Şimdi Ara

BİTMEYEN KARTUSLU YAZICILAR KURUMA DERDİNE SON (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmet1987

quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

yaptım hocam murekkep mıktarı bılınmıyor yazıyor

tamm artık yazdıra bilirsin

ustat cok tesekkur ederım hayırlı ısler sana sorunum halloldu pekı buna ılave murekkep bassak sorun olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 1 Ağustos 2012; 18:39:00 >
  • arkadaşlar birşey sorucam canon pg510 cl511 kartuşlara ciss tankı bağlayacağım. İnternette videolara falan baktım renkli kartuşun üst ortadaki deliği(kırmızı) biraz altından deliyorlar. Normal deliğin olduğu yeride silikonla kapatıyorlar. Bunu neden böyle yapıyorlar. ben dolum için normal deliklerden delmiştim hortumları burdan tuttursam sorun olurmu bide dolum görmüş kartuşlara ciss bağlanırmı eğer bağlanmazsa muadil alsam onlara ciss bağlasam olurmu yardımcı olacak arkadaşlar olursa çok teşekkür ederim
  • kartuşaları sadece delerek doldur duysan sorun olmaz yanlız delikleri kartuşalrın kendi deliklerinden del bazıları kenarlardan delip silikon basıyor ama yinede hava yapıyor onun ama cı renkli kartuşun kırmızı bölümü ne hortum denk gelince kartus yerine oturmu yor ve hata veriyor kartusu taktığın kapağın beyaz kısmını biraz oymak lazım
  • Canon MP510 çok fonksiyonlu yazıcı için Bitmeyen kartuş ,CISS mürekkep sistemi veya ne önerirsiniz.Çok fotoğraf çıktısı almam lazım.Şimdiye kadar kendi orj.kartuşunu kullandım.Maliyeti düşürmek adına tavsiye edebileceğiniz bir sistem var mıdır? Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karizmatic1

Canon MP510 çok fonksiyonlu yazıcı için Bitmeyen kartuş ,CISS mürekkep sistemi veya ne önerirsiniz.Çok fotoğraf çıktısı almam lazım.Şimdiye kadar kendi orj.kartuşunu kullandım.Maliyeti düşürmek adına tavsiye edebileceğiniz bir sistem var mıdır? Saygılar...

makinen dolan kartuşlarla da ciss sistemleriyle de uyumlu. çok yoğun baskı almıyorsan ciss sistemine bulaşma derim, dolan kartuş kullan. her iki sistemde çok çok ekonomik sistemler. Baştan bir kereye mahsus tank yada dolankartuş alırsın, sonrasında sadece mürekkep masrafın olur. Bu sistemleri temin edebileceğin Cescesor, goprint,bursakartuş gibi firmalar var. Bende fotoğraf basmak için kullandığım epson yazıcımda cescesor dolan kartuşlarını ve mürekkeplerini kullanıyorum, gayet memnunum. Ama cescesor canonda nasıldır bilemem incele öyle karar ver. Ancak birinden birini muhakkak kullan, orjinallere servet ödemek çok lüzumsuz eğer kullanırsan sende göreceksin.

CISS:http://cescesor.com/Canon-Pgi-5-Cli-8-Uyumlu-CESCESOR-Besleme-Sistemi-5li,PR-366.html

DOLAN KARTUŞ:http://cescesor.com/Canon-PGI-5BK-CLI-8CMYBK-5-Renk-Uyumlu-CESCESOR-Kartus-Dolum-Seti-Kolay-Dolan-Kartus-Dolabilen-Kartuslari,PR-70.html

• quote:

Orijinalden alıntı: chungkingexpress

quote:

Orijinalden alıntı: karizmatic1

Canon MP510 çok fonksiyonlu yazıcı için Bitmeyen kartuş ,CISS mürekkep sistemi veya ne önerirsiniz.Çok fotoğraf çıktısı almam lazım.Şimdiye kadar kendi orj.kartuşunu kullandım.Maliyeti düşürmek adına tavsiye edebileceğiniz bir sistem var mıdır? Saygılar...

makinen dolan kartuşlarla da ciss sistemleriyle de uyumlu. çok yoğun baskı almıyorsan ciss sistemine bulaşma derim, dolan kartuş kullan. her iki sistemde çok çok ekonomik sistemler. Baştan bir kereye mahsus tank yada dolankartuş alırsın, sonrasında sadece mürekkep masrafın olur. Bu sistemleri temin edebileceğin Cescesor, goprint,bursakartuş gibi firmalar var. Bende fotoğraf basmak için kullandığım epson yazıcımda cescesor dolan kartuşlarını ve mürekkeplerini kullanıyorum, gayet memnunum. Ama cescesor canonda nasıldır bilemem incele öyle karar ver. Ancak birinden birini muhakkak kullan, orjinallere servet ödemek çok lüzumsuz eğer kullanırsan sende göreceksin.

CISS:http://cescesor.com/Canon-Pgi-5-Cli-8-Uyumlu-CESCESOR-Besleme-Sistemi-5li,PR-366.html

DOLAN KARTUŞ:http://cescesor.com/Canon-PGI-5BK-CLI-8CMYBK-5-Renk-Uyumlu-CESCESOR-Kartus-Dolum-Seti-Kolay-Dolan-Kartus-Dolabilen-Kartuslari,PR-70.html

Cevap için teşekkür ederim.Tavsiyelerinize uyup bir sisteme geçiş yapayım artık...:)))

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.