|
Bildirim
Gelecekte Fitch'in verdiği notlar önemsizleşecek demektir.
|
Bu adam şeye benziyor evin elektrik su yiyecek içecek faturası varken işsiz güçsüz evde oturup ganyan at yarışı iddaa kuponu dolduran ve karısına oynadığım at birinci gelecek, takım gol atacak, bilete ikramiye vuracak, hisse tavan yapacak büyük tüyo aldım tüm borçları ödeyip sana Marmaris'ten ev alıcam son kalan bilezikleri bozduralım aşkım diyen tipin birebir aynısı.
|
|
|
|
Para bile degil ısrarla,inatla neden para eki ekleniyor bilmiyorum.Ortada bir sifreleme var baska da birsey yok. Soz de kayıtları da Ekosistemin icine ederek tutuyorlar. |
|
Ayda bile icabında %30 degisen,parada olması gereken Karsılık,Garanti,Takas ozelligi hicbiri olmayan birsey currincies yazsa ne yazar yazmasa Gonul Yazar... |
karsılığı var. takasta yapabiliyorsun ? garantiden kastın ayrıntılı olarak nedir bilmiyorum ama garantisi de var diyebiliriz. fiyatının swinglemesi onu para olmasınndan çıkarmaz. bizim paramızda baya swingliyor. para değil diyor muyuz |
|
faiz kripto paralarda da var. ne alaka şimdi lol |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 11 Şubat 2022; 11:44:52 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|