Bitexen hızlı al/sat kısmında bazı coinlerde bonuslu alma seçeneği var. Basit bir şekilde nasıl çok hızlı kar edebileceğinizi anlatıyorum. Başlıktaki kâr miktarı anlık coin fiyatlarına göre azalıp artabilir herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum sadece kampanyayı açıklıyorum lütfen kendi riskinizi alın. 1 - Hesabınız varsa giriş yapıyorsunuz, yoksa benim referansım ile hesap açabilirsiniz ekstradan 5 BTXN(~45 TL) Coin kazanırsınız. Refli : REFLİ LİNK TIKLA (Ekstra 45TL KAZANÇ) Refsiz: REFSİZ LİNK (Ekstra kazanç yok) 2 - Bu tutar galiba fark etmiyor ama işlemleri hızlıca yapmak için 880TL civarı TRY yatırıyorsunuz.( 100 tl ile de yapan var ama daha çok uğraşırsınız.) 3- Yatırdığınız TRY bakiyenizin hepsi ile BTXN coin alın. 4 - HIZLI AL/SAT kısmından aşağıda liste olarak vereceğim coinleri sırasıyla bütün BTXN bakiyeniz ile alıyorsunuz ve sonra tekrar BTXN'e çeviriyorsunuz.
BTXN - TBESF HIZLI AL-SAT - Buradan başlayabilirsiniz MANTIK ŞU: Bazı coinlerde bonuslu alım var örneğin siz 80 KISS token fiyatı verip satın alım gerçekleştiriyorsunuz ama hesabınıza bonus ile beraber 88 KISS token geliyor ve satarken teknik olarak az önce aldığınızdan daha pahalıya satmış oluyorsunuz. Arada gelen %10 bonus bedava gelmiş oluyor yani Bonuslu coin listesi: TBESF - BTXN Demir - BTXN BEST -BTXN GRS - BTXN HATAY - BTXN SIVAS - BTXN KISS - BTXN KYSR - BTXN TATIL - BTXN Edeceğiniz kâr oranı makas farkına, coinlerin durumuna, işlem hacminize göre değişebilir ben kendim 481 tl bir net kâr ile çıktım. Lütfen kendi kararlarınız ile ilerleyin herhangi bir borsa hatasında sorumluluk kabul etmiyorum. YTD < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fraudex -- 16 Aralık 2022; 21:44:53 > |
Bitexen ile 10 Dakikada ~400 TL Kazanmak
Bitexen'in sunduğu "Bonuslu Al Sat" kampanyası sayesinde, yeni ve mevcut kullanıcılar 10 dakika gibi kısa bir sürede yaklaşık 400 TL kazanabilirler. Kampanya süresi sınırlıdır ve ne zaman sona ereceği henüz açıklanmamıştır.
Kampanyaya katılmak için aşağıdaki adımları takip etmelisin:
- Bitexen'e kaydol veya hesabına giriş yap.
- "Bonuslu Al Sat" sayfasını ziyaret et.
- Belirtilen bonuslu coinlerden birini satın al.
- Satın aldıktan sonra coin'lerini hemen sat.
Kampanya şartlarına göre, satın aldığın coin'in değeri ne olursa olsun, 400 TL değerinde bonus alacaksın. Bu bonus, satın alma işleminden hemen sonra hesabına eklenecektir.
Bitexen'in "Bonuslu Al Sat" kampanyası, yeni kullanıcılar için platforma katılmak ve kripto para ticaretine başlamak için harika bir fırsat sunuyor. Mevcut kullanıcılar da bu kampanyadan yararlanarak ek kazanç elde edebilirler. Kampanya süresinin sınırlı olduğunu unutma ve bu fırsatı kaçırma.
Anahtar Kelimeler:
- Bitexen bonuslu al sat
- Bitexen bonuslu al sat bitti mi
- Bitexen bonuslu al sat ne zaman bitiyor
- Bitexen 400 tl
- Bitexen 400 tl nasıl alınır
- Bitexen bonus
- Bitexen bonuslu coinler