Şimdi Ara

Bitget'e 200$ yatır, 3 gün tut, en az 38$ garanti çekilebilir ödül ve 5+ hediye kutusu kazan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaydolup, 3 gün boyunca 200 USDT tutarak ve Spot/vadeli işlemlerde 500$ hacme ulaşarak 15$'lık BTC + 1 Gizemli kutu ve ekteki etkinliklerden çeşitli garanti ödüller kazanacağız. +5$ da ben hediye edeceğim. Totalde 38$ garanti kazanmış olacaksınız. Ek 4 ödül ile de ortalama en az 5$ daha gelecektir, onları hesaplamaya dahil etmedim.

Süreç:

1. Referans linkimden kaydolun: https://share.bitget.com/u/83158ED3?clacCode=UAUS42BJ - Bana mesaj atarak kayıt işlemi başarılı mı diye teyitleyebilirsiniz.
    2. Üye olduktan sonra mobil uygulamayı indirip giriş yapın. Sizi KYC (Kimlik doğrulama) için yönlendirecek. Tamamladıktan sonra devam edebilirsiniz.
    3. Aşağıdaki etkinlik, Bitget Mobil Uygulaması anasayfasında mevcut. Tek tek girip katıl demeyi unutmayın.
    4. Etkinliklere katıldıktan sonra, herhangi bir ağdan hesabınıza 205$+ USDT veya değerinde varlık yatırın.
    5. Al-sat menüsünden herhangi bir paritede (Ör: BTC/USDT) yani Bitcoin alıp satabilirsiniz. 205$'lık alıp satarsanız 410$ hacim yapmış olursunuz, bir tur daha yapabilirsiniz; 520$ civarını geçtiğinizden emin olun.
    6. Bitcoin ya da USDT gibi varlığınızı 3 gün boyunca tutun. Böylece referans sistemi iki tarafa da 15$'lık BTC ve 1 gizemli kutu hediye edecek. Bana da mesaj atarak 5$'ınızı talep edebilirsiniz.
    7. Etkinlik sayaçları ortalama 15-30 dk da bir güncelleniyor.

7a. KYC, 100$ hacim (spot) ödülü için 2 çevirme hakkı tanımlanmış olacak, ödüllerinizi alın. 2 gün sonra tutma ödülü 2 çevirme hakkı daha gelecek.

7b. Etkinlikten durumları dilerseniz kontrol edebilir, varsa farklı hedefler için ek ödüller kazanabilirsiniz: Örneğin, vadeli işlem yapıyorsanız 25.000$ hacime ulaştığınızda etkinlik ödüllerine ilaveten referans sistemi bir 15$'lık BTC ve 1 gizemli kutu hediye ediyor.

Etkinlik detayları ve katılım linkleri (Mobilden katılmanız daha pratik olacaktır):

*Ödül garantili etkinlik'ten 4 ödül: (Ödüller ortalama 15 dk içinde geliyor)

KYC seviye 2'den 1 ödül, 100$+ yatırılıp 2 gün tutulduğu için 2 ödül daha. 100$+ spot ulaşıldığı için 1 hak daha.

Vadeli'de işlem aç kapaya 1 hak, 1000$+ net yatırma ulaşınca 1 hak daha bile veriyor. Spot işlem hacmi 1000 ulaşırsa 1 ödül daha ve arkadaş davet ederseniz 2 hak daha veriyor.

Vadeli işlem yapanlar için çeşitli limitlerde ek hak da veriyor.

https://www.bitget.com/tr/events/activities/6737ebcb661b52af9ca6808fa6fd9372

*PEPE etkinliği başladı, etkinlik bitişinden sonra 10 gün içinde 18$'lık PEPE veriyor olacak. (zaten yapacağımız işlemler öncesi kayıt olduğunuzda ödüle hak kazanılıyor olacak - ilk 600 kişi için)

https://www.bitget.com/events/activities/fea7f7d3823e5b9fa4d47b7ed923f8dc

Herhangi bir sorunuz için mesaj atabilirsiniz veya referanssız üyelik için bitget.com'dan direk üye olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 18 Aralık 2024; 6:23:56 >

• Biten etkinlik çıkarılarak güncellendi.

• Gizemli kutu etkinliği ilk kaydolduğumda vardı şu an göremiyorum, neden acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • isadustin İ kullanıcısına yanıt

Hocam linkler yukarıda mesaj içerisinde var, oradan da deneyebilirsiniz. App'te anasayfada dönen etkinliklerde ilk sırada "Ödül Garantili Etkinlik", oradan da ulaşabilirsiniz.

• merhaba kodunuz ile üye oldum ,kutu ve btc kuponu talep ettim. 5$ için yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isadustin -- 11 Aralık 2024; 22:32:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • isadustin İ kullanıcısına yanıt

Merhabalar, hemen size mesaj gönderiyorum üyelik kodunuzu doğrulamak için.

• Biten diğer etkinlik de kaldırıldı ve vadeli için ek ödül bilgileri de metne eklendi.

Güncelleme: koşulları sağlamış olan 2 arkadaşımıza ödemeleri gönderildi. Herkese bol kazançlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 13 Aralık 2024; 15:52:10 >
  • 3 gün geçerli garanti XRP hediyeli etkinlik de eklendi ve ilk mesaj günceldir.

Herkese bol kazançlar.

• Biten XRP etkinliği kaldırılarak yeni eklenen PEPE etkinliği ile ilk mesaj güncellendi.

Halen geçerlidir, herkese bol kazançlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.