Şimdi Ara

Bitdefender 2013 mü norton 360 2013 mü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
7.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Avg de güzel antivirüs yazılımı denemeni öneririm ben kulanıyorum çok memnunum.
  • Arkadaşlar sırf bu konu yüzünden üyelik açtım Bitdefender denen baş belasının artık programını kurmayı bırak ismini anmam. öncelikle antivirüslerle çok vakit geçirip sürekli test eden biri olarak bitdefender tamamen çok reklam yapmış yok işte sitelerde dergilerde birinci seçilmeler filan yalan hepsi ve sırf bu yüzden milletin bilinç altına yerleşmiş söylendiği gibi kadar olmayan, parası bol bir firmadır yani reklamdan ibarettir. bilgisayarımda özerkliğini ilan etti resmen silinmiyor kaldırdım program ekle kaldırdan kalktı tamam ama hala aşşada bana el sallıyor. silmek içinde netten ayrı bir program indirdim yok böyle birşey pc min özellikleri çok iyi olmasına karşın 20 dakikada sildi tarıyo siliyo tarıyo siliyo bi cilveleniyor allahım birde bana sormadan işimin ortasında pat diye reseti çekmezmi pc ye delirdim tamamen reklamdır bitdefender updateli ve lisanslı kullandığımıda belirtmek isterim. kimseyede kesinlikle önermem. sadece şunu söyleyim Nortonun inanılmaz faydasını gördüm yıllardır halada kullanıyorum müşteri desteği ve virüslü gördüğü dosyayı şu kadar kişi daha bu dosyayı kullandı gibi önermeleri çok güzel senelerdir norton kullanmayıp hala norton kasıyor diyenlere selam olsun, fişek gibi güncellemeleri çok sık sessiz uyarısız güncelliyor kb lik dosyalarla çok memnunum Norton internet security 2014 den özelliklede virüslü dosyaları görünce bu güvenilir deyince eyvallah çekişi sildiği dosyaları 2 tıkla geri getirebilmeniz müthiş Nortondan zamanında sizler gibi şüpheliydim ama karar verdim Norton 1 numara. Kasperskyninde yüksek boyutlu updateleri interneti tıkaması ve müşteri sömürme politikasıyla beraber ölene kadar Norton. Nortana çamur atanlar ilk baş arayüzünü inceleyip iyice bir öğrenmelerini öneririm. bu arada pc özellikleri düşük olanlarada kesinlikle eset smart security öneririm küçücük minicik sessiz ama çok atik ve fırlamadır çok beğenirim bir sürü bilgisayara kurdum ne bir şikayet ne bir virüs eset firmasınıda çok taktir ederim smart securitysi tadından yenmiyor gerçekten çok geliştirdi kendini Norton kurmayacak arkadaşlara tek önerim esettir çünkü çok büyük bir sıçrayış yaptı laptobumda kullanıyorum hemen hemen nortonun buldugu şeyleride buluyor küçük sinsi sessiz virüs katili Esetide çok seviyorum. Antivirüs konusunda karar veremiyor ve sürekli arayış halindeyseniz size 2 önerim var. 1.si Norton 2. si Eset firmasının ürünlerini tercih etmenizdir işte bu kadar, avg miş aviraymış vb. hiç bulaşmayın zamanında yeteri kadar nasibimi aldım ben o programlardan. Nortonu eğer maddi durumunuz varsa satın almanızı öneririm eğer maddi durumunuz müsade etmiyor ise Nortunu Trial reset programıyla kulanın 6 aylık süre uzatma programları mevcut denemişliğim vardur ne yapıp edip kullanın (Nortonun ücretisiz sürümünde diğer programlar gibi yok satın alın ücretli süreme geçin gibi pencereler açmayıp sizi rahatsız etmemesi gerçekten müthiş diyebilirim sadece altta ufacık bir kalan gün sayısı mevcut). Nortonu kullandığım her gün firmaya dahada saygı duyuyorum paranızın hakkını sonuna kadar hatta fazlasını veriyor, zaten virüslerin bilgisayar ve kişiye verdiği zararlar tartışılmaz boyutta olduğunu düşünürsek. bu aradaka kesinlikle reklam yapmıyorum bende donanım manyağı oyuncu sürekli oyun ve program indirip bindiren bilgisayarı didik didik eden bilgisayar kolik bir kişiyim uzan lafın kısası Nortondur! herkese iyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgknkmr -- 12 Ağustos 2014; 20:56:28 >

• aslında NORTONDAN bende memnunum lakin
    son zamanlarda bi tuhaf oldu bu 360
    Windows 8.1 kullanıyorum laptopumda i5 8 gb ram var

bazen güncelleme yapmıyor bazen yapıyor
    bazen tek bir dosya taraması yapacağım yapmıyor
    tuhaf tuhaf işler yapıyor

kaldırıyorum yeniden kuruyorum accaunt hesabıma
    gidip düzenliyorum banamısın demiyor
    çok sapıtmaya başladı bu norton 360
    yada Windows 8.1 le fazla uyumlu değil herhalde
  • Bende bugüne kadar birçok antivirüs programı kullandım, şu iyi bu kötü diyemem hepsinin kendine has kullanım şekli var,hangisini beğeniyorsanız onu yükleyin,Fakat arkadaşlara bir tavsiyem olacak,Fiyatlardan muzdarip iseniz gittigidiyor dan çok uygun fiyatlara orijinal yazılım alabilirsiniz,Ben bitdefender in 3pc lik total 2015 sürümünü 20 tl ye aldım,bir senelik,buyrun örnek link,
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/norton-360-1-pc-1-yil-127617365

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golge1710 -- 22 Ekim 2014; 20:52:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin1455

Arkadaşlar sırf bu konu yüzünden üyelik açtım Bitdefender denen baş belasının artık programını kurmayı bırak ismini anmam. öncelikle antivirüslerle çok vakit geçirip sürekli test eden biri olarak bitdefender tamamen çok reklam yapmış yok işte sitelerde dergilerde birinci seçilmeler filan yalan hepsi ve sırf bu yüzden milletin bilinç altına yerleşmiş söylendiği gibi kadar olmayan, parası bol bir firmadır yani reklamdan ibarettir. bilgisayarımda özerkliğini ilan etti resmen silinmiyor kaldırdım program ekle kaldırdan kalktı tamam ama hala aşşada bana el sallıyor. silmek içinde netten ayrı bir program indirdim yok böyle birşey pc min özellikleri çok iyi olmasına karşın 20 dakikada sildi tarıyo siliyo tarıyo siliyo bi cilveleniyor allahım birde bana sormadan işimin ortasında pat diye reseti çekmezmi pc ye delirdim tamamen reklamdır bitdefender updateli ve lisanslı kullandığımıda belirtmek isterim. kimseyede kesinlikle önermem. sadece şunu söyleyim Nortonun inanılmaz faydasını gördüm yıllardır halada kullanıyorum müşteri desteği ve virüslü gördüğü dosyayı şu kadar kişi daha bu dosyayı kullandı gibi önermeleri çok güzel senelerdir norton kullanmayıp hala norton kasıyor diyenlere selam olsun, fişek gibi güncellemeleri çok sık sessiz uyarısız güncelliyor kb lik dosyalarla çok memnunum Norton internet security 2014 den özelliklede virüslü dosyaları görünce bu güvenilir deyince eyvallah çekişi sildiği dosyaları 2 tıkla geri getirebilmeniz müthiş Nortondan zamanında sizler gibi şüpheliydim ama karar verdim Norton 1 numara. Kasperskyninde yüksek boyutlu updateleri interneti tıkaması ve müşteri sömürme politikasıyla beraber ölene kadar Norton. Nortana çamur atanlar ilk baş arayüzünü inceleyip iyice bir öğrenmelerini öneririm. bu arada pc özellikleri düşük olanlarada kesinlikle eset smart security öneririm küçücük minicik sessiz ama çok atik ve fırlamadır çok beğenirim bir sürü bilgisayara kurdum ne bir şikayet ne bir virüs eset firmasınıda çok taktir ederim smart securitysi tadından yenmiyor gerçekten çok geliştirdi kendini Norton kurmayacak arkadaşlara tek önerim esettir çünkü çok büyük bir sıçrayış yaptı laptobumda kullanıyorum hemen hemen nortonun buldugu şeyleride buluyor küçük sinsi sessiz virüs katili Esetide çok seviyorum. Antivirüs konusunda karar veremiyor ve sürekli arayış halindeyseniz size 2 önerim var. 1.si Norton 2. si Eset firmasının ürünlerini tercih etmenizdir işte bu kadar, avg miş aviraymış vb. hiç bulaşmayın zamanında yeteri kadar nasibimi aldım ben o programlardan. Nortonu eğer maddi durumunuz varsa satın almanızı öneririm eğer maddi durumunuz müsade etmiyor ise Nortunu Trial reset programıyla kulanın 6 aylık süre uzatma programları mevcut denemişliğim vardur ne yapıp edip kullanın (Nortonun ücretisiz sürümünde diğer programlar gibi yok satın alın ücretli süreme geçin gibi pencereler açmayıp sizi rahatsız etmemesi gerçekten müthiş diyebilirim sadece altta ufacık bir kalan gün sayısı mevcut). Nortonu kullandığım her gün firmaya dahada saygı duyuyorum paranızın hakkını sonuna kadar hatta fazlasını veriyor, zaten virüslerin bilgisayar ve kişiye verdiği zararlar tartışılmaz boyutta olduğunu düşünürsek. bu aradaka kesinlikle reklam yapmıyorum bende donanım manyağı oyuncu sürekli oyun ve program indirip bindiren bilgisayarı didik didik eden bilgisayar kolik bir kişiyim uzan lafın kısası Nortondur! herkese iyi günler dilerim.

nortona kim çamur atmışki,Norton iyi bir antvrs tür,karspersky de iyidir,bitdefender de iyidir,eset te öyle vs,vs,vs,,,,,ammaaaa,siz neden bu kadar bitdefendere çamur attınız anlamadım,ayrıca Neden Norton u almak için maddi durumumuzun iyi olması gerekli,aslında değil,16-17 tl ye Norton 360 orijinal alınabiliyor,Yani yüzlerce test uzmanı bilmiyor sadece siz biliyorsunuz bu işi,komik bir yorumla bitdefender in çok parası olduğunu ve test uzmanlarını para ile satın aldığını ima etmişsiniz halbuki Norton Eset Karspersky gibi firmalar varken zenginlik sırası bitdefender e zor gelir,keşke bu uzuuunnnnn fanboy çiçeği kokan yazıyı yazarken biraz durup nefes alsaydınız,insanın aklına gelmiyor değil hani,Norton gibi zengin bol paralı bir firma ve onu nefes almadan savunun bi kişi,yazınız tamamen duygusal olmuş gibi,yazınız baştan aşşağı tutarsızlıklar içeriyor,hem son birkaç yıldır norton kullandığınızı yazmışsınız hemde bütün antivirüs programlarını denediğinizi,hiç uyumuyorsunuz sanırım,uzun lafın kısası Norton falan değildir,hepsi iyi programlardır,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golge1710 -- 22 Ekim 2014; 21:16:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: golge1710

Bende bugüne kadar birçok antivirüs programı kullandım, şu iyi bu kötü diyemem hepsinin kendine has kullanım şekli var,hangisini beğeniyorsanız onu yükleyin,Fakat arkadaşlara bir tavsiyem olacak,Fiyatlardan muzdarip iseniz gittigidiyor dan çok uygun fiyatlara orijinal yazılım alabilirsiniz,Ben bitdefender in 3pc lik total 2015 sürümünü 20 tl ye aldım,bir senelik,buyrun örnek link,
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/norton-360-1-pc-1-yil-127617365

bir süre beklemek gerek win8,1 için uyumlu hale geleceklerdir,ben halen win7 kullanıyorum,sorun yok,uyumluluk modunda çalıştırırsanız belki sorununuz çözülür,

• üzerinden 2seneye yakin geçmesine ramen ki bütün virüs onleyicilerin 2015 çikmasina ramen hala konu güncel hayret
    Ben kasper 2015 kullaniyorum ve gayatte memnunum sonucta kafam rahat olmasi gerekir ..ruslar bu işi biliyor...türkçesi çiksada indirsek
  • Bende 1 numara norton 2 numara eset diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin1455

Arkadaşlar sırf bu konu yüzünden üyelik açtım Bitdefender denen baş belasının artık programını kurmayı bırak ismini anmam. öncelikle antivirüslerle çok vakit geçirip sürekli test eden biri olarak bitdefender tamamen çok reklam yapmış yok işte sitelerde dergilerde birinci seçilmeler filan yalan hepsi ve sırf bu yüzden milletin bilinç altına yerleşmiş söylendiği gibi kadar olmayan, parası bol bir firmadır yani reklamdan ibarettir. bilgisayarımda özerkliğini ilan etti resmen silinmiyor kaldırdım program ekle kaldırdan kalktı tamam ama hala aşşada bana el sallıyor. silmek içinde netten ayrı bir program indirdim yok böyle birşey pc min özellikleri çok iyi olmasına karşın 20 dakikada sildi tarıyo siliyo tarıyo siliyo bi cilveleniyor allahım birde bana sormadan işimin ortasında pat diye reseti çekmezmi pc ye delirdim tamamen reklamdır bitdefender updateli ve lisanslı kullandığımıda belirtmek isterim. kimseyede kesinlikle önermem. sadece şunu söyleyim Nortonun inanılmaz faydasını gördüm yıllardır halada kullanıyorum müşteri desteği ve virüslü gördüğü dosyayı şu kadar kişi daha bu dosyayı kullandı gibi önermeleri çok güzel senelerdir norton kullanmayıp hala norton kasıyor diyenlere selam olsun, fişek gibi güncellemeleri çok sık sessiz uyarısız güncelliyor kb lik dosyalarla çok memnunum Norton internet security 2014 den özelliklede virüslü dosyaları görünce bu güvenilir deyince eyvallah çekişi sildiği dosyaları 2 tıkla geri getirebilmeniz müthiş Nortondan zamanında sizler gibi şüpheliydim ama karar verdim Norton 1 numara. Kasperskyninde yüksek boyutlu updateleri interneti tıkaması ve müşteri sömürme politikasıyla beraber ölene kadar Norton. Nortana çamur atanlar ilk baş arayüzünü inceleyip iyice bir öğrenmelerini öneririm. bu arada pc özellikleri düşük olanlarada kesinlikle eset smart security öneririm küçücük minicik sessiz ama çok atik ve fırlamadır çok beğenirim bir sürü bilgisayara kurdum ne bir şikayet ne bir virüs eset firmasınıda çok taktir ederim smart securitysi tadından yenmiyor gerçekten çok geliştirdi kendini Norton kurmayacak arkadaşlara tek önerim esettir çünkü çok büyük bir sıçrayış yaptı laptobumda kullanıyorum hemen hemen nortonun buldugu şeyleride buluyor küçük sinsi sessiz virüs katili Esetide çok seviyorum. Antivirüs konusunda karar veremiyor ve sürekli arayış halindeyseniz size 2 önerim var. 1.si Norton 2. si Eset firmasının ürünlerini tercih etmenizdir işte bu kadar, avg miş aviraymış vb. hiç bulaşmayın zamanında yeteri kadar nasibimi aldım ben o programlardan. Nortonu eğer maddi durumunuz varsa satın almanızı öneririm eğer maddi durumunuz müsade etmiyor ise Nortunu Trial reset programıyla kulanın 6 aylık süre uzatma programları mevcut denemişliğim vardur ne yapıp edip kullanın (Nortonun ücretisiz sürümünde diğer programlar gibi yok satın alın ücretli süreme geçin gibi pencereler açmayıp sizi rahatsız etmemesi gerçekten müthiş diyebilirim sadece altta ufacık bir kalan gün sayısı mevcut). Nortonu kullandığım her gün firmaya dahada saygı duyuyorum paranızın hakkını sonuna kadar hatta fazlasını veriyor, zaten virüslerin bilgisayar ve kişiye verdiği zararlar tartışılmaz boyutta olduğunu düşünürsek. bu aradaka kesinlikle reklam yapmıyorum bende donanım manyağı oyuncu sürekli oyun ve program indirip bindiren bilgisayarı didik didik eden bilgisayar kolik bir kişiyim uzan lafın kısası Nortondur! herkese iyi günler dilerim.

Engin arkadaşıma pen pes! diyorum başkada bir şey demiyorum anlaşılan o ki Bitdefender bu arkadaşa bir şey yapmış diye düşünüyorum bir programı beğenmeyebilirsin kullanmayabilirsin ancak bu kadar hakaretvari yorum yapamazsın kusura bakma engin kardeş ben bitdefenderi bu forumda en 15 yerde överken senin fütursuzca eleştirmene bir anlam veremedim senin söylediklerin baştan aşağı asılsız ben bugüne kadar kendime ait 3 adet bilgisayarıma Bitdefender yükledim ve çok ta memnunum ayrıca tavsiye ettiğim en az 15 arkadaşımda bana dua ediyor bizi Bitdefenderla tanıştırdın diye ki bu kişiler şimdiye kadar bilgisayarlarında hiç ücretli antivirüs kullanmamışlar Bitdefenderi kullanmaya başladıklarında sistemi kasmamasına çok şaşırdılar koruma konusunda da dünyada 1.liği Kaspersky ile paylaşıyor daha ne diyeyim senin Bitdefender ile sorun yaşaman onu reklamdan ibaret bir firma yapmaz dünyada 500 milyon kullanıcısı olan bir firmayı bu kadar boş yere karalayamazsın foruma bak bakalım kullanıcılar neler söylemişler Bitdefender hakkında sistemimi biraz kastı diyen olmuştur ancak güvenlik konusunda hiç kimse olumsuz bir yorum yazmamıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: User85

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

bitdefender farkinda olmasanda pc yi kasiyor. Norton öneririm.

Bilgisayarımda norton yüklüydü kaldırdım bitdefender yükledim bilgisayarım daha az kasmaya başladı.
    (Pc özellikleri core2 1.83 ghz 1,5gb ram Windows vista)

Değerli arkadaşım sisteminde hem 1,5gb Ram hemde Vista yüklü sonrada diyorsunki Bitdefender kasıyor daha ne olsun kusura bakma ama bu zamanda 1,5gb Ram kullanan kalmadığı gibi işletim sistemi olarak vistada kalmadı çünkü microsoft vista da çuvalladı dikkat edersen çok çabuk piyasadan kaldırıldı bugüne kadar microsoft'un en ağır işletim sistemi ki senin donanımında window 7 bile olsa o ram miktarın yetersiz en az 4bg. olmalı eğer imkanın varsa ve anakartında destekliyorsa Ramini arttır çünkü böyle bir sistemde tüm antivirüsler kasar diye düşünüyorum ayrıca 2015 yılının ilk çeyreğinde yapılan performans testlerinde Bitdefender ESET'ten sonra sistemi en az kasan firma seçilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 27 Mart 2015; 0:47:20 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.