Şimdi Ara

(BİTTİ) Britax Römer Advansafix III Oto Koltuğu 1399 TL (Amazon.com.tr) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
5.379
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: chesstern

besafe comfort x3 alın aldırın. yüksekliği ve konforu çok iyi. zaten tüm testlerde de 1. koltuk. bu marka çok alçak her çocuk oturmaz
    Evet alçak olmasa alacaktım fakat besafe izi comfort x3'te karar kılacağım bu gidişle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: typhoone

Sizin bir problem yaşamamış olmanız ürünün sorunsuz olduğu anlamına gelmez. Allah korusun bir kaza anında bunların aralarındaki fark anlaşılır. Gözünüzün görmediği kumaşın altında kalan köpüklerin kalitesi ancak o zaman ortaya çıkacak. Yoksa bu ürünlerin tamamı çocuğu koltuğa sabitleyek tutmaktan öteye gitmiyor.

isofix'siz koltuk alanları da allah korusun diyorum. Yine de koltuğun gerekli olduğuna dair bir bilinç var en azından demek ki.

Ben de 7 yıl önce bu koltuğu 600TL gibi bir rakamla almıştım. ikinci çocuğumda da kullanıyorum gayet sağlam bir koltuk, kesinlikle tavsiye ediyorum.
    isofix'siz koltuk güvensizdir gibi bir düşünce son derece yanlış. Britax Römer'in kemerli modellerinin bazılarının testlerde isofix'li modellerden daha güvenli olduğu tespit edilmiş. İlla isofix'li olacak diye bir şey yok.

• Goudelock kullanıcısına yanıt
    Isofix yapısı gereği aracın koltuğuna demir ayaklarla bağlanıp arkadan tether ile sabitlendikten sonra koltuğun yerinden kımıldama şansı yok.
    Kemer ile bağlanmış koltuk ne yaparsanız yapın kaza anında sağa sola dönme ve kemerin doğal esnemesi olan ileri hareketini mecburen yapacaktır.
    Bir kaza anında bir kaç santimetrenin hayatı kurtardığı düşünülürse nasıl ve hangi test kemerli bağlantıyı daha güvenli ilan etmiş görmek isterim doğrusu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende römerin yatmayan koltuğu vardı. Fiyatı görünce bunu da aldım. Diğerini satacağım. Teşekkürler

• Bende aldım 1 tane. Haber veren arkadaşa teşekkürler
  • typhoone T kullanıcısına yanıt
    Tam olarak o esnemenin hayat kurtardığını düşünmüş olmalılar ki isofixlilerde de esneme benzeri hareket eden mekanizmalar kullanıyor. Darbeyi direkt çocuğun değil de önce oto koltuğun almasını sağlıyor. Bulduğum kaynakları paylaşırım sizinle.

hiç esnememesi kaza anında daha kötü.
  • birkaç yorumda koltuğun çok alçak ve dar olduğu yazılmış.kullanan arkadaşlar fikir verebilir mi_? teşekkürler
  • Fırsat bitti mi ben mi yanlış görüyorum?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Benim problem olarak tanımladığım şey kullanışlılık ile ilgili konulardı. Güvenlik ile ilgili kısmını (Allah'a şükür) test etme durumum olmadı.
    Tabii ki problem yaşanmamış olması o ürünün sorunsuz olduğu anlamına gelmez ancak bir koltuğun ADAC testine girmemiş olması da onun kötü bir koltuk olduğu anlamına gelmez. Zaten satışta olan koltuklar Avrupa standartlarında güvenlik testlerinden geçiyor. Zaten öyle olmasaydı herhalde ADAC testinden geçemeyen modellerin satışı yasaklanırdı.
    Isofix konusuna katılmıyorum. Isofix sadece koltuğu arabaya sabitlemeyi kolaylaştıran bir güvenlik sistemidir. Kemerle bağlantı da doğru yapıldığı taktirde gayet koruyucudur. Bunu üreticilerin röportajlarından da okuyabilirsiniz. Zaten pek çok iyi markanın kemerli modelleri de mevcut. Herhalde onlar da bu ürünleri, "Biz bişey yaptık ama inşaallah Allah, satın alanların çocuklarını korur" düşüncesi ile satışa sunmuyorlardır. Ben arabama bir defa sağlamca bağladım ve sürekli tak-çıkar yapmadığım için kemer benim için yeterli oldu diyebilirim. Neyse bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok.

• Az önce teslim edildi kaliteli görünüyor. İlk oto koltuğumuz olduğu için bağlantılarını çözmeye çalışıyorum

• 15z36 grubunda öneriniz varmı acaba 9_36 grubu olduğu için bu ürünü tercih etmemiştim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.