Şimdi Ara

Bisiklete Motor Takmak İçin >> (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.363
Cevap
12
Favori
146.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benzin yağlı olduğu için japonun etkisini kaybettirir. Ama kuru yüzeye japon sürüldükten sonra benzinin etkisi olacağını sanmıyorum.
    Ama bu iş çok zorlama olur abi, ısıya dayanıklı bir hortum bulmanı tavsiye ederim. Şakası olmaz benzin kaçırır mazallah
  • o boruyu sokacağın yer kaç mm 5mm var mı?? Varsa japon yapıştırıcısını sür ama deliğin kapanmamasına dikkat et.boruyu sokarken de hafif ısıt. Tabi bunları kırılan yeri sildikten ve hafif zımparaladıktan sonra yap. Zımparalamanı tutunabilmesi açısından diyorum. Kolay gelsin :D
  • Dediklerinizi dikkate alıcam. Ya ne şanssız adamım ben ya . Eminim benden başka orayı kırabilen yoktur . Yüzeyi kurutup zımparalayıp hortumu geçirdikten sonra karbonat ve japon yapıştırıcı ile yapıştırıcam. İyice kuruduktan sonra motora takmadan önce üstüne hafif benzin damlatıcam eğer çözülmezse karbüratörü motora takıcam tekrar. Olmazsa karbüratörü cebimize koyup sanayi yolunu tutucaz

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1992

Dediklerinizi dikkate alıcam. Ya ne şanssız adamım ben ya . Eminim benden başka orayı kırabilen yoktur . Yüzeyi kurutup zımparalayıp hortumu geçirdikten sonra karbonat ve japon yapıştırıcı ile yapıştırıcam. İyice kuruduktan sonra motora takmadan önce üstüne hafif benzin damlatıcam eğer çözülmezse karbüratörü motora takıcam tekrar. Olmazsa karbüratörü cebimize koyup sanayi yolunu tutucaz

ben yokken neler olmuş

404 ün özel reçine yapışkanları var 4 tl mavi bir kutu içinde iki tüp var biri kırmızı biri mavi ikisini açıyorsun eşt mikarda koyup sümük rengini alana kadar iğne gibi küçük bir cisimle karıştırıyorsun ve bölgeye uyguluyorsun plastik gibi oluyor ama daha sert oluyor ısıdan e petrolden (yağ, benzin, mazot) etkilenmiyor denendi onaylandı (şahsen ben denedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llmertll -- 1 Şubat 2012; 22:14:40 >

• MERT senin proje ne durumda ??? Uğramıyorsun buraya faceden soracaktımda üşendim :D
  • Hallettim ben sorunu.Şu an tıkır tıkır çalışıyor maşallah .
    Havalar düzelse biraz tekrar sürücem ama malum çok soğuk. Ayrıca vites takıcam yarın
  • O değilde hala elimizde adam akıllı bi test sürüşü videosu yok. Nerdeyse 9 aydır bu işin içindesin oğuz ama bu konuyu gören ve düzgün bir video bulamayan seni çok iyi anar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uniprof

O değilde hala elimizde adam akıllı bi test sürüşü videosu yok. Nerdeyse 9 aydır bu işin içindesin oğuz ama bu konuyu gören ve düzgün bir video bulamayan seni çok iyi anar

Ben de diyorum neden kulaklarım çınlayıp duruyo .
    Olacak . Hava biraz düzelse hemen çekicem videoya. Olmadı bu havada çıkıcaz napalım . Yarın vitesi takıcam bi aksilik olmazsa.

• benim proje yaza sarktı 2. dönem çok zorlu olacak benim için o yüzden ders çalışıyorum

burda (izmirde) bir kar yağdı bo*unu çıkarana kadar oynadım sonuçta 5-6 yılda bir yağıyor
  • Hayırlısıyla biter emeğinin sonucunu fazlası ile alırsın inşallah :)
    Çok güzel başladı sonuna az kaldı umarım sonuda mükemmel olur
    ------------------------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrincipaLL -- 20 Şubat 2012; 18:00:58 >
  • Video isteriz
  • slm millet aynı projeyle bende uğraşıyodum öyle bi bakıyım dedim benden başka yapan varmı diye ama varmış yapım aşamasındayken çektiğim bi kaç resim var onları göndereyim isterseniz oguzhanın motoruyla aynı motorlar ama benim proje bitti gibi bişey yarın video çekip yüklerim
  • tamam çok iyi olur.Bende baya ürün aldım geliştirme yapmaya çalışıyorum.
    Öncelikle şunu belirteyim kavramayı tamamen söküyorum.Oraya kasnak yaptım tornada.Dişlileri aldım debraiyajlı olucak.Burdan anlatması zor ama çok yoğun olduğum için çizimini yükleyemiyorum.Yapmaya başladığımda tekrar resimleri atıcam.
  • resm vıdeo beklıyoruz
  • haydi şampiyonlar güveniyoruz size test sürüşüne gelecem bitirinde
  • benimkisi tm beyler en azından yürüyo ama biraz daha modifikasyona ihtiyacım var geçen gün aldım bisikleti gittim limana iki bira çaktım bastım geldim bu günde balığa gitmeyi düşünüyorum akşam 5 gibi
  • oğuzhan benimde kavramayla ilgili sorunlarım var senden ricam eğer senin kavrama olayı eskisinden daha iyi olursa aynı sistemden bana da yaptırtabilirmisin bende şimdi fotoğraf ve video atacam hepinize kolay gelsin
  • ilk resim bu beyler

Bisiklete Motor Takmak İçin >>
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazboy6167

ilk resim bu beyler

Bisiklete Motor Takmak İçin >>

Takipteyim

yazmıyacağım :D

uzunsüre sonra girdim foruma tüm forumdaşlarıma selam olsun

benzin depon çok etkileyici olmuş

iki sorum var

1)yakıt durumu nedir

2)max hız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llmertll -- 12 Mayıs 2012; 17:27:22 >

• mert bi depoyu gördün onunla baya bi geziyorum yarım litre almıyo bi de max hızı sormuşsun tahminim 40-50 km yapabiliyorum ama dişlilerle tekrar oynayıp vites sistemini tekrar aktif hale getirecem hedefim 100 km ama yol bulabilirmiyim bilmiyorum şimdi video yüklücem izlersin bisikletin şu anki hali bu sizinde fikirleriniz varsa daha da güzel olabilir

.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.