Şimdi Ara

BitDefender

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar testlerde falan 1. çıkıyor kaspersky kullanıyorum ama sistemim çok kasılıyor BitDefender kullanmak istiyorum kullanan yada hakkında geniş bilgiye sahip olanlar cevap versin ve
    BitDefendir İnternet Security ve BitDefender Total Security arasında ne fark var

• Bitdefender yazılımını 4-5 aydır kullanıyorum memnunum performans olarak çok iyi. Total securitiy bilgisayarın bakımınıda yapıyor ve internet security'e göre birkaç özellik daha içeriyor. Virüs bulma konusunda ikiside aynı özelliğe sahip aralarında bir fark yok.

www.bitdefender.com.tr adresinden aralarındaki farklara baka bilirsin
  • Bitdefender ürününü kesinlikle tavsiye ederim, Total Security ürününün adı arık Multi Device oldu yani çoklu cihaz kullanımı var, Mac ve Android istemlerde de kullanım düşünüyorsan Total Security alabilirsin.

Aralarındaki üç fark aşağıdaki gibidir.

Cihaz Performansını Arttırma
    OneClick Optimizer ile cihazınızın hızını ve performansını arttırır.

Mac Koruması GELİŞTİRİLMİŞ
    Mac cihazınızı zararlı yazılımlara karşı korur. Time Machine koruması ile fidye yazılımlarına karşı koruma sağlar.

Android Koruması
    Android telefonlarınızı ve tabletlerinizi zararlı uygulamalarına karşı korur ve daha iyi pil ömrü sunar.

Arkadaşımın dediği gibihttp://www.bitdefender.com.tr/bireysel-urun-karsilastirma Türkiye sitesinden karşılaştırmaya ulaşabilirsin.

• Ben kendimi bildim bileli Bitdefender için sistemi kasıyor derler ama kasmıyor bir gün bunu kanıtlamak için Bitdefenderı kaldırdım öyle girdim internete sonra yükledim gördüm ki kasma yok denecek kadar az ne diyeyim senin sistemini kasmış ya sistemin güçlü değil ya da başka bir problem var.Ayrıca Bitdefender İnternet Security ile Total Security arasında koruma anlamında bir fark yoktur sadece total security internet securitiye göre bir kaç özellik ilavesi vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 11 Mart 2017; 20:24:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVAST VPN
    6 yıl önce açıldı
    avast secureline
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.