Şimdi Ara

BITCOIN'den Anlayanlar Bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz sermaye ile bitcoin işine girmeyi düşünüyorum. Şuan aklımda yurt dışı sitelerinden bitcoin satın alıp türkiye sitelerine satmak var.
    Bu işten anlayanlar dikkat etmem gereken bir şey veya önerebileciği güvenilir bir site varsa yardımcı olabilirler mi?

Bu arada şu 2 site hakkında bir şeyler biliyorsanız söyleyebilir misiniz?

koinim.com

coinsbank.com

• Turkiye sitelerine satmak dedigin zaten turk siteleri genelde gec guncellendigi icin daha karli olabiliyor.Tutmaz o olay.

Ayriyetten yabanci sitelerin komisyonu boru gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Turkiye sitelerine satmak dedigin zaten turk siteleri genelde gec guncellendigi icin daha karli olabiliyor.Tutmaz o olay.

Hocam mesela coinsbank'da şuan 1 btc 8.345 lira civarı, Koinim.com'da 8788 TL. Ben yabancı siteden 1 btc çekip hesabıma aktarıp koinim.com'a satsam 400 lira kar bırakmıyor mu bana tek seferde?
  • Fraude- kullanıcısına yanıt
    Komisyonları kaçırıyorsun. Her işlemde siteler komisyon kesiyor; coinsbank ne kadar sürede btcyi sana vercek bunu bilmen lazım.

Btc alcaksın, onu atarken aldığın site komisyon kescek,
    Koinime gelcek, Onu tlye geçirirken komisyon kesecek,
    Tlden kendine havale yaparken tekrar bi komisyon kesecek.

Buradaki farklar 400 lirayı bile aşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 12 Temmuz 2017; 19:19:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraude-

quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Turkiye sitelerine satmak dedigin zaten turk siteleri genelde gec guncellendigi icin daha karli olabiliyor.Tutmaz o olay.

Hocam mesela coinsbank'da şuan 1 btc 8.345 lira civarı, Koinim.com'da 8788 TL. Ben yabancı siteden 1 btc çekip hesabıma aktarıp koinim.com'a satsam 400 lira kar bırakmıyor mu bana tek seferde?

Ya ama iste olay o kadar basit degil yuzde bilmem kaci yalan oluyo alirken.Onun ilk satin alirken komisyonu var,cuzdana transferde komisyonu var bir de parayi kartina aktarmak icin koinim ayri komisyon aliyo.

Bu ayni 1 kurusu eritip 3 kurus yapmaya benziyo.Boyle bir seyden kazanilsaydi herkes yapardi.

Ben mesela 140 tlye 25 dolarlik bitcoin anca alabilmistim yabanci siteden.

Tavsiyem risk seviyordaniz ve pc basindan kalkmiyorsaniz poloniexten altcoinlere girin.

25 dolar ile girmistim 1 hafta sonra 37 dolarla cikmistim ama ugrasilcak is degil 25 dolarla ilerde 1000 tl yatirip girmeyi dusunuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim beyler bundan da ekmek çıkmadı
  • Al sat yapacaksan şu an girme piyasa çok sert düştü 1 ağutos ve belki de eylüle kadar düşüşler devam edebilir şu segwit muhabbeti yüzünden. Ama ben alttan toplamak istiyorum uzun vadeciyim diyorsan tam zamanı olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.