Şimdi Ara

bitirme projesi ACİL!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Amor

quote:

Orjinalden alıntı: klutch

quote:

Orjinalden alıntı: Amor

quote:

Orjinalden alıntı: r2d2droids

veya inboxınızı PC olmadan PIC e kontrol ettirip mail durumunu gösteren bir sistem yapın...

nasıl olurki böyle bir sistem?pek mikroişlemci programlamadan anlamam.ama güzel geldi sunduğun fikir.mikroişlemci programlamayı öğrenmeyi düşünüyorum,öğrendikten sonra geliştirmek için güzel bir proje olur.mikroişlemcili sistem nasıl bağlanır internete?bu sistem içerisinde neler bulunur?

nerden biliyosun belki adam güvercin eğitmeni

yok yaw forumun elektronik bölümünü az biraz takip eden r2d2droids elektronik hakında baya bi bilgili olduğunu bilir,zaten profiline bak "Mesleği: elektronik mühendisi / jandarma astteğmen ".tabi hem elektronik mühendisiyken hobi olarak güvercin eğitmenliğiylede uğraşıyo olabilir tabi ...

• bu arada kalimero bir karar verebildin mi?
  • quote:

http://ww1.microchip.com/downloads/en/AppNotes/00731a.pdf
    adresinden sorularınıza cevap bulabilirsiniz...

bunu 8051 le yapsak dahamı zor olur?(aslında ne pic nede 8051 biliyom .ama 8051 dersi var,mecbur öğrenicem...)
  • hele bir öğrende yapması kalsın belki banada öğretirsin beraber yaparız
  • quote:

hele bir öğrende yapması kalsın belki banada öğretirsin beraber yaparız

herşey hazır ya geliştirme kartını yaptım,Haluk Gümüşkaya'nın kitabını aldım.şimdilik bi öğrenmesi kaldı ,yaz sonuna kadar baya bişeyler kaparı,bi 5-6 ay sora beraber yaparız

• kime niyet kime kısmet
  • Inverted Pendulum da yapabilirsin...
  • slm millet..projemi almak istediğim hoca sadece robot projesi veriyormuş...robot yapcam yani...ama nasıl olcak bilmiyorum..
    robotlarla ilgili fikirleriniz var mı? basit olsun lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalimero -- 15 Temmuz 2005, 15:37:27 >
  • en basitinden c,izgi izleyen robot yap zaten üniverstelerde seri üretimi yapılıyo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.