Garaja kimler girebiliyor? Bina çevresinde kamera var mı? Kilidin nasıl açılmış, kırılmış mı? Komşulara sordun mu, gören bilen olmuş mu. Malın çalınmış gelmiş ağlıyorsun, bir çaban yok. |
bisikletim çalınmış... (2. sayfa)

-
-
Geçmiş olsun.
İki bisikletim var. Biri yatak odamda
Diğeri evin girişinde duruyor. Havalar ufaktan sıcaklaşmaya başladı. Ay sonu bakımlarını yapıp sürmeye başlayacağız.
-
garaja komşular girebiliyor, komşu ve garaj kameraları olmak üzere bütün kameraları kontrol ettim, 2 kere karakola gittim, bütün komşuları aradım, ne zaman çalındığına dair bir gün saptamaya çalıştım ancak bulamadım. kilide dair herhangi bir iz dahi yoktu, polis faturası olmadan hiçbir şey yapamayacağını söylüyor, kaldı ki yakın bir ağabeyimin evladının bisikleti satın alındıktan 1 ay sonra çalındı, kendisi polise gitti, ifade verdi, hatta hırsızı bile kendisi buldu polise teslim etti ve evine takipsizlik kararı geldi. maalesef dili olan konuşuyor eli olan yazıyor.
polisin bu tür durumlar umurunda bile değil. malım çalındı ve güleyim mi? şiir mi yazayım? üstteki yorumda da belirttim; "konuyu açma amacım biraz üzgün olduğumu belirtmek biraz da bisikleti olan arkadaşları uyarmak"
bomboş bir yorum yapmışsınız, konuyu okumadığınız bile ne kadar belli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X