Şimdi Ara

Bisiklete motor takıcazzzzzz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    mübarek senin için gittim ölçtüm bisklet 8kg 20 jant bisiklet yani üfak motor 6kg imiş dişli zincir vs 2kg olsa bisiklet 16 17 kg bende dahil 68 69 kg frenlere gelince disk taktırmayı düşünüyorum ben zaten bu araçtan öyle aşırı bir performans beklemiyorum yukarıda yazdımya stres atmak için doğru yer olmadığını biliyorum ben birde motosiklt dünyasına açtım ama adminler hemen kaldırdı birde burda olsun dedim performansı bir değeelendir istersen ben 1/6 oranında dişli takıcam arka 50 ön 8 olucak motor 8000 devirmişte 7500 ü geçmez ben 7500ü esasaldım ve 55 ile 60 arasında oluyor ama 50 göreceğini sanmıyorum denge konusuna gelince çok zor olmaz heralde zaten buradaki yokuşlar en çok 15 ile 20 derece arsında bu yokuşu akülü sandayeler bile çıkıyor o net çıkar hadi olmadı teori tutmadı teker aktarmaya çevirir zinciri devre dışı yapar pedalları yeniden takarım olur biter yani bir yardımcı olun ya olmayacak bişeyde değil illet paraları ne kadar saçma şeylere harçıyor yaşça benden fazlar tecrüben var benden daha iyi bilirsinbana çok saçma gelmiyor zaten bu bir ulaşım aracı olmayacak. bir ulaşım aracaı almak istesm akrabam 450 liraya mabilet satıyor glardoni motor ayak marşı taktırdı askere gidicek elden çıkarıyo çok temz onu alabilirim ama şuanlık birihtiyacım yok senin dediğin gibi ikinci bisikletim var onu kullanıyorum birde elimde 20 jantlık bir bisiklet var kömürlükte çürüyeceğine elimde bir hobi aleti olsun .yine kusuruma bakma başka yerlerede açtım ama hani hangi motru alacağımı göstermek için başta ilan vermiştimya reklam olarak algılandı kapatıldı bende buraya açtım

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgahan2003

mübarek senin için gittim ölçtüm bisklet 8kg 20 jant bisiklet yani üfak motor 6kg imiş dişli zincir vs 2kg olsa bisiklet 16 17 kg bende dahil 68 69 kg frenlere gelince disk taktırmayı düşünüyorum ben zaten bu araçtan öyle aşırı bir performans beklemiyorum yukarıda yazdımya stres atmak için doğru yer olmadığını biliyorum ben birde motosiklt dünyasına açtım ama adminler hemen kaldırdı birde burda olsun dedim performansı bir değeelendir istersen ben 1/6 oranında dişli takıcam arka 50 ön 8 olucak motor 8000 devirmişte 7500 ü geçmez ben 7500ü esasaldım ve 55 ile 60 arasında oluyor ama 50 göreceğini sanmıyorum denge konusuna gelince çok zor olmaz heralde zaten buradaki yokuşlar en çok 15 ile 20 derece arsında bu yokuşu akülü sandayeler bile çıkıyor o net çıkar hadi olmadı teori tutmadı teker aktarmaya çevirir zinciri devre dışı yapar pedalları yeniden takarım olur biter yani bir yardımcı olun ya olmayacak bişeyde değil illet paraları ne kadar saçma şeylere harçıyor yaşça benden fazlar tecrüben var benden daha iyi bilirsinbana çok saçma gelmiyor zaten bu bir ulaşım aracı olmayacak. bir ulaşım aracaı almak istesm akrabam 450 liraya mabilet satıyor glardoni motor ayak marşı taktırdı askere gidicek elden çıkarıyo çok temz onu alabilirim ama şuanlık birihtiyacım yok senin dediğin gibi ikinci bisikletim var onu kullanıyorum birde elimde 20 jantlık bir bisiklet var kömürlükte çürüyeceğine elimde bir hobi aleti olsun .yine kusuruma bakma başka yerlerede açtım ama hani hangi motru alacağımı göstermek için başta ilan vermiştimya reklam olarak algılandı kapatıldı bende buraya açtım

Tamamdır şimdi taşlar yerine oturdu. Kardeşim yerinde ben olsam ek ücret çıkar ama şu 3 tekerlekli arkası büyük sepet olan bisikletler varya ona yapardım yapmışken. Hatta üstünü bile kapatabilirsin. Atv-Utv tarzı olur ve çok hoş olurdu diye düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• muzafferste kullanıcısına yanıt
    aslında güzel fikir abi internette gördüm yine tırpan motoru ile mini gokart yapmışlar yaş orlaması 8 yani bayağı yfak ama yani gidiyo baya yokuş görmediği sürece 30 35 yapıyo güzel olur ama ben bu direksiyon sistemini çozemedim hemde adamlar tekerlek olarak çim biçme traktörünün lastıklerini takıyolar tamamen el emeği eğer şu direksiyon istemini çözebileydim tekerleri halledeydim zaten internette 300 liraya 6.5hp go kart için çin malı motorlar var ototmatik şanzıman baya torklu ama dediğin fikir aklımda şaseyi babam ayarlar o lastik işine gelince araştırmaya başladım senin dedğin gibi 200 lira ek koyarsam çok güzel bir alet çıkar ortaya bu kafamda bulunsun
  • Ee kimse yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecen emirgan sahilde gördüm şok oldum karşıdan pat pat bir ses geliyor, bir de bisiklet geliyor
    kadronun ortasına monte etmis eleman, ben de ters yönden bisikletle geldiğim için çok net göremedim ama gerçekten güzel işçilik yapmıştı.
    şayet bir kez daha denk gelirsem senin için fotoğraflarım. tabii yakalayabilirsem

bu arada @tolgahan2003 kardeşim, cesaretini ve girişimciliğini kutluyorum. böyle bir fikrin varsa, alet edevatın varsa, bu işi yapacak paran da varsa hiç çekinme kimseyi dinleme, projeni yap, başaramasan da üzülme, denemeye devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baytar -- 5 Eylül 2016; 8:21:06 >

• İnşallah abi yakın zamanda yapıcam akklımda birkaç şey var mesela mobilet kayış kasnapı ile veya direk zincire iletme gibi hangisi verimliyse onunla başlıcam motor olarak çin malı 62cc 3,6 hp motor aldım 380 liraya herşey dahil 2yıl nasıl kullanırsan kullan garantili 20 veya 22 jant bir bisiklete takıcam pedallar maaalesef iptal olcak eğer kayış kasnak yaparsam dişli kaynatmak zorunda kalmıcam motora kayışı oraya aktarmaya takıcam arkaya dişli kaynatıcam dişli yapmam heralde mıtoru zorlamadan gideyim isterim yazım hataları var kusura bakma bu arada @baytar çok teşekkür ederim abi bu güzel yorumun için görünce atarsan sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.