Şimdi Ara

Bitirenlere Soru[SPOILER Vardır]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mafia 2'yi dün bitirdim.Joe'nin durumuna çok üzüldüm.Joe's Adventures oyununda Joe'nin sonu değişiyor mu? Birde senaryoyu tam anlamam için ilk oyunu oynamalı mıyım?

• Joe's Adventures'da Vito hapisteyken Joe'yu yönetiyoruz. Hani Vito 6 yıl yatıyor ya, o zaman işte. Yani senaryonun devamı değil, arada kalan bir kısmı. O yüzden birşey olacağını sanmam. Bu aralar oynuyorum Joe'yu, bitirince ekstra birşey olursa yazarım. Ayrıca, Mafia 1 ve Mafia 2 senaryoları sadece bir yerde bağlanıyor, orayı biliyorsun muhtemelen, bilmiyorsan söylemeyeyim. Mafia 2 senaryosunu anlamak için Mafia 1'e gerek yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bögüalp -- 7 Ağustos 2011; 13:09:05 >
  • Teşekkürler öncelikle, Mafia 1 ile Mafia 2 nin bağlantasını bilmiyorum oynayayıp öğreneyim o zaman teşekkürler.
  • Rica ederim, bahsettiğim yeri güzel bağlamışlar, oynayınca görürsün. Ama o kısmı görmek için mafia 1'i oynamana gerek yok, vikipediden senaryosunu okusan bile yeter.
  • Teşekkürler verdiğin bilgiler için.Yinede oynayacağım efsane bir oyunu oynamamak olmaz. :D
  • joes adventures nereden bulabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

joes adventures nereden bulabilirim

Google amcaya bir sor bakalım. Torrent felan filan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.