yüzlerce şikayet ettim 10/9 unu eksik evrak nedenni ile red ediyorlar her şikayetin metnini ekran görüntüsünden alıyor ekliyor görüntüyüde yolluyorum aynı benim bir şikayetim neredeyse 5dkyı buluyor lakin hep eksik evrak adamı kulapından tutup götürsem bile eksik evrak diyor. artık şikayet etmiyorum gelen aramayı smsi kara listeye ekliyorum. |
Bitmek bilmeyen telefon tacizi !!! (3. sayfa)
-
-
İlginç, benim hiçbir şikayetim geri döndürülmedi. Resmi oraya ekledikten sonra yukarıda "Yükle" butonuna tıklıyor musunuz?
Benim bütün şikayetlerim "Dolandırıcılık içerikli ileti olması nedeniyle ilgili kuruma intikal ettirilmiştir." şeklinde cevaplanıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eksik evrak nedenini arayıp sorun.
Muhtemelen ekran görüntüsü tam değil.
Tam Metin ve gönderen veya arayan görünecek
Yada içeriği yazmıyorsunuzdur.
Benimde 16 sayfa olmış 2 ya da 3 tür o da emai şikayeti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı şeklilde yapıyorum her smsi her aramayı ekran görüntüsü alıyorum numara arama saati tarihi görünür şekilde smslerin one note ile yazılarını bire bire kopyalıyor öyle şikayet ekliyorum bana nasıl sms geldi ise aynısını ekliyorum laikin hep eksik evrak değiilip matbu formu gönderiliyor kaununun şu maddesi diye.
cimer yazıyorsun onlara tisse yaz diyor iysde birşey yaptılar sözde kimse oralı değil topu birbirlerine atıyorlar kanun yapılmış uygulayan yok. iysde sabit ne numara ekleniyor ne de bir şirket.
2015 den beri 28 sayfa olmuş ben pes ettim bu işe yaramaz kurumdan bikersinde daire başkasını aradı nedemek istiyorsunuz diye durumu anlattım adam eleman yok dedi madem müdahela edilmeyecek neden kuruldu bu sistem devlet dolandırılıcığa seyirci kalıyor letgoda sahibinde 850 li hatlar kimse dur demiyor vatandaş soyuluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 24 Kasım 2022; 9:21:0 >
-
artık ne 850li aramalrı nede smsleri şiakyet etmiyorum bıktım eksik evrak nedeni ile iptal görmek istemiyorum.
-
Cimere işiniz yok zaten zamanınızda var.
Bizzat reddeden kişi ile görüşeceksin.
Ticaret il müdürlüğünü arayın tc yada başvuru numarasını verin neden reddettiğini söylesin sizde eksikliği giderip tekrar şikayet edin
gaza geldim 2 saat içinde 5 kere arayan t.telekom internet dilencisini şikayet ettim.
-
Hocam merhaba Bi kaç gün önce 0216lı Bi numara aradı hele bilmem ne araştırma şirketinden arıyoruz hatlarla alakalı sorular sorucaz müsaitmisinz dedi evet dedim adımı sordu ve nerde yaşıyorsunuz dedi yaşadığım yeri yanlış söyledim bilerek işte hangi operatördeydiniz, hangi operatöre geçtiniz niye geçtiniz eski operatörün neyi vardı yeni operatör de ne buldunuz gibi gibi Bi sürü soru sordu 13 14dk sürdü en sonunda medeni haliniz nedir ne kadar geliriniz var mesleğiniz ne dedi öğrenciyim dedim bu şikayetinizi Türk telekomla paylaşalım mı dedi bende sadece Türk telekomla paylaşacaksanız olur dedim kapattım.
Şimdi sorum şu bana ne gibi zararı olur bunun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kişisel gerçek bilgilerini vermediysen sorun olmaz
İsim verdim numaramı zaten biliyorlar öğrenci olduğumu ve aylık harçlığımın 1100tl olduğunu biliyorlar 😂 yaşadığım yeri yanlış biliyorlar. Aslında yapmazdım da üzüldüm geri onlar da işini yapıyor sonuçta diyerek
İstemiyorum bidaha aramayın deyip kapatın.
Sizleri taciz ederek iş yapmış sayılmazlar.
Tamamdır hocam teşekkürler
iPhone kullananlar için AppStorede SpamBlocker diye bir uygulamayla var ve harika çalışıyor.
Uygulamada hazır listelerden engellemek istediğiniz numara grubunu seçip bu aramalardan tamamen kurtulabilirsiniz.
Hazır listele olayı çok başarılı. Kesinlikle tavsiye edilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X