Şimdi Ara

Bisiklete motor takmada dişli dönüş yönü sorunu (Acil) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Demek istediğin yani 21 vitesi hiç bozma diyorsun motoru tek zincrle pedala mı ilet diyorsun.Yani çaprazlama seleden sol ayna kol dişliye ? Yapılabilse olur aslında
  • Çünkü bisikleti kadroya felan koymam mümkün değil mecburen selede olacak amartisörü olabilidği kadar kısmaya çalışacağım.
  • Çünkü bisikleti kadroya felan koymam mümkün değil mecburen selede olacak amartisörü olabilidği kadar kısmaya çalışacağım.
  • Olayı tam olarak anlayamadım ben heralde
  • evet 4 mesaj önce dediğin gibi. Anlamışsın işte.ama şunu unutma olabilecek maks. dişli oranı 1–18

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hm tmm soldaki ayna kol sağdakini döndürecek o da yine aynen pedal atmış gibi arka tekeri çok teşekkür ettim.Ayrıca ordan vitesi değiştirmem motorun hızını artıracak mı? Birde normal ayna kol dişli alsam yani 21 olanını işimi görür değil mi sol taraf için ? Yani eski vitesi örneğin 14 den 21 e almam motoru hızlandıracak değil mi ?
  • Bizim burdaki bisikletçiler biraz kolaycılar :D Sola ayna kolu takmada sıkıntı olmaz değil mi? Çok soru sordum ama kusurumuza bakma kardeşim :)
  • Yani İnşaAllah tekli ayna kol satılıyordur ve sola takılıyordur öyleyse bu iş tamamdır :)
  • o işleri kaynakla sem halledeceksin ben fikri verdim reelde olsa açıklarımda yazarak açıklamaktan zor birşey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :) Doğru.Hallettim sayılır.Motorun çıkışına rulman aldım.Birde sol tarafa yarış bisikleti ayna kolu aldım.Yarın tornacıya götürecem bakalım eğer seleden sol ayna kol dişliye zincir çekmek sıkıntı olmazsa olacak gibi bu iş
  • 52 dişmiş dişli umarım hız yapar :D
  • epey heycanlı ve güzel paylaşım olmuş sonucu bende merak ettim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeaVeN39

52 dişmiş dişli umarım hız yapar :D

son durum nedir 1-18 oranını sakın aşma
  • Pojeyi mecburn bitirmek zorunda kaldım. Sebebiyse paralellik sorunu oldu.Seleye koyunca ayna kola uzanmıyor.Motor seleye konunca dışarda kalıyor vb.. Son umut şu sürtünmeli sisteme bakayım demiştim.Onuda yapabileceimi sanmıyorum ama motorları satılığa çıkardım.Satılmazsa bakacağım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.