Şimdi Ara

bisiklete binmek göbek eritir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
2
Favori
65.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Göbek eritmek için daha farklı sporlar var bisikletle erimez
  • bisikletti ve göbekli doğdum hala ikiside var allaha şükür
  • Bi sormak lazım
  • Oturduğumuz için selede göbek büyüyebilir
  • bacağında kas çıkar yuksek vıteste gıdersen + yağ erır ama dıırek gobeğe etkı vermez vucuda yayılır az mekık cek
  • kendimden biliyorum. gobek eritmeye 1 gr bile katkisi yoktur!!
    oyle de bir istah aciyor ki offf
  • Kalori yaktıracak her türlü aktivite göbek eritir diye düşünüyorum. İllede yağlı bölgeyi çalıştıracak bir aktivite olması gerekmiyor, bu biraz saçma bir düşünce. Ben sadece yürüyüş yaparak eritebiliyorum mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexfeT -- 26 Temmuz 2012; 13:09:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OHYP!

kendimden biliyorum. gobek eritmeye 1 gr bile katkisi yoktur!!
    oyle de bir istah aciyor ki offf

ben de kendimden biliyorum gayet eritiyor! eğer bir şekilde kilo veriyorsanız sadece çalıştırdığınız kasın çevresindeki yağlar yakılmaz, vücudun her yerindeki yağlar orantılı bir şekilde yakılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Benim Allah'a şükür fit bir vücudum var ve her daim kilom sabit gider. Yani bi boğa bitirsem tek başıma yine kilo almam o derece Vücudumda kas yapmaya çok meyilli cidden, adonislerim bayağı şekilli spor yapmadan bile. Acaba diyorum bisikletin karın kasına faydası var mı ?

adonislere çok faydası var bisikletin
  • göbeği kolay kolay eritmez.hergün 100 km fln sürmek gerekir.5 10 km ne göbek erir ne de bacak.
  • Hiçbir spor direk olarak göbek, bacak vs. eritmez. Bodybuilding bile. Sadece kas çıkarır, oradaki yağlar gitmez. Spor kalori yaktırır. Spor yaparken önce gün içinde aldığınız enerji tüketilmeye başlanır. Harcayacak enerji kalmayınca, yağlar yakılarak(kilo verme evresi) enerji elde edilir.

Bu yağlar ise belli bir bölgeden yakılmaz. Vücudun her yerinden eşit oranda yağlar yakılır.

Bölgesel olarak forma girmek için liposuction yapılmalı.
  • Arkadaslar herkesın farklı bır vucudu var herkesın kılo verme seklı ve bunyesı farklı mesela ben 3 gunde toplam 500 mekık cekerek 6 kılo verdım dedıgım gıbı herkeste bu kılo olayı degıskendır bısıkletle belkı erıtebılır belkı erıtemez vucuduna baglı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bodybuilding
  • yahu ne kadar sallayan var bi taraflarınızdan uydurmuş bazılarınız. Özellikle eritmez diyenler. Göbek eritmek diye birşey yoktur birincisi. Yağ yakmak vardır. Vücudun neresinde fazla yağ depolanmışsa vücut oradan başlayarak ölçülü bir şekildeyağ yakar. Yağ yakımı da günlük aldığın kalori miktarı ve yaktığın kalori miktarına bağlıdır. Bisiklet de iyi kalori yakan sporlardan biri olduğu için gayet de kilo verebilirsiniz. Ama koşu daha faydalıdır. Koşuda hem bisikletten daha fazla kasınız çalışır hem de eşit sürede daha fazla kalori yakarsınız.
    Ayrıca mekikle kilo verilmez! Göbek eritilmez! Niye diye sorarsanız yakılan kalori miktarı çok azdır. Bilinçli insanların mekik çekmesinin nedeni karın bölgesini sıkılaştırmaktır göbek eritmek değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkaris

quote:

Orijinalden alıntı: alpertfn

Gobek eritir cunku kosmaktan bile fazla kalori yakarsin is kalori yakmakta , mekik gobek eritmez bunu hala ogrenemedi bizim milletimiz mekik karin kasini calistirir karin kaslari herkeste vardir ancak gobek yagindan gozukmez sen gobek varken kas calistirirsan alttaki kaslar buyur ve baski yapar yukariya daha cok gobekli gozukursun yag eritmez mekik hi bir sekilde , gobegi kardiyo eriir yani yuruyus bisiklet ve kosu , yarim saatlik dilimlere ayirirsak yuruyus 210 , kosmak 240 , bisiklet ise 270 kalori yakar . Vucutta bolgesel zayiflama diye bir olay yoktur tamamen hikayedir bu oyuzden zayiflamanin yolu az kalori alip cok kalori yakmaktir gordugun gibi en cok kaloriyi bisiklet surerek yakarsin. Arkadaslar nasil karin kasi sahibi olursun ona cevap vermisler yag eritmeye degil bisikletin ayak kasi yapmasi kalori yakip gobek eritmayecegi anlamina gelmez yani sanirim sorunun cevabini vermis oldum umarim faydam dokunmustur.

Profosyrnel falan degilim ancak bu isin profesyonellriyle cok konustum bu bilgileri onlara dayanarak veriyorum

Bölgesel zayıflamak yoktur demek doğru değil, mekik ile karın kaslarını calistirdiginda kaslar gerekli enerjiyi sağlamak için en yakın bölgelerdeki yağları yakmaya başlar, vücut kaslarının çevresine yağ depolanmasinin olayı da o zaten.

Bir de yarım saatte 270 kalori olayı da doğru değil, insanlar birbirinin aynısı olmadığı gibi herkes aynı şartlarda da bisiklet sürmüyor.

Kaslar çalışırken önce çevresindeki yağları kullanmaz, kana geçen yağı kullanır. Bölgesel zayıflama diye bir şey yoktur. Karnı çalıştırırsanız karın kasları büyümeye başlayıp bu sefer göbeği daha büyük gösterir.

Yağları azaltmanın yolu aldığın kaloriden fazlasını harcamaktır. Eğer fazlasını harcarsan zamanla yağların azalır, tabi bunu yağlar bittikten sonra da devam ettirirseniz vücuda zarar verirsiniz.

• Plank hareketi yapmalısın 1 dakikadan 5 seri bir ayda yag kalmaz

• güncel ;)

ben bisiklet ve aynı zamanda barfikste yarım mekik ve çapraz mekik yapmaya başladım faydasını görüyorum ama dedikleri gibi diyet şart

peki bisiklette daha fazla kalori yakmak için sele yüksek mi olmalı yoksa alçak mı ? şöyle bir ikilemdeyim ; sele alçak olunca bacak daha fazla zorlanıyor ancak sele ancak çevirme hızı düşüyor , sele yüksekken ise bacak daha az zorlanıyor ancak çevirme hızı çok artıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 14 Nisan 2015; 10:27:40 >
  • Ekmek vb. tip karbonhidratları azaltmadan yağ yakmak çok zordur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.