Şimdi Ara

BITTI (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
192
Favori
75.734
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten satıyordun da gercekten alış veriş sırasında gına gelmişti tam beğeniyorum neye elimi atsam bu butikte kod geçmez falan cik ordan tekrar ara bir dene istersen yarım saatte küfürbaz yapıyor Trendyol adamı hatta mail bile atmıştım Trendyola sırf bu yüzden

• en ucuz urun sekmesini secip ve filtreden kargo bedava yapip oyle kargoyu bedava yapiyordum.
    buarada elektronik te gecerli urunu bulmak zordu bu yontem iyi fakat bunda da sorun şu, bu seferde ihtiyacıni sitenin yönelttiği aslinda lazim olmayan seyi almasina sebep olacak bir yöntem

• faydalı konu için teşekkürler. butiğinde durum geçerli değil. yaptığımda butikteki tüm ürünleri listelemeye devam ediyor.

• Takip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu çok faydalı gerçekten. Konu açan ve eklemeler yapan tüm arkadaşlara çok teşekkürler. Bir detay var ki aslında ona da bir çözüm bulmak gerekli diye düşünüyorum. Örneğin ürünü seçtik kupon geçerli bir ürün bu, fakat kupon kullanırken sepette % 30, sepette % 35 gibi indirimlerle inen fiyat birden bir üst etikete çıkıyor. Bu açıdan kuponların pek anlamı olmuyor. Daha somut bir örnek:

Yukarıdaki ürüne elimizde olan 30 ₺, 40 ₺ gibi bir kupon uygulandığında, Trendyol bu kuponu sepette % 35 indirimle 61,74 ₺ fiyatından değil de 94,99 ₺ fiyatı üzerinden uygulamaktadır. Ki bu da kuponun çok bir avantajı olmadığı gerçeğini ortaya çıkartıyor. Burada şayet kupon kullanılacaksa bir filtreleme yapılıp sepette indirim uygulanmayan ürünlere ulaşmak daha faydalı olacaktır. Trendyol satış planlaması ve stratejisi olarak ürünlerin daha az olanına, stok fazlası olanına veya üretici firma tarafından seçilmiş olanlarına sepette indirim uygulayarak kuponları işlevsiz hale getirmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperburaksenturk -- 14 Eylül 2019; 13:2:27 >

• Takip
  • halilcrs kullanıcısına yanıt
    Hiçbir butikte çalışmaz o ekleme kategoriye girmeniz gerek

• alperburaksenturk kullanıcısına yanıt
    Sepet indirimi ile kuponlar birleşmez ama ürüne girmeden sepet indirimi görülebiliyor o yüzden onlar direkt es geçilebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Rensjem

Sepet indirimi ile kuponlar birleşmez ama ürüne girmeden sepet indirimi görülebiliyor o yüzden onlar direkt es geçilebilir
    Ona da filtre yapılabilecek bir kod olmaz mı acaba? Esasen bunun için yazmıştım.
  • alperburaksenturk kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum

• Bu kadar saçma bir online satış uygulaması olamaz. 2 gündür bir ürünü tedarik edemedi satıcı. Kargo sürüleri de çok uzun aynı satıcı n11 de aynı gün kargo yapıyor, Trendyol da 1 hafta da kargo yapıyor rezalet bir yer.

• Rensjem kullanıcısına yanıt
    Çok faydalı konu teşekkürler.
  • Bence de oldukça faydalı.Emeğinize sağlık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elinize sağlık tabi vicdaninjiza da

• kardeşim teşekkürler konu sayesinde gelen kuponu farkettim.(100/40)

bugün de son günüymüş hemen kullandım :) 110 tllik ıslak mendil 70 tlye geldi sayende.
  • Kişisel bakım kategorisi ayarlayan varsa yazabilir mi? Mobilde uygulayamadim malesef.

Konu sahibine teşekkürler.

• Sen ne güzel bir insansın yav eyvallah

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.