Şimdi Ara

Bitdefender Cloud Security

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar; Kurum için bitdefender cloud security almak istiyorum ama networkte veya bilgisayarlarda bir kasma yaparmı? performans olarak nasıldır? değerlendirirseniz sevinirim.

• cloud tabanlı anti virüsler iyi başarıma sahiplerdir fakat öncelikle almayı düşündüğün yazılımı denemeni tavsiye ederim çünkü diğer antivirüsler gibi kapsamlı bir konsola sahip değil bit defender yazılımları. makinayı kasmasın derken eldekinden de olma ihtimalini de göz önünde bulundur. şu anda piyasadaki anti virüslerin % 95 lik kısmı aynı derecede sisteme yük bindiriyor. eski püskü p4 makinalar yoksa elinizde bit defender ve kaspersky kurumsal çözümlerini demo kurarak denemeni tavsiye ederim ayrıca kaspersky kasıyor olayıda biraz hurafe gibi geliyor bana çünkü içinde gerekli ayarlamalar yapıldıktan sonra kullanılan muhasebe yazılımları yada diğer yazılımlara yük bindirmeden denetleyerek çalışmasına olanak sağlıyor. ama ayarları yapılmamışsa ssd li sistemler ancak dayanıyor kaspersky' ın yaptığı yüke.
  • polatkanli P kullanıcısına yanıt
    Bitdefender in tam sürümünü satın alıp kullandım. Çok memnun kaldım.
  • bireysel değil yalnız kurumsal söz konusu olan durum bireyselde hiç bir diyeceğim yok çünkü bireysel kullanımda antivirüs ne kadar az soru sorup o kadarda çok iş yapıyorsa her zaman tercih görür. bitdefender' in outo pilot modülü mesela bireysel kullanıcılar için tam biçilmiş kaftan evet hayır derdi yok bişey yok kendi başına bulup yok ediyor zararlıları ama kurumsalda sadece virüsün temizlenmesi yetmiyor. detaylı yapılandırma sistem management firewall yönetimi bunlar önemli konular.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVAST VPN
    6 yıl önce açıldı
    Antivirus yüklenmiyor
    7 yıl önce açıldı
    avg antivirüs
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.