitleme olayına takıldığımn için aşağıdaki ürünü sipariş verdim 2 gün sonra geldi ama daha araca kurma imknaım olmadı.

3 diyor ama 2 tane tutaç var. 3. bisikleti ip yada lastikle sıkıştırmak gerek

• Ben metal tokali olandan aldim.Dikkatli kullanabilieseniz os goren bir urun.Ama dikat edilmez ise arabaya zarar verebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alicilik

Merhaba arkadaşlar,

Ankara içinde etlik-eymir arası iki bisiklet taşımak için kaliteli ve aracıma zarar vermeyecek taşıma aparatı arıyorum. 2013 auris var HB model. Piyasada çok farklı fiyatlarda ürünler var. Nelere nasıl dikkat edilmeli. Bilen kullanan var mı ? Tavsiyeleriniz neler olur şimdiden teşlekkür ederim.

Arkaya takılan aparat hepsiburada da 40 tl 12 tl de kargosu var ben bugün araştırdım bulunduğum yerde 80tl den başlıyor fiyatlar bende 1-2 gün içerisinde onu sipariş etmeyi düşünüyorum 2 bisiklet taşıyabiliyor aynı anda. Yorumları da gayet güzel katlandığı zaman da çok az bir yer kaplıyor isterseniz link atarım.
  • Pendikteki ktm bayisi 50 tl ye satiyor.

• 24" Salcano bisikletini Kia Sportage da taşımak için nasıl bir ürün lazım acaba?
  • aracı sat opel al.

Bisiklet taşıma aparatı
     Bisiklet taşıma aparatı
     Bisiklet taşıma aparatı

• Bisiklet taşıma aparatı kullanan arkadaşlar trafikte herhangi bir sorun yaşadılar mı acaba? Ceza vs.? Bu ürünleri ruhsata işletmek gerekiyor mu acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.