Şimdi Ara

(Bitti) 4 adet Huawei Honor AP55S 2in1 (Type-C ve MicroUSB) 1.5m 2A Şarj Data Kablosu 3 Dolar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
4.173
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablolar tekrar indirime girmiş.

Ve

Huawei AM04S Bluetooth Kulaklık 3,99 Dolar
    www.joybuy.com
    Shop Honor AM04S Wireless Bluetooth Headset (Graphite Black) Online from Best Headphones on JD.com Global Site - Joybuy.com
    https://www.joybuy.com/600109868.html

(Bitti) 4 adet Huawei Honor AP55S 2in1 (Type-C ve MicroUSB) 1.5m 2A Şarj Data Kablosu 3 Dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 21 Aralık 2018; 12:40:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sepete iki ürün atıyorum, ikisinin de satıcısı joybuy. iki ürün de 0.99 dolar, ancak ikisine de takipli kargo seçince ayrı ayrı 1.30 dolar ekliyor. sadece 1.30 dolar ekletmenin yolu mümkün mü?
  • mert6385 kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerine yazdım sorunuzu. Cevabı gelince iletirim. Muhtemelen birini takipli seçtiğinizde ikisi de tek pakette takipli gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Nautilus-

Müşteri hizmetlerine yazdım sorunuzu. Cevabı gelince iletirim. Muhtemelen birini takipli seçtiğinizde ikisi de tek pakette takipli gelir.
    hocam ödeme ekranı sürekli dönüyor.kredi kartı extresi dolar mı olacak?
  • O anki kurdan lira olarak işlem yapar.

Yurtdışı alışverişinizi Türkiye mesai saatleri dışında yapmayın. Mesai dışında normalden daha fazla çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 25 Aralık 2018; 0:30:47 >
  • Tekrar tanesi 0,75 dolara düştü. Sadece 4 adet alım için.

• hızlı şarzı destekliyor mu acaba

• quote:

Tekrar tanesi 0,75 dolara düştü. Sadece 4 adet alım için.
    bugün 3 tanesini 3$dan aldım indirim oldu İhtiyacım yok ama kendimi zor tutuyorum almamak için
  • doncorleone06 D kullanıcısına yanıt
    Huawei SuperCharge teknolojisini destekliyor ama Qualcomm QuickCharge teknolojisi için bilgi yok.

Hızlı şarj için çok sayıda kablo denedim. Sadece 10 liralık bir powerbankın kablosu ile bir tane microUSB Aukey (eskiydi) kabloda hızlı şarj olmadı.

Siz bunu da hızlı şarj yok olarak düşünün. Kablo gelince net cevap verebilirim ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 26 Aralık 2018; 20:53:28 >
  • mura2163 kullanıcısına yanıt
    4 liraya en kötüsünü arasanız bile 1,5m kablo bulamazsınız. Ucundaki dönüştürücü bile yeter. Ama zaten aldıysanız kalabalığa da gerek yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 26 Aralık 2018; 20:57:56 >
  • hızlı şarz olmayınca 10 metre olsa ne hocam

• quote:

4 liraya en kötüsünü arasanız bile 1,5m kablo bulamazsınız. Ucundaki dönüştürücü bile yeter. Ama zaten aldıysanız kalabalığa da gerek yok bence.
    Biliyorum hocam, latife yaptım zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: doncorleone06

hızlı şarz olmayınca 10 metre olsa ne hocam
    İhtiyaç/tercih meselesi hocam.

Telefonunda hızlı şarj olmayanlar,

hızlı şarjın batarya ömrünü kısalttığını düşünenler,

sadece veri aktarımı için kabloyu PC'nin arka USB girişinde tutup tak çıkarla uğraşmak istemeyenler,

elindeki MicroUSB uçlu flaş belleği telefona bağlayıp aktarım yapmak isteyenler (uçtaki aparat),

elindeki mevcut hızlı şarj destekleyen MicroUSB kabloyu Type-C telefonunu şarj etmek için kullanmak isteyenler (uçtaki aparat) hızlı şarj olmasa da kabloyu almayı tercih edebilir.

Dediğim gibi, bir MicroUSB - Type-C dönüştürücü bile bu fiyatlara satılıyor zaten. Tamamen ihtiyaca bağlı bir durum.

• quote:

İhtiyaç/tercih meselesi hocam.

Telefonunda hızlı şarj olmayanlar,

hızlı şarjın batarya ömrünü kısalttığını düşünenler,

sadece veri aktarımı için kabloyu PC'nin arka USB girişinde tutup tak çıkarla uğraşmak istemeyenler,

elindeki MicroUSB uçlu flaş belleği telefona bağlayıp aktarım yapmak isteyenler (uçtaki aparat),

elindeki mevcut hızlı şarj destekleyen MicroUSB kabloyu Type-C telefonunu şarj etmek için kullanmak isteyenler (uçtaki aparat) hızlı şarj olmasa da kabloyu almayı tercih edebilir.

Dediğim gibi, bir MicroUSB - Type-C dönüştürücü bile bu fiyatlara satılıyor zaten. Tamamen ihtiyaca bağlı bir durum.

Alıntıları Göster
    Fiyat artmısmi? Yoksa ben bir yerde yanlışlikmi yapiyorum. 12 dolar gorunuyor

• ürün Hollanda dan mı geliyor? kargo takip numarası geldi Hollanda'dan kargolandı olarak gözüküyor
  • @fagala, kampanya bitmiş.

@tolga68, Çin'den Hollanda postasıyla geliyor.

• kablo alacağım. ücretsiz olarak "china post air mail" var. bir de ücretli olarak 13 dolara "epacket" var. 10 tane ürün alırsam epacket ücretsizmiş. zaten 10 tane kablo 13 dolar etmiyor bile, o da saçma :D

şunu soracağım, china post air mail takipli mi takipsiz mi?
  • mert6385 kullanıcısına yanıt
    Epacket ile China Post arasında fark yok. İkisi de aynı sürede geliyor bana. Satıcı China Post takipli normalde. Ürün bağlantısını paylaşırsanız takip konusunda daha net konuşabiliriz.

Bu arada benim kablolar eve teslim edilmiş. Hızlı şarj olayını inşallah akşam deneyip sonucu yazarım.

• -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    www.joybuy.com
    Shop Baseus 2A Micro USB Cable Charging and data transfer Cable for Samsung Note 4 Xiaomi Red MiHua Wei Qi Charging 1M Online from Best Mobile Phone Cables on JD.com Global Site - Joybuy.com
    https://www.joybuy.com/651248828.html

ve

bu iki üründen almayı düşünüyorum. china post ücretsiz diyor, epacket 13 dolar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.