Şimdi Ara

Bitti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
3.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Firma #GittiGidiyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 25murat0517

Kod alabilir miyim
    Cevap gönderildi pm den.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Dun kendisinden 7 adet aldim. Kodlarin hepsi calisiyor. Cok hizli cevap verdi tesekkurler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selam kardeşim varsa bir kod daha almak istiyorum ben

• Pm

• 4 adet kod alındı sorunsuz kullanınca tekrardan yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodiag -- 22 Mayıs 2019; 0:0:17 >
  • 2 adet kullandim. Hem hizli hem problemsiz. Teşekkür ederim

• Gönderdim polis26 ama dönüş olmadı.
  • Pm gönderdim

• pm gönderdim
  • Pm gönderdim.

• Pm gönderdim

• 7 adet kod aldım sorunsuz alışveriş güvenilir satıcı.
  • Pm gönderdim

• Üye ücreti iade etti, problem kalmadı. İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasiledekkinasilola -- 27 Mayıs 2019; 14:30:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasiledekkinasilola

Üye ücreti iade etti, problem kalmadı. İyi forumlar
    Ben de senelerdir bu forumdayım.Gerçekten anlama konusunda büyük sıkıntılarınız var.Başta insanca rica etseniz,insan gibi söyleseniz, o an göndermiştim zaten paranızı.Neyse zaten gerek konuda pazarlık yapmadığımı söylememe rağmen gelip ilk mesajda bunu yazmanız gerekse kurduğunuz cümlelerden-kibarlığı bir tarafa bırakın tanımadığınız bir insanlar emir kipiyle konuşamazsınız- nasıl bir karakterde insan olduğunuzu gösteriyor.Tabii zaten ticareti sonlandıktan sonra da helal etmiyorum demenize de zaten hiç şaşırmadım tam sizin gibi birisinden beklenen hareketti bu.Davadan korktuğumun için değil sırf sizin gibi insanlarla yüz yüze gelmemek için gönderiyorum paranızı.Gönderdikten sonra anında bloklamanız takdire şayan zaten karakterinizi açık bir şekilde ifade ettiniz.
    BİR DAHA MESAJ ATMAYIN.

• quote:

Orijinalden alıntı: makaramasuko

Ben de senelerdir bu forumdayım.Gerçekten anlama konusunda büyük sıkıntılarınız var.Başta insanca rica etseniz,insan gibi söyleseniz, o an göndermiştim zaten paranızı.Neyse zaten gerek konuda pazarlık yapmadığımı söylememe rağmen gelip ilk mesajda bunu yazmanız gerekse kurduğunuz cümlelerden-kibarlığı bir tarafa bırakın tanımadığınız bir insanlar emir kipiyle konuşamazsınız- nasıl bir karakterde insan olduğunuzu gösteriyor.Tabii zaten ticareti sonlandıktan sonra da helal etmiyorum demenize de zaten hiç şaşırmadım tam sizin gibi birisinden beklenen hareketti bu.Davadan korktuğumun için değil sırf sizin gibi insanlarla yüz yüze gelmemek için gönderiyorum paranızı.Gönderdikten sonra anında bloklamanız takdire şayan zaten karakterinizi açık bir şekilde ifade ettiniz.
    BİR DAHA MESAJ ATMAYIN.

Alıntıları Göster
    Yanlışını düzeltelim; "parayı gönderdikten sonra blokladı" değil, "son mesajım" diye belirttik sonra blokladım. 3 gündür yaptığın davranışlarla senin karakterin belli evet,kibarlığı da en son öğreneceğim insanlardansın.. İyi forumlar

• yine pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasiledekkinasilola

Yanlışını düzeltelim; "parayı gönderdikten sonra blokladı" değil, "son mesajım" diye belirttik sonra blokladım. 3 gündür yaptığın davranışlarla senin karakterin belli evet,kibarlığı da en son öğreneceğim insanlardansın.. İyi forumlar

Alıntıları Göster
    Söylemlerime herhangi bir cevap veremeyip sonrasında hiçbir şey söyleyemeyip karakterim hakkında yorum yapmanız zaten her şeyi açıklıyor başka bir izaha gerek yok.Tabii ki sizin gibi şu güne kadar yapacaksınız diye adeta tefeci edasıyla insanlara söylenen birisinin herhangi birinden kibarlık öğrenemeyeceği aşikar. Ayrıca şu anda da bir arkadaşın kodunda hata çıkmış ve inanır mısınız sizin gibi fırsatçılık yapmak yerine kibarca sorununu dile getirdi.

• Kod şeklinde indirim kullandım, sorunsuzdu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.