Şimdi Ara

BİSİKLETİNİZİN UZUN ÖMÜRLÜ OLMASI İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
4
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çapraz kullanım nasıl oluyor tam olarak vitesi nasıl kullanmamız gerekiyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnbcr

çapraz kullanım nasıl oluyor tam olarak vitesi nasıl kullanmamız gerekiyor ?

Ön taraf 1 de iken arka taraf 1-2-3

Ön taraf 2 de iken arka taraf 3-4-5

Öntaraf 3 de iken arka taraf 6-7-8

şekilinde kullanılmalı tabi bu arka rublenin yapısına göre;

1-2-3 ///4-5-6-7 /// 8-9-10

şeklinde de olabilir.
  • senelerdir yanlış kullanıyormuşum ya bisikleti

• brnbcr kullanıcısına yanıt
    woow o zaman büyük ihtimal zincirin ölmüş durumdadır en yakın zamanda bi teknik servise gidin ... + olarak dişli aksamıda değiştirmen gerekbilir ...
  • Teşekkürler değerli bilgiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun zamandır kullanmıyorum zaten binanın garajında yatıyor birde jantların kenarları sökülmüş artık çocuklar mi oynadı nasıl oldu bilmiyorum bir ara tamirciye götürücem ama bayağı bir masraf çıkacak artık

• Paylaşım için teşekkürler , bende benim emektarı uzun bir aradan sonra kömürlükten çıkatdım. Tamirciye götürüp tüm bakımlarını yaptırdım. Yaklaşık 60 tl tuttu. Çok lüks bir bisiklet değil ama benim işimi görecek inş =)

• Yararlı konu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yararlı bir konu tebrikler

• arkadaşlar mrb bende bugun işe gıderken zıncırımı koparttım eskı bır bısıkletcıye kadar yurudum dandık bır zıncır baklası taktı gerıye kalan 5 km yı bıtırdım işe geldım.Ama geri 10km kadar uzaklıktaki evime gıtmeye cesaret edemiyorum zıncır önerınız varmı yarın sundu bısıklette taktırmayı düşünüyorum saygılar..
  • 500 km de bir würth genel temizleme spreyi ile zinciri arka ve ön göbeklere değdirmeden spreyle temizeleyip silerim. eski yağı temizlerim, sonra kış koşullarında etkili finish line wet lubricant zincir yağı sürüyorum. geçen biraz fazla sürmüşüm 700 km oldu yağ halen iyi durumda halen yağlamadım.

her gün yağmur çamur demeden kullanıyorum. her gün sonunda toz vs de olsa iyice temizliyorum jant telleri göbekler kadro aynakol vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 18 Kasım 2014; 0:14:00 >
  • hoca naptin, ben mazotladim bisikletin civatalari atti. her yer mazotlanmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: otuz3

hoca naptin, ben mazotladim bisikletin civatalari atti. her yer mazotlanmaz

her yeri değil zinciri yağlıyorsun zaten
  • Konungariket Sverige kullanıcısına yanıt
    bence zincir yaglanmaz, cunku mazotun koruyucu oldugu kadar cozucu ozelligide var. zincirin o pimleri gevseyebilir. bazilari wd-40 kullaniyor o daha zararli.
    denizde kullandigim icin bisiklet tuz kapiyor. yikasam bile tuz kalintilari iyice curutuyor bisikleti

• quote:

Orijinalden alıntı: otuz3

bence zincir yaglanmaz, cunku mazotun koruyucu oldugu kadar cozucu ozelligide var. zincirin o pimleri gevseyebilir. bazilari wd-40 kullaniyor o daha zararli.
    denizde kullandigim icin bisiklet tuz kapiyor. yikasam bile tuz kalintilari iyice curutuyor bisikleti

hocam mazotun çözücü etkisiyle zincirdeki kiri pası yağı attıyoruszun sonra tazlikli suyla iyicene temizliyip tekrarda yağlıyorsun bu işte bi zararı yok bunun bisiklete bunu ayda 1 yaparsın bide 10 günde bir bu spray olan zincir yağları var onları sıkarsın miss gibi olur işte
  • Konungariket Sverige kullanıcısına yanıt
    evet zincir yagi var elimde, cok harika birsey
    ama yanlislikla gobegide yagladim gobek dustu

• faydalı bilgiler bilmeyenler için.bisikletimin temizliğine iki saatimi ayırıyorum.küçük bir hatırlatma. kötü hava yoktur.yağmurlu karlı fırtınalı vb hava vardır

• gözlük kullananlarla ilgili verilen öneriye katılabileceğimi sanmıyorum. gözünüz sadece numarasal olarak değil astigmat olarak da bozuk olabilir ve gözlük görüşünüzü netleştirir(göz bozukluğu varsa). eğer gözlüğe yağmur, kar vs. gelmesini istemiyorsanız kaskınızı öne doğru biraz daha uzun olan modellerden alarak gözlüğün de ıslanmasını önleyebilirsiniz. bisiklette en önemli şeylerden birisi görüş netliğidir. yağmurdan dolayı bozulan görüşü düzeltmek maksadıyla gözlüğü çıkararak netleştirmezsiniz aksine daha kötü yaparsınız. gözlüğü kullanmadığınız takdirde gözün bozulması ilerleyebilir. bunun için KESİNLİKLE GÖZLÜĞÜNÜZÜ TAKIN.
  • blues_bass kullanıcısına yanıt
    yağmur ve çamur geldikten sonra hiç bişi göremezsin kendim gözlük kullandığımdan biliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.