Cumartesi sabah-öğle saatleri gibiydi kayıt olup KYC gönderdiğimde. 3.güne girdik. Aynı durumda olan çok kişi var. Bizim KYC'ler onaylanana kadar kampanya bitecek galiba.. Birde destek taleplerine bakmıyorlar galiba. Benim 5 üzerinde ticket oldu cevap yok. |
Bitoasistr 120TL + 70TL REFBACK - [AKTİF DEĞİL] (2. sayfa)
-
-
Benim bugün 2 referansımın kyc'si onaylandı hocam tek çare beklemek artık.
-
Sağolasın işlem biter bitmez mesaj attım hemen geri dönüp bahsettiği ücreti gönderdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim hocam Arkadaşlar yatırımınızı yapıp bana ulaşabilirsiniz.
-
Arkadaşlar etkinlinliğin 24 saat içinde biteceğini gördüm.KYC'si onaylanan arkadaşlar yatırımını yapıp telegramdan bana ulaşabilir.
-
Al satta fiyat vermiyor. Borsa atılana çökmezse ii
-
Yoğunluktan kaynaklı
-
Farklı kişilerden denedik bugün 1 KYC yine manuele düştü. Bir diğer kişi de direkt onay aldı. Aynı şekilde yapıldı KYC’ler, ip cihaz farklı ama ben artık kötü niyet arıyorum bu KYC sisteminde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam artık nasip kısmet
-
Arkadaşlar etkinlik bitti fakat bugün 12:00'dan önce kayıt olup kyc bekliyenler için hala geçerli haberiniz olsun.
-
Bu kesin bilgi mi hocam çünkü sitede olan davet et kazan sekmesi kaybolmuş
-
-
Aynısı dün bende oldu babama yaparken 5 dk KYC onayladı 3dk da para transferi oldu ben kendime yapmıştım daha önce 18 saat KYC bekledim 55 dk para transferi. Art niyet nasıl olabilir hocam adamlar geç de olsa onaylıyor parayı da yatırıyor yani benim aklıma bir art niyet gelmiyor siz ne düşünüyorsunuz?
-
Artık bazı borsalar airdrop düzenleyip kyc onaylamadıkları için insanlar kimlik topluyorlar düşüncesine kapılıyor.
-
Hocam yemeksepeti kendi eliyle sattı T.C den adrese tüm bilgileri, kimlik fotosuyla da bi işlem olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi aldığım bilgiye göre 20 Mayısa kadar bütün kimlik doğrulamaları doğrulanacakmış bilginize..
-
2 refim kaldı beklemedeyim biri 3.güne girdi diğeri 2.gün hala onay bekliyolar. Ödülü verdikten sonra sorun yok gerçi uğraştığımıza değsin.
-
Güncel: 11 Mayıs 12:00'dan önce kayıt olduysanız etkinlik hala sizin için devam ediyor.Kimlik doğrulamanız onaylandıysa etkinliği yapabilirsiniz.
-
Günler sonra KYC onaylandı. İşlemleri hallettik, ödemeyi aldık. Teşekkürler.
-
Rica ederim hocam asıl ben teşekkür ederim benim referans adresimi kullandığınız için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X