Şimdi Ara

Bisiklet tavsiyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: knotaqram34

quote:

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

quote:

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

forum istanbul da dechatlon mağazası var 500TL civari güzel bisikletler vardı bi bak derim

şimdi kesinlikle biri gelip "o paraya motor alırım" der

Sedona 741 alcam ne renk alıyım diye soran sen miydin Facebook'tan ?

evet sen kimsin

Ben her yerdeyim :D

dalak cemal heryerde

• sedona borla
  • Bana yakin biryerde Bianchi satiliyor.Birkac gune oraya bakarim.Marka olarak onceligi hangi markalara vermeliyim?Ornegin Salcano Bianchi ve Sedona ayni fiyata sahipse hangisini tercih etmeliyim?
  • Bianchi'nin harbi sağlam modellerine bak genelde 300 civarıdır shotgun falan iyidir çift amortisör saçmalığını önermem bence etkisiz birşey ben rahatsız oldum kullandığım dönemde KRON marka sağlam ve kalitelidir bildiğim kadarıyla bunları ön planda tutarsan birde sedona borla sağlam aletlerdir bunlar alüminyum şase tercih et hafiflik gerçekten etkili oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbob

Kask, eldiven, gozluk icin tavsiyeleriniz ne olur?Gozluk olarak bildigimiz spor gunes gozlugu kullanmamin bir sakincasi olur mu?Kask secerken dikkat etmem gereken puf noktalari nelerdir?

Günlük kullanıyorsan ve hız yapmıyorsan Prowell yeterli olabilir ama bir kere lazım olacak, iyi bir şey olsun dersen kaliteli markalar Limar, Specialized, Giro, Bell'dir. Fiyatlar arttıkça ağırlık azalır, tarzına göre kaskın hava alması iyileşir.
    Eldiven olarak Sedona'nın gel'li kısa parmak eldivenleri yeterli olacaktır.
    Göz sağlığı önemlidir. Saatlerce kullanacağın bir gözlüğün başta lensinin kaliteli olması çok önemlidir. Optik olarak kusurlu bir merceğe sahip gözlü kullandığında gözün kısa sürede bozulabilir. Ayrıca ucuz gözlükler darbelere karşı koruyucu da olmadığı için gözlük kırılabilir ve parçaları göze batabilir. Önerim bisiklet mağazalarında satılan kaliteli gözlükleri tercih etmen. Gece ve değişik hava koşullarında kullanıyorsan merceği de değişebilir. Önerim Shimano, Uvex, Oakley.

quote:

Orijinalden alıntı: MenDakkaDukka

ucuza bisiklet arayanlar bulunduğunuz ilin bit pazarını hurda pazarını ziyaret edin çok ciddiyim. orada ufak tefek sorunlu değeri bilinmemiş bisikletlere çok çok ucuz fiyatlara sahip olabillirsiniz.

peki iyi bisikletin bit pazarında ne işi var diye düşünürsek şöyle bir cevabı var

mesela adama birisinden bisiklet gelmiş öyle yada böyle. bisikletin tekeri patlamış adamda zaten kullanmıyorum diye satmış demir fiyatına.

yada bi apartmanın deposunu temizlerken adamın 10 yıl önce kullanıp depoya attığı bisikleti bulmuşlar vermişler hurdacıya.

yada rahmetliden miras kalmış satmışlar hurdacıya...

öyle bir bisiklet almıştık. markası toscano. (alman malı) göbekten vites, yaylı koltuk, ince teker, çelik cant (hala pırıl pırıl ) 27 inç (yanılmıyorsam)

bisiklet belki en az 21 yıllık. çünkü tekerde west germany yazıyor. almanya 1990 da birleşti. (görseniz 1-2 yıllık zannederseniz o kadar temiz)

bisiklet inanılmaz rahat. o markanın şimdiki emsallerine baktım 750 liradan başlıyor. Bisikletin tekerleri patlamış ve vites kolu yoktu. hurdacıdan alınan fiyat 30-40 tl gibi birşeydi. bisikletçi masrafıda 20 tl gibi birşeydi.

kısaca hurda pazarından 70-80 liraya çok güzel bir bisiklet alabilirsiniz.

O şekilde klasik bir şehir bisiklet toplama düşüncem var ama hurdacılar sitesine yolum yakın zamanda hiç düşmedi.

Önceliğin Sedona'da, sonrasında ise Kron'da olsun. Diğer markalara hiç bakma.

• tahrikk cevabin icin tesekkur ederim.Sedona iki gun oncesine kadar hic duymadigim bir marka.Ayni sekilde Kron da oyle.Bu markalari Istanbul'da ozellikle Anadolu Yakasi'nda bulabilecegim bir yer soylersen cok makbule gecer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbob

tahrikk cevabin icin tesekkur ederim.Sedona iki gun oncesine kadar hic duymadigim bir marka.Ayni sekilde Kron da oyle.Bu markalari Istanbul'da ozellikle Anadolu Yakasi'nda bulabilecegim bir yer soylersen cok makbule gecer.

istanbulun genelinde delta muratoğlu bikeandoutdoor gibi kaliteli bayiler mevcot
  • Anadolu yakasında bildiğim tek performans bisiklet mağazası Atilla Bisiklet ve onlarda da yalnızca Kron var sanırım. Eğer Sirkeci'ye gidersen ki almak için mutlaka gitmeni öneririm, bisikletçilerin olduğu küçük bir sokak var. Orda Aslı Bisiklet'ten Sedona'ta, Efor Bisiklet'ten de Kron'a bakmanı öneririm. Delta ve diğerlerine hiç bakma, zaman ve para kaybedersin.
  • Bende izmitte sehir içi kullanım için bir bisiklet tavsiyesi istiyorum. Bütçe 500-750 arası olabilir. Birde okula çıkmayı düşünüyorum Umuttepe'ye rakım 350 m benim evim deniz seviyesinde, uzaklık 16-17km tavsiyeleriniz nedir?
  • Ortalama eğim %2 civarı, düz bile diyebiliriz. Devamlı yolda ve günlük olarak kullanacaksan şehir bisikleti, spor amaçlı kullanacak yol bisikleti, araziye de girerim dersen dağ bisikleti öneririm. İmzan da kural dışı bu arada, bir satır fazla.
  • Bugun Tchibo katalogunda gozluk, eldiven ve yol bilgisayari gordum.Bunlar benim isimi gorur mu
  • Bisiklet bilgisayarı kablosuzdu sanırım, önermem. Kalitesiz kablosuz saatlerde yüksek gerilim hattı, cep telefonu, nabız saati ve başka km saatleri sinyali bozduğu için sağlıklı çalışmıyorlar. Eldiven gel dolguluydu yanlış hatırlamıyorsam, iyi bir ürün olabilir. Alırken biraz sıkı alman lazım. Gözlük ise her zaman kaliteli olması taraftarıyım. Saatlerce kullanacaksınız ve kalitesi biraz bile düşük olsa göz sağlığınız bozulabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.