Şimdi Ara

|||||Bitmezki Bu Sro nun Çilesi...Sro-Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Problemim pc de bu sfr heralde...Sorunum su:1 hafta oncesine kdr pc de 3 char acabiliodum aynı anda fakat son 1 hftadır tek char actıgım anda pc kafayı yiyo

Ram demi bi sorun olabilir yksa ekran krtımı anlamadım updateleride yptım hepsinin ram optimizerlarında çoğunu kullandım fakat ram problemimi cozemedım.
    Formata dogru gidiyo pc ama bi onerısı olan varsa ve paylasırsa memnun olurum...Saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZzWitchzZ -- 16 Haziran 2008; 20:54:52 >

• Format kesin çözüm
  • Format atıcam gbi gzukuyo ztnde bnde disk te tek sadece C:
    Ayırmak ıcn Partition Magic kullandım fakat
    error bilmemne bisi werıyo sureklı diskide ayırmam lzm format ıcn
  • Hard Diskini yakmıs olabilirsin cok fazla char acınca pc ni zorluyorsun bunun sonucundada hard diks yana biliyor benim yandı şahsen
  • Hdd yle ılgılı dgldır hard disk yansaydı pc ucardı ztn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZzWitchzZ -- 16 Haziran 2008; 20:52:50 >
  • yokmu bi onerısı olan ark?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cRonicq-ManNaq

Hard Diskini yakmıs olabilirsin cok fazla char acınca pc ni zorluyorsun bunun sonucundada hard diks yana biliyor benim yandı şahsen

elektriğin dalgalı geldiği zamanda anakart yanıyor

benim başıma geldi ondan biliyorum
  • dostum format at guncellestirmeleri sakin yukleme guncellestirme yapinca sro kafayi yior sanki her seferinde uniqe karsima cikmis gibi oluor du
  • bnce format atma çarresini bul bndede 3 çar açıodum sonra dedğin gibi oldu ekran kartıyla ilgili bi sorunmuş ama bn dinlemeden format attım şimdi silkroadı bile yükleyemiom komple bıraktım sroyu
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.