Şimdi Ara

Bitmiş Seri Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

Yüzüklerin Efendisi üçlemesini oku bence. Aslında 14 yaş için ağır kaçar diye düşünmüştüm ama senin yaşında bir üye, @Michael Joseph Jackson, bu seriyi severek ve hiç zorlanmadan okumuştu.

hemen araya girip bir düzeltme yapayım, hiç zorlanmadan değil de ilk başlarda dili bayağı ağır gelmişti ama sonra alıştım tabi müthiş seri tavsiye ederim

Hiç zorlanmış gibi konuşmuyordun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Yüzüklerin Efendisi üçlemesini oku bence. Aslında 14 yaş için ağır kaçar diye düşünmüştüm ama senin yaşında bir üye, @Michael Joseph Jackson, bu seriyi severek ve hiç zorlanmadan okumuştu.

hemen araya girip bir düzeltme yapayım, hiç zorlanmadan değil de ilk başlarda dili bayağı ağır gelmişti ama sonra alıştım tabi müthiş seri tavsiye ederim

bikaç kez dilinin bana ağır geldiğini ifade etmiş olmam lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

bikaç kez dilinin bana ağır geldiğini ifade etmiş olmam lazım

Gözümden kaçmış demek ki.

• Talihsiz serüvenler dizisi güzeldir.
  • dostum aşk kitabı severim dersen ki bu sıradan aşk kitapları değil melekler falan var onların arasındaki çatışmaları filan da ele alıyo ben soluksuz okudum lise sonda hush hush serisi sessizlik çığlık fısıltı ve final 4 kitaplık bi seri tavsiye ederim
  • Zaman Çarkı o kasabilir 1-2 yıl sonra başlayabilirsin. Açlık Oyunları baya akıcı bir haftada bitmişti hepsi.

• VI.Mitridat kullanıcısına yanıt
    Hocam, hepsi Cengiz Han'ı mı anlatıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, ilk kitap çocukluğunda, ikinci biraz büyümüş hali üçüncü ise ölümüne kadar anlatıyor aldığına pişman olmazsın kitabın arkasındaki yorumları oku derim
  • Fısıltı-Çığlık-Sessiz-Final serisi var.Ben zamanında severek okuyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infected3

Fısıltı-Çığlık-Sessiz-Final serisi var.Ben zamanında severek okuyordum.

Bakayım hocam sağ olun.

• Talihsiz Serüvenler Dizisi .( kesinlikle tavsiye ederim )

• Açlık Oyunları'nın yazarının Gregor ve Yer Altı Günlükleri Serisi'ni okumanı tavsiye ederim.Toplam 5 kitaptır ve bitimş bir seridir.Bence Açlık oyunlarından daha güzeldir.
  • Açlık Oyunları tam senin yaşına uygun olur. Kasmaz; akıcı ve eğlencelidir. Mükemmel bir seri değildir ama çok iyidir.

Yüzüklerin Efendisi'ni kardeşim senin yaşlarında okumuştu ama bence 1-2 sene daha bekle.

Zaman Çarkı ve Otostopçunun Galaksi Rehberine sakın girme. Zaman Çarkı akıcı değildir ve çok ağır ilerler. OGR ise değişik bir kitaptır, aslında hiç ağır değildir ama esprileri falan herkese hitap etmez.
  • Portland Celladı üçlemesi Macime Chattam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.